TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2078
24.2.13 16:29

@li.hun No ja mám problém s otočením se ve sprchovým koutě.. :D Je malej a teď když mám břicho, tak to stojí za to.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
24.2.13 20:04

My mame naštěstí obří sprchový kout, takze dobrý :mrgreen:
Ale chápu, kdyz jsme meli menší, tak jsem mela problem se v nem hnoutmi normalne, natoz tehotna. Vzdycky jsem vylezla s pomlacenymi lokty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
24.2.13 20:48

Holky já se z vás picnu, přesně popíšete jak mi je, chodim na záchod jak důchodce :) jakmile nejdu včas, bolí mě močák :-) a dneska mě zase bolelo bříško, což znamená že zase povyroste a že to takhle bolí mi sakra nikdo neřekl! :lol:

li.hun: tak to je super! já jsem z čelákovic a lituju tvé zmrzle slepičky! :mrgreen:

Luuc21: bude hůř :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.2.13 22:35

Ahoj, holky, ani nevite, jak jsem rada, ze v tom nejsem sama. Vecer usinam pres hodinu, nez zaberu, otacim se z boku na bok, podle toho, na ktere strane mimi min kope - rikam tomu, ze jsem jak rizek, No a v 5 rano na zachod a znova usinacka :( no hlavne ze mimi je v poradku a dava o sobe vedet :-D musim to brat pozitivne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.2.13 22:38

@Luuc21 me to laka jet do Prostejova, mam to i o kousek bliz nez do Brna a refence dobry…jeste se tam chystam jet podivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
24.2.13 22:38

Přesně veru :) taky mě uklidňuje že někdo „řízkuje“ stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.2.13 22:40

@myssi @li.hun ahoj prvomaminky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.2.13 22:41

@myssi uff je to vazne uleva, ze v tom nejsem sama :) a chodis do prace? ja nebyt doma na neschopence tak to nedavam, protoze rano jsem nevyspala jak po flamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
25.2.13 08:37

Tak dnes v noci jsem se konečně vyspala po dlouhé době. Byla jsem na toaletě jen jednou :pankac:

Jo večera v noci, dyz se manzel vracel z prace, tak zapadl. Takze jsem pro nej jela a vytahla ho lanem z te ďoury :pankac: Takze menší noční dobrodrůžo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
25.2.13 17:57

m.veru: ne chodim do práce každý den, ale dělám všechno pomalu, chodim jako kačer takže mě lidi milujou :-D i v práci, klídek, doma by mě s babičkou kleplo! navíc jsem OSVČ takže pracuju na sebe na směny.

li.hun: gratulace ale bacha, dneska je úplněk takže čaj na spaní :-D

dneska jsem dostala výsledky z plodovky! je to zdravá holčičkaaaaaa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
25.2.13 18:04

@myssi
Gratulace! To je nejdůležitější! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
25.2.13 18:11

li.hun: díky díky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
26.2.13 05:14

@myssi gratuluji k holčičce.. :kytka: Co se týče toho chození u mě je ten krok už taky kačeří.. :mrgreen:
@li.hun já jsem dnes zase vzhůru.. A co se týče toho sprcháče…přítel už mi zařizuje masážní kout s vanou… :lol: Každej večer když lezu do toho našeho mini sprcháče se mi směje.. :mrgreen: @m.veru pokud to máš blíž a má ta porodnice dobrý reference tak to máš jasný… Já taky plánuju výlety po porodnicích abych viděla a věděla.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.2.13 20:10

Luuc21: výlet po porodnicích :-D vždycky jsem se tomu smála ve filmech a teĎ přišla realita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
27.2.13 05:40

@myssi Jak říkáš.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie