Poradna duly
Jana Čurdová
@Simulka77 jj letos 1.10. začal, tak jen aby mu to vydrželo
to víš, starucha, ale co nadělám, když jsem toho pravého potkala tak pozdě…
jestli je tvoje 77 rok narození, tak je můj manža stejně starej jako ty ![]()
@Zuziš aby nedošlo k omylu, Tomik je můj první, náš dospělák, u tohohle mimi jsme ještě jména nevymysleli, jen Luky (manža) si dělal legraci, že jestli to budou trojčata, tak to bude Pankrác, Servác a Bonifác
jinak po letech braní antikoncepce jsem měla po vysazení cyklus po 29 dní jako hodinky… ![]()
@cami.m, prej starucha, jo rok narození je to, takže taky žádná hitparáda, já toho svého pravého potkala už v sedmnácti, akorát ten loňskej rok nám připravil opravdu těžkou zkoušku, to když jsme přišli o malýho, ale ustáli jsme to a dneska vím, že mám doma chlapa, o kterýho se můžu opřít opravdu v jakékoliv situaci a dneska už se zase radujem. kolik ti je, jestli se můžu zeptat?
@Simulka77 to je hezký
já v 17-ti potkala prvního manžela, láska jako trám, dokud nepřišla životní realita, pokud bychom spolu zůstali, pravděpodobně by mě zabil, on potřebuje holku bez vlastního názoru, která mu všechno odkývá a vzhlíží k němu, což já nejsem a to byl kámen úrazu, když mě praštil před Tomikem, byla to poslední kapka… no a dneska on má přesně takovou, co potřeboval, má s ní syna a mezi námi jsou poměrně přátelské vztahy a já po peripetiích s následujícím partnerem konečně taky potkala toho pravého
o kterého se taky můžu opřít, když dojde na něco zlého
to víš, já tady napíšu kolik mi je a nikdo se mnou staruchou nepromluví
jsem starší než manža, je mi už 40 ![]()
@cami.m, tak to je dobře, že jsi konečně našla toho pravého, my si občas mezi známýma připadáme jako rarita, že jsme spolu tolik let a pořád nám to klape
a s tím věkem, určitě se cítíš na mnohem míň, to vůbec není o věku, já se hrozně těším, jak si to teď užijem, takže zítra jen samé dobré zprávy a budem se jen těšit na mimča ![]()
@Simulka77 to víš, že se cítím mladší, cítím se tak na 28
dokonce jsem někdy střelenější než manža, takový tele z jetele
Tomik nad náma jen kroutí hlavou
to víš, zítra podám hlášení hned jak dorazím ![]()
@Simulka77 píše:
@cami.m, tak to je dobře, že jsi konečně našla toho pravého, my si občas mezi známýma připadáme jako rarita, že jsme spolu tolik let a pořád nám to klapea s tím věkem, určitě se cítíš na mnohem míň, to vůbec není o věku, já se hrozně těším, jak si to teď užijem, takže zítra jen samé dobré zprávy a budem se jen těšit na mimča
my se s pritelek taky citime jak rarita, jsem o 17 let mladsi…
@Simulka77 píše:
@stepankad vida, tak to jsme tady samá rarita![]()
![]()
jj, samy lepsi kousky ![]()
Ahojky můžu se přidat?? ![]()
Ve středu jsem našla dvě čárky na testu a ve čtvrtek mi mudra těhu potvrdila, pořád jsme s přítelem v šoku, protože doma máme ročního raubíře a druhé bylo pěkně neplánované, momentálně jsme ještě v rozmýšlení jestli to zvládneme, prtože sama si to s dvěma takle malýma detma neumím představit a máme malý byt v podnájmu, takže bychom museli do většího a do toho přítel rozjíždí podnikání, takže to nebude s druhým vůbec lehké, ale snad to zvládneme…o víkendu jsem špinila, ale z prvního těhu vím, že se to stává, ale i tak sem nervozní když mi to moje malý zvíře skáče po břiše nebo mě při přebalování kope ![]()
A úplně bych zapomněla TP mám podle pm 29.6. ale před rokem jsem měla císaře, tak si myslím že bude muset být i ted, taže by to bylo o malinko dřív
Ahoj holky, budu moc ráda, když mě vezmete mezi sebe. Diskusi sleduji už dlouho - ještě od dvou čárek na testu
Jsem dnes 7 + 3 tt (podle UT o dva dny víc) TP 28.6.2013. Zajímá mě, jak si těhu užíváte a prožívate, taky bych potřebovala radu…ještě než jsem se o těhu dozvěděla, koupili jsme zájezd do Mexika v prosinci - tam mělo dojít k početí, ale přišlo to tedy dříve. no a teď si nejsem jistá, jestli zájezd rušit (to by bylo dost drahý) nebo ne. Vychází to na přelom 1. a 2. trimestru, dr. říká, že mám jet, když jsem bez problémů. už jsem i letěla min týden, ale jen kratší let, takže máte některá zkušenosti s těhu dovolenou u moře a dalekým letem?
adele1 pokud budeš v té době vpořádku nebude žádný problém tak jeď…co jsem si zjišťovala já tak jediný je problém s pojištěním, když jsi na neschopence a nebo chceš jet v 3.trimestru…je to sice trošku riziko, kdyby se nedejbože něco stalo, ale tak nemocnice jsou všude, ale když u tebe budu všechno v pořádku tak v klidu jed