Poradna duly
Jana Čurdová
@cami.m, gratuluji ke kontrole, na další jdeš kdy?
Jinak mě je dnes dobře, akorát mě pořád zlobí ta rýma, alejinak vše OK ![]()
Ahoj holky,
mě je dneska extrémě blbě, už jsem zvracela a to zvracívám jen večer, břuch mě bolí dost, píchá při každým kroku…do toho jobovky od muže, takže jsem hááápy až na půdu ![]()
Luci: to jemi líto
![]()
Lucienka1984: Je mi to strašně moc líto, drž se…
Holky, dělali vám testy na toxoplazmózu?
@Lucienka1984 zlatí to je mi moc líto
drž se
posílám ti hodně sil, ať se brzy povede další brouček
![]()
@Simulka77 na další jdu 20.11. za týden, aby se to slabě viditelné
pořádně potvrdilo
mně dneska ráno bylo dost špatně, chvílema jsem si říkala, jestli mám vyrazit na WC nebo jestli to rozdejchám
nakonec jsem to zvládla
@Lucienka1984 Lucienko hodně sil a drž se.. přeju hodně štěstí
@cami.m Cami a holky já jdes ráno byla taky u Dr. a taky jsem ho viděla v plné své kráse, má hodně detailní UTZ, takže i když má piňdě 9mm bylo krásně vidět srdíčko
a jsem podle všeho 6+5, tak konečně vím, do kterého týdne patřím a teď se modlit, aby tam zůstalo a bylo vše ok ![]()
No teda já jsem 8+3 a na srdíčko jdu až za 14 dní, byla jsem před 2 týdny a doktor jen potvrdil a víc nezkoumal, tak já nevím, asi jsme mladší, než podle MS, nebo je doktor moooooc opatrnej, já jdu fakt na KO až 10+6tt
Dnes jsem byla u Dr. a jsme 7+3, což tedy vůbec nesedí s ovulací, ale to je fuk
Prcek má 1,2 cm, srdíčko tlouklo krásně a na další kontrolu jdu až 17.12., to už snad bude i s průkazkou
![]()
Lucienka1984 Ach jo, a já tak věřila… ale pořád věřím, že to bude nakonec dobré, a že se Vám brzy miminko podaří, to je podstatné! Opatruj se a vydrž
Říkám si, proč nejde všechna taková trápení a komplikace zrušit
teď mám z nějaké dovolené strach ![]()
@archienka1 bu´d v klidu, já jsem po umělym oplodnění, takže jsem byla na lepšim UTZ než má třeba moje obvodní gynekoložka, takže to tam prostě už bylo vidět
, ale s tím si nelam hlavu, až půjdeš na další kontrolu budeš sama překvapená co tam všechno máš ![]()
@Ištara ale to já jsem úúúúplně v klidu, nejsem těhotná prvně ![]()