Poradna duly
Jana Čurdová
@vercara to já teď v těhotenství jak se pohybuju, tak dobrý, ale jak si lehnu večer k televizi, tak se klepu zimou, ale děsně, fakt nechápu ![]()
@vercara
Jo, taky mívám takový stavy, že nejdřív zimnice a pak horko. Teď už je to lepší, ale ze začátku těhu to byl fakt mazec. ![]()
@cami.m prosím,můžeš sem dát ještě jednou tu tabulku HCG? Moc děkuji ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem 6+3, zítra jdeme na kontrolu jak rosteme. Nervíky začínají pracovat, protože mě od rána pořádně bere břicho
Bre odpoledne ja ted vstavala a jakmile vstanu tak mi zacne bejt spatne, takze sem zbastila banan a uvidime
Ahojky ![]()
mě bolej prsa neustále a chvilkama je to opravdu nepříjemný a kdyby mi na ně chlap šáhl, tak ho asi zabiju!!! ![]()
@Ivett1 ahoj Ivet zdravím
No mě dnes nebolí a sex nemůžu ani pomyslet. Je to pro mě totálně odpudivá představa
tak doufám, že to přejde, nebo manžela trefí šlak
@bronn Půl hodiny po tom co jsem to napsala, jsem začala krvácet. Doktorka mi udělala ultrazvuk a viděla tam to samé co minulý týden( pouze tečku) Odebrala mě HCG, do pondělí mám ležet, ale vypadá to na ZT ![]()
@Ivett1 to je mi moc líto, tak se drž, třeba ještě není všechno ztraceno ![]()
@Ivett1 snad to bude jeste ok. vydrz do pondeli. drzim pesti ![]()
@cami.m @sanulka Holky děkuju za podporu. Když jsem k ní jela, tak jsem si říkala, že by to nemuselo znamenat to nejhorší, že hodně holek v těhotenství krvácí. Ale když mi udělala ultrazvuk a tam videla jen tu tecku co minuly tyden, tak mi bylo jasny, ze je konec ![]()
@Ivett1
tak ještě vydrž. Je mi to ale moc líto. Tak se zatím drž, a raději odpočívej. Nemůže to být nějáký hematom?