TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3223
8.11.12 13:06

@Ivett1 :hug: drž se, třeba to bude ještě dobrý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3223
8.11.12 13:09

@bronn to já bych zase teď sexovala jako divá, ale manžel nechce - opět má svoje období, kdy je nas… z práce a já to tak nějak schytávám protože sem mu nejblíž. Včera sem se až naštvala a šla si lehnout… Dneska je celý den až do noci služebně pryč, Ondřík je u dědy a babičky protože je nastydlej a jelikož má JIA, tak sem ho nechtěla pustit do školy.. Tak budu sama doma - dám si relax… stáhnu si nějakej film a budu koukat (asi to bude nějakej doják)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
8.11.12 13:10

@bronn Hematom nejspis ne :( Zitra si zavolam na vysledky HCG. Ale podle ultrazvuku to vypada spatne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
8.11.12 13:11

Ahojky, jsem čerstvě podruhé těhu a termín mi vychází přesně o dva roky později než u prvního prcka 5.7., tak teď jen aby vše dobře probíhalo a 13.11. jdeme poprvé k doktorovi. Jsem zvědavá, jestli už uvidím srdíčko :) Moc si to z prvního už nepamatuji :) Hodně štěstí všem, ať se drobečci drží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
8.11.12 13:15

@kaca.zagi ahoj Kači, vítám a gratuluji. Držíme palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6943
8.11.12 15:20

@Ivett1 Držím pěsti aby byly zítra dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
8.11.12 15:33

Ahoj holky,

všem přeju moc štěstíčka a trpělivosti..

Ráda bych se přidala, jsem tak nějak jako vy, termín vypadá někdy v červnu, ale to ještě nevím přesně, jsem po IVF, tak by mi to měli spočítat oni, protože já netuším podle kterýho datumu to mám počítat :mrgreen: ale jsem cca na konci 6tt

no a nějaké blížší poznatky k těhu mám :mrgreen: ještě jsem nezvacela, ale poslední dny, vždy dopo mám šílený nechutenství na cokoli, žaludek na vodičce pěkne plave :lol:

papaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
8.11.12 15:49

Muzete si vypocitat termin porodu podle posledni menstruace a tam se i ukaze ve kterem tydnu jste a co vas v nasledujicich mesicich ceka http://www.gennet.cz/…ky-kalendar/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
8.11.12 18:59

Zdraví :mavam: ráda bych se k Vám přidala, pokud můžu. :D Termín porodu bych měla mít kolem 7.7. Tak uvidíme. Ve středu jdu k doktorovi na potvrzení, že je vše ok. Zatím pouze 3 pozitivní testíky. Které co 2. den sílily :lol: U Mdra jsem ještě nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
8.11.12 19:09

Po krecovitych bolestech, ktery jsem mela cely den, to ze me vylitlo :,( Tak snad se podari priste. Vsem co jsou tu drzim palecky, at miminka krasne rostou a at jsou zdravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
8.11.12 19:12

@Ivett1 Moc drzim palecky, aby miminko prislo co nejdriv a aby uz zustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
8.11.12 19:15

@Hrubeska Moc ti dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
8.11.12 19:32

Přeju ti, aby se nové miminko podařilo co nejdříve a pak už jen a jen samé zdravíčko a štěstíčko. Moc dobře vím jak se cítíš. Tu prázdnotu a bezmoc. Také jsem si něčím podobným prošla, bylo to před 3 a půl měsíci a navíc doma tříletého chlapečka jen s půlkou srdíčka po spoustě operací. Byla jsem v létě na dně, proč zrovna my. A podívej, teď už jsem znovu šťastná těhulka. Hlavičku vzhůru, jsi silná. Vše už bude jen a jen dobré uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
8.11.12 19:45

@Ivett1 to je mi moc líto :( tak se drž a ať se povede mimi co nejdřív a zůstane s vámi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
8.11.12 19:58

@Ivett1
Jsi moc statečná! Příště se určitě podaří a po 9 měsících budeš mít v náručí
ten největší poklad!
Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit