Poradna duly
Jana Čurdová
@glorča Ahooj
pošli si žádost do skupiny a pojď mezi nás https://www.emimino.cz/…rvenec-2013/ ![]()
@vercara
Děkuji, přesně tuhle jsem včera nakonec našla taky.
Holky, jste v pohodě? Já byla včera v poradně, všechno OK a dnes ráno jsem začala špinit. Takže jsem si zopákla návštěvu pana doktora. Mimi je v pořádku, placenta
taky, akorát prej máme hodně „akční“ mimi. Takže jsem vyfasovala Ascorutin
a doufám, že bude všechno v pohodě.
@pampalin píše:
@vercara
Děkuji, přesně tuhle jsem včera nakonec našla taky.
Holky, jste v pohodě? Já byla včera v poradně, všechno OK a dnes ráno jsem začala špinit. Takže jsem si zopákla návštěvu pana doktora. Mimi je v pořádku, placenta
taky, akorát prej máme hodně „akční“ mimi. Takže jsem vyfasovala Ascorutin
a doufám, že bude všechno v pohodě.
Já špinila 5-6tý týden, to prý se prcek zavrtával. Nedostala jsem na to nic a přešlo to samo.
To jo, chápu to při uhnizďování, to bývá nebo do těch prvních 3 měsíců těhu. Já jsem teď na hranici I. a II. trimestru, tak snad to mimi zvládne. A i když jsem
volala lékaři a ten udělal UZ a je to v pohodě, stejně mám strach.
@pampalin já jsem občas špinila u prvního těhu. Většinou jsem to měla po sprše, pak mi doktorka řekla že nemám dávat nic moc teplého v oblasti pánve. Od té doby jsem si dávala bacha a teď taky a je to dobrý. Někdo mívá i MS do 3.měsíce. Hlavně že je vše v pořádku ![]()
Ahojky!
Tak mně je fajn!
Akorát malej od včera teplotuje a má v pusině afty, ale dneska už je líp.
No, a jak jsem s nim dneska spala v obýváku (malej na gauči, já u něj na zemi), tak nemůžu absolutně předklonit a zaklonit hlavu. Jinak je mi opravdu dobře a tomu prckovi v bříšku snad taky.
Ahoj holky ![]()
já mám termín porodu 13.7.2012
už se na prďolína moc moc těšíme
koukám že je Vás tu už celkem dost, ale nemohla bych se k Vám také připojit???
děkuji ![]()
@Kaja83 Ahooj
gratuluju, přidej se k nám do uzavřený skupiny
https://www.emimino.cz/…rvenec-2013/
Ahoj, taky se ráda přidám. Čekáme druhé miminko a mělo by se narodit 1.7.2013, tak jsem zvědavá jestli se narodí před termínem a nebo po termínu jako první syn…V pátek jdu na velký ultrazvuk, tak jsem zvědavá co řekne manžel. Když jsme byli poprvé na tom velkém ultrazvuku když jsme čekali syna tak z toho byl tak strašně nadšený, že na to do dnes nezapoměl. A to budou v březnu synovi 2 roky ![]()
@Majjasl ahoj děkuji za vřelé přivítání a za gratulaci
už jsem si poslala žádost ![]()
@Lucienka1984 Daří
Jsme všechny v uzavřené skupině, sem už se spíš jenom zabloudí. Hlavně spíš co ty? Jak se daří Tobě? Vzpomenu si často…
Adele1.. dari se uz lepe. obcas si vzpomenu, ale dost nad vodou me drzi holky z nasi revizacky skupiny..