TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
14.11.12 09:07

Holky tak me se totálně „povedla“dnešní noc :pankac:, nejdřív jsem se po hodině vzbouzela a chodila čůrat jak malá holka a od 1 jsem nemohla usnout, což se u mě nestává, nikdy jsem problémy se spaním neměla, vydrřela jsem to do 2 se převalovat, pak si k radosti manžela rozsvítila lampičku :jazyk: a četla si cca do 4 a pak zkusila znova zabrat, což se po chvíli i podařilo, ale teď jsem taková opožděná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
14.11.12 09:17

@bronn mě už od včera nebolí prsa, jen mám citlivé bradavky, to jsou nervíky :mrgreen: včera se mi nechtělo z vany a pěkně jsme se nahřívala, i když vím, že bych neměla, jsem blbka, fakt :zed: večer mě docela bolel podbřišek, ale naštěstí žádné špinění, ale dneska kdybych neměla trošičku pocit nevolností, tak si taky připadám, jak když nic, chjooo a lepší už to s nervíkama nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.11.12 10:42

@Zuziš no já jsem na tom dneska stejne, dokonce jsem musela za obchodem ve křoví rozdýchávat, jak se mi dělalo šoufl ze všeho…no večery ani nepopisuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
14.11.12 10:48

@archienka1 tak mně se teď trošku ulevilo, ale jak jsem napsala, že se dneska necítím těhu, tak to bylo jak kdyby to mimčo vědělo a chtělo se připomenout, do 10minut se mi udělalo tak zle, že jsem musela na záchod, neměla bych se rouhat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.11.12 11:04

Joj přesně tak, holky mě už je líp, snědla jsem dvě suchý housky a dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
14.11.12 11:12

@Zuziš ono to holt chce se překonat a něco malého sníst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.11.12 11:22

No přesně o tom to je, já toho ale moc nepojím, nemám moc chutě, ale ovoce, jinak nenáviděné mi problémy nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
14.11.12 11:30

Tak já zrovna tlačím nudle od ťamana, mňam měla jsem na ně chuť. A jinak chuť mám nejčastěji na ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
14.11.12 12:06

Taky teď ujíždím na ovoci, hlavně mandarinky ty jím pomalu po kilech :D jo a občas dostanu chuť na něco vyloženě nezdravého, tak nevím, co to se mnou je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
14.11.12 13:28

Ahoj holky, tak mě je dneska taky od rána šoufl, jen si na jídlo vzpomenu a je mi zle :D Ale ovoce mi taky nic nedělá, ale přece nemůžem být pořád jen na ovoci :nevim: Včera večer jsem měla hroznou chuť na klobásu, no zkusila jsem, dvě sousta dobrý a pak rovnou na záchod. No a bylo to zase venku :) Ale neva, aspoň vím, že jsem těhotná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6943
14.11.12 15:43

Ahojky, tak dneska ty nechutě ještě jdou, ale včera večer to stálo za to :( Holky mě tak strašně bolelo břicho, ne podbřišek ale u žaludku…až chvilkama křeče. Takže jsem byla dost nepoužitelná. Naštěstí jsme byli u našich a mamina se postarala o prcka.Snad to bylo jen jednou a naposled :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
14.11.12 15:53

@vercara víš, že jsem docela ráda, že je náš Tomik už velkej, že když je mi mizerně, tak si zalezu a nemusím se o nic starat… ale zase trčím v práci, i když tady když nepřijdou lidi můžu zvolnit a holt co neudělám dneska, udělám zítra nebo pozítří… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6943
14.11.12 16:23

@cami.m to je fajn ;) ale my jsme chtěli prcky kousek od sebe aby si vyhráli. Vše má svoje pro a proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
14.11.12 16:37

Hojky! Take je mi stale tak nak divne. Segra mi poradila ten zazvorovej caj a ty lizatka takze mi to jakz takz pomaha. Jinak se mi vubec nic nechce jen se valim a doma mam uz peknej neporadek ale nejsem schopna niceho takze doufam ze to brzo prejdea ja se hodim do normalu.sem na neschopence a reknu vam ze celej den jen koulam na bednu sem tam neco uvarim a tot vse. Hlavne mi hodne veci strasne smrdi a nadavuje me to tak moc nevarim.
Jinak sem napsala denicek a nestiham odepisovat :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
14.11.12 16:45

@vercara to v každém případě ;) taky jsem chtěla mimi krátce po sobě, ale člověk míní, život mění, teď jsem ráda, že jsem s bývalým měla jen Tomika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí