TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11739
12.11.12 15:29

@Simulka77 jj letos 1.10. začal, tak jen aby mu to vydrželo :mrgreen: to víš, starucha, ale co nadělám, když jsem toho pravého potkala tak pozdě… :nevim: jestli je tvoje 77 rok narození, tak je můj manža stejně starej jako ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
12.11.12 15:32

@Zuziš aby nedošlo k omylu, Tomik je můj první, náš dospělák, u tohohle mimi jsme ještě jména nevymysleli, jen Luky (manža) si dělal legraci, že jestli to budou trojčata, tak to bude Pankrác, Servác a Bonifác :jazyk: :mrgreen: jinak po letech braní antikoncepce jsem měla po vysazení cyklus po 29 dní jako hodinky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
12.11.12 15:33

@cami.m, prej starucha, jo rok narození je to, takže taky žádná hitparáda, já toho svého pravého potkala už v sedmnácti, akorát ten loňskej rok nám připravil opravdu těžkou zkoušku, to když jsme přišli o malýho, ale ustáli jsme to a dneska vím, že mám doma chlapa, o kterýho se můžu opřít opravdu v jakékoliv situaci a dneska už se zase radujem. kolik ti je, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
12.11.12 15:36

Jo to jsem pochopila, však to nevadí, že jsi starší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
12.11.12 15:45

@Simulka77 to je hezký :D :hug: já v 17-ti potkala prvního manžela, láska jako trám, dokud nepřišla životní realita, pokud bychom spolu zůstali, pravděpodobně by mě zabil, on potřebuje holku bez vlastního názoru, která mu všechno odkývá a vzhlíží k němu, což já nejsem a to byl kámen úrazu, když mě praštil před Tomikem, byla to poslední kapka… no a dneska on má přesně takovou, co potřeboval, má s ní syna a mezi námi jsou poměrně přátelské vztahy a já po peripetiích s následujícím partnerem konečně taky potkala toho pravého ;) o kterého se taky můžu opřít, když dojde na něco zlého :srdce: to víš, já tady napíšu kolik mi je a nikdo se mnou staruchou nepromluví :mrgreen: jsem starší než manža, je mi už 40 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
12.11.12 15:51

@cami.m, tak to je dobře, že jsi konečně našla toho pravého, my si občas mezi známýma připadáme jako rarita, že jsme spolu tolik let a pořád nám to klape :lol: a s tím věkem, určitě se cítíš na mnohem míň, to vůbec není o věku, já se hrozně těším, jak si to teď užijem, takže zítra jen samé dobré zprávy a budem se jen těšit na mimča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
12.11.12 15:54

@Simulka77 to víš, že se cítím mladší, cítím se tak na 28 :mrgreen: dokonce jsem někdy střelenější než manža, takový tele z jetele :oops: :D Tomik nad náma jen kroutí hlavou :P :mrgreen: to víš, zítra podám hlášení hned jak dorazím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
12.11.12 15:55
@Simulka77 píše:
@cami.m, tak to je dobře, že jsi konečně našla toho pravého, my si občas mezi známýma připadáme jako rarita, že jsme spolu tolik let a pořád nám to klape :lol: a s tím věkem, určitě se cítíš na mnohem míň, to vůbec není o věku, já se hrozně těším, jak si to teď užijem, takže zítra jen samé dobré zprávy a budem se jen těšit na mimča :lol:

my se s pritelek taky citime jak rarita, jsem o 17 let mladsi…

• Citovat
  • Upravit
3763
12.11.12 15:57

@stepankad vida, tak to jsme tady samá rarita :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
12.11.12 15:58
@Simulka77 píše:
@stepankad vida, tak to jsme tady samá rarita :lol: :lol: :lol:

jj, samy lepsi kousky :)))))

• Citovat
  • Upravit
11739
12.11.12 16:04

@stepankad to si piš :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
12.11.12 16:13

No nic musim bezet, mejte se hezky:) a zadny stresy, pa

• Citovat
  • Upravit
4157
12.11.12 16:23

Ahojky můžu se přidat?? :mavam:
Ve středu jsem našla dvě čárky na testu a ve čtvrtek mi mudra těhu potvrdila, pořád jsme s přítelem v šoku, protože doma máme ročního raubíře a druhé bylo pěkně neplánované, momentálně jsme ještě v rozmýšlení jestli to zvládneme, prtože sama si to s dvěma takle malýma detma neumím představit a máme malý byt v podnájmu, takže bychom museli do většího a do toho přítel rozjíždí podnikání, takže to nebude s druhým vůbec lehké, ale snad to zvládneme…o víkendu jsem špinila, ale z prvního těhu vím, že se to stává, ale i tak sem nervozní když mi to moje malý zvíře skáče po břiše nebo mě při přebalování kope :D
A úplně bych zapomněla TP mám podle pm 29.6. ale před rokem jsem měla císaře, tak si myslím že bude muset být i ted, taže by to bylo o malinko dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1700
12.11.12 18:18

Ahoj holky, budu moc ráda, když mě vezmete mezi sebe. Diskusi sleduji už dlouho - ještě od dvou čárek na testu :D Jsem dnes 7 + 3 tt (podle UT o dva dny víc) TP 28.6.2013. Zajímá mě, jak si těhu užíváte a prožívate, taky bych potřebovala radu…ještě než jsem se o těhu dozvěděla, koupili jsme zájezd do Mexika v prosinci - tam mělo dojít k početí, ale přišlo to tedy dříve. no a teď si nejsem jistá, jestli zájezd rušit (to by bylo dost drahý) nebo ne. Vychází to na přelom 1. a 2. trimestru, dr. říká, že mám jet, když jsem bez problémů. už jsem i letěla min týden, ale jen kratší let, takže máte některá zkušenosti s těhu dovolenou u moře a dalekým letem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
12.11.12 19:54

adele1 pokud budeš v té době vpořádku nebude žádný problém tak jeď…co jsem si zjišťovala já tak jediný je problém s pojištěním, když jsi na neschopence a nebo chceš jet v 3.trimestru…je to sice trošku riziko, kdyby se nedejbože něco stalo, ale tak nemocnice jsou všude, ale když u tebe budu všechno v pořádku tak v klidu jed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí