Poradna duly
Jana Čurdová
Občas se mi teda udělá špatně u vaření, to si pak musím jít i lehnout, to jsem už nepoužitelná
.
Dneska zatím v pohodě, ráno jsem zbaštila zavináče a ted se cpu nepečeným dortem
,divný chutě, tak snad mi z toho nebude blbě
.
A co vy holky, máte už taky nějaký zvláštní chutě?
@Simulka77 píše:
@stepankad, kdy si měla poslední MS?
posledni Ms jsem mela 1.10. ale cykly jsem mela 28-36 dni
@stepankad, tak podle toho ti to vychází 6+0,ale záleží, kdy jsi měla ovulaci
@Simulka77 píše:
@stepankad, tak podle toho ti to vychází 6+0,ale záleží, kdy jsi měla ovulaci
no a to netusim, protoze to jsem nesledovala…
@Mazílek5684 píše:
Občas se mi teda udělá špatně u vaření, to si pak musím jít i lehnout, to jsem už nepoužitelná.
Dneska zatím v pohodě, ráno jsem zbaštila zavináče a ted se cpu nepečeným dortem,divný chutě, tak snad mi z toho nebude blbě
.
A co vy holky, máte už taky nějaký zvláštní chutě?
já na banány pomeranče a mandarinky
@stepankad uvidíš podle ultrazvuku, mě to teda sedí přesně i podle ultrazvuku, ale já mám cykly 28dní a ovulku jsem hlídala
@Simulka77 píše:
@stepankad uvidíš podle ultrazvuku, mě to teda sedí přesně i podle ultrazvuku, ale já mám cykly 28dní a ovulku jsem hlídala
tak uvidim co mi rekne dr. uz se strasne tesim:)
To máte fajn, když to máte pravidelný a poznáte i ovulku, ale já jsem v háji, od jakživa nefunguju takže jednou to dostanu a z toho nic, bez prášků nebo vyvolávačky jsem byla namydlená,min.rok jsme byli v Brně v Caru a bylo nám řečený, že jen umělý nám pomůže, protože i u chlapa velkej problém se spermijkama, tak jsem to hodila úplně za hlavu, teď si říkám že jsem chodící zázrak ![]()
@Zuziš, jo, zázrak, to my máme dva velký kluky, jednomu je 16 a druhýmu 11let, pak jsme chtěli benjamínka, bohužel to nedopadlo, rodila jsem v 22tt, ale s početím jsme problém neměli ani jednou. A teď jsme čekali 10měsíců, z gyndy už nás hnali na spermiogram, přece jen už nám není dvacet
.no a než jsme měli jít na ten spermiogram, byly na testu //.Jo,příroda je mocná čarodějka a taky psychika dělá svý
No taky pěkný, mě mamka táhla v 16letech na gyndu protože ms nikde, pak vyvolávačky a obyč. antikoncepce abych tam nemusela každý měsíc chodit, pak když jsem chtěla mimi tak mě dr posílal po všech vyšetřeních a zjistili mi vysoký testosterona napsal mi closilbegyt po kterým jsem otěhotněla hned, těhotenství v pořádku i porod, kluk zdravej jak řípa, pak když jsme chtěli druhý, tak se opakoval ten samej pokus a nic, k tomu jsem dostala injekce-nic, pak jsem byla na laparoskopii. žádná ovulace jinak vše v pořádku, takže cesta do Brna tam by nám pomohli, prý u mě to až takovej problém nebyl ale u chlapa jo, my si to nakonec rozmysleli a úplně vypustili dalšího potomka, ani prášky jsem nebrala, takže jeden měsíc ms byla, pak třeba dva měsíce nic, no a teď najednou dva měsíce po sobě byla a nakonec se nám povedl i ten mimísek
,jen doufám že ten utz nám ukáže i to
a budu mít klid v duši ![]()
@Zuziš taky jsem mjěla od nějakých 15-ti let problémy, že nebyla MS, furt vyvolávačky dokola a pak jednou nedošla ani po injekci, ani po druhé a byl z toho Tomik
a s tím
to mám taky tak, až se ukáže, budu mít konečně klid v duši
tak snad už zítra ![]()
Moc ti to přeju a budu držet palečky ![]()
mě když se někdo zeptá co bysme chtěli, nebo jestli máme vymyšlený jména, tak říkám že nad tím zatím vůbec nepřemýšlím, pro mě je nejdůležitější ten utz, když už se u nás ten zázrak stal, tak ať to pokračuje až do konce v pořádku ![]()
jj, je to fakt bomba tyhle kalkulačky