Poradna duly
Jana Čurdová
@li.hun No ja mám problém s otočením se ve sprchovým koutě..
Je malej a teď když mám břicho, tak to stojí za to.. ![]()
My mame naštěstí obří sprchový kout, takze dobrý ![]()
Ale chápu, kdyz jsme meli menší, tak jsem mela problem se v nem hnoutmi normalne, natoz tehotna. Vzdycky jsem vylezla s pomlacenymi lokty ![]()
Holky já se z vás picnu, přesně popíšete jak mi je, chodim na záchod jak důchodce
jakmile nejdu včas, bolí mě močák
a dneska mě zase bolelo bříško, což znamená že zase povyroste a že to takhle bolí mi sakra nikdo neřekl! ![]()
li.hun: tak to je super! já jsem z čelákovic a lituju tvé zmrzle slepičky! ![]()
Luuc21: bude hůř ![]()
Ahoj, holky, ani nevite, jak jsem rada, ze v tom nejsem sama. Vecer usinam pres hodinu, nez zaberu, otacim se z boku na bok, podle toho, na ktere strane mimi min kope - rikam tomu, ze jsem jak rizek, No a v 5 rano na zachod a znova usinacka
no hlavne ze mimi je v poradku a dava o sobe vedet
musim to brat pozitivne
@Luuc21 me to laka jet do Prostejova, mam to i o kousek bliz nez do Brna a refence dobry…jeste se tam chystam jet podivat
@myssi uff je to vazne uleva, ze v tom nejsem sama
a chodis do prace? ja nebyt doma na neschopence tak to nedavam, protoze rano jsem nevyspala jak po flamu ![]()
Tak dnes v noci jsem se konečně vyspala po dlouhé době. Byla jsem na toaletě jen jednou ![]()
Jo večera v noci, dyz se manzel vracel z prace, tak zapadl. Takze jsem pro nej jela a vytahla ho lanem z te ďoury
Takze menší noční dobrodrůžo ![]()
m.veru: ne chodim do práce každý den, ale dělám všechno pomalu, chodim jako kačer takže mě lidi milujou
i v práci, klídek, doma by mě s babičkou kleplo! navíc jsem OSVČ takže pracuju na sebe na směny.
li.hun: gratulace ale bacha, dneska je úplněk takže čaj na spaní ![]()
dneska jsem dostala výsledky z plodovky! je to zdravá holčičkaaaaaa ![]()
@myssi gratuluji k holčičce..
Co se týče toho chození u mě je ten krok už taky kačeří.. ![]()
@li.hun já jsem dnes zase vzhůru.. A co se týče toho sprcháče…přítel už mi zařizuje masážní kout s vanou…
Každej večer když lezu do toho našeho mini sprcháče se mi směje..
@m.veru pokud to máš blíž a má ta porodnice dobrý reference tak to máš jasný… Já taky plánuju výlety po porodnicích abych viděla a věděla.. ![]()
Luuc21: výlet po porodnicích
vždycky jsem se tomu smála ve filmech a teĎ přišla realita