Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak me se totálně „povedla“dnešní noc
, nejdřív jsem se po hodině vzbouzela a chodila čůrat jak malá holka a od 1 jsem nemohla usnout, což se u mě nestává, nikdy jsem problémy se spaním neměla, vydrřela jsem to do 2 se převalovat, pak si k radosti manžela rozsvítila lampičku
a četla si cca do 4 a pak zkusila znova zabrat, což se po chvíli i podařilo, ale teď jsem taková opožděná ![]()
@bronn mě už od včera nebolí prsa, jen mám citlivé bradavky, to jsou nervíky
včera se mi nechtělo z vany a pěkně jsme se nahřívala, i když vím, že bych neměla, jsem blbka, fakt
večer mě docela bolel podbřišek, ale naštěstí žádné špinění, ale dneska kdybych neměla trošičku pocit nevolností, tak si taky připadám, jak když nic, chjooo a lepší už to s nervíkama nebude ![]()
@Zuziš no já jsem na tom dneska stejne, dokonce jsem musela za obchodem ve křoví rozdýchávat, jak se mi dělalo šoufl ze všeho…no večery ani nepopisuju ![]()
@archienka1 tak mně se teď trošku ulevilo, ale jak jsem napsala, že se dneska necítím těhu, tak to bylo jak kdyby to mimčo vědělo a chtělo se připomenout, do 10minut se mi udělalo tak zle, že jsem musela na záchod, neměla bych se rouhat
![]()
Joj přesně tak, holky mě už je líp, snědla jsem dvě suchý housky a dobrý ![]()
No přesně o tom to je, já toho ale moc nepojím, nemám moc chutě, ale ovoce, jinak nenáviděné mi problémy nedělá
Tak já zrovna tlačím nudle od ťamana, mňam měla jsem na ně chuť. A jinak chuť mám nejčastěji na ovoce
Taky teď ujíždím na ovoci, hlavně mandarinky ty jím pomalu po kilech
jo a občas dostanu chuť na něco vyloženě nezdravého, tak nevím, co to se mnou je ![]()
Ahoj holky, tak mě je dneska taky od rána šoufl, jen si na jídlo vzpomenu a je mi zle
Ale ovoce mi taky nic nedělá, ale přece nemůžem být pořád jen na ovoci
Včera večer jsem měla hroznou chuť na klobásu, no zkusila jsem, dvě sousta dobrý a pak rovnou na záchod. No a bylo to zase venku
Ale neva, aspoň vím, že jsem těhotná ![]()
Ahojky, tak dneska ty nechutě ještě jdou, ale včera večer to stálo za to
Holky mě tak strašně bolelo břicho, ne podbřišek ale u žaludku…až chvilkama křeče. Takže jsem byla dost nepoužitelná. Naštěstí jsme byli u našich a mamina se postarala o prcka.Snad to bylo jen jednou a naposled ![]()
@vercara víš, že jsem docela ráda, že je náš Tomik už velkej, že když je mi mizerně, tak si zalezu a nemusím se o nic starat… ale zase trčím v práci, i když tady když nepřijdou lidi můžu zvolnit a holt co neudělám dneska, udělám zítra nebo pozítří… ![]()
@cami.m to je fajn
ale my jsme chtěli prcky kousek od sebe aby si vyhráli. Vše má svoje pro a proti…
Hojky! Take je mi stale tak nak divne. Segra mi poradila ten zazvorovej caj a ty lizatka takze mi to jakz takz pomaha. Jinak se mi vubec nic nechce jen se valim a doma mam uz peknej neporadek ale nejsem schopna niceho takze doufam ze to brzo prejdea ja se hodim do normalu.sem na neschopence a reknu vam ze celej den jen koulam na bednu sem tam neco uvarim a tot vse. Hlavne mi hodne veci strasne smrdi a nadavuje me to tak moc nevarim.
Jinak sem napsala denicek a nestiham odepisovat
![]()
@vercara to v každém případě
taky jsem chtěla mimi krátce po sobě, ale člověk míní, život mění, teď jsem ráda, že jsem s bývalým měla jen Tomika…