Poradna duly
Jana Čurdová
@bronn to já bych zase teď sexovala jako divá, ale manžel nechce - opět má svoje období, kdy je nas… z práce a já to tak nějak schytávám protože sem mu nejblíž. Včera sem se až naštvala a šla si lehnout… Dneska je celý den až do noci služebně pryč, Ondřík je u dědy a babičky protože je nastydlej a jelikož má JIA, tak sem ho nechtěla pustit do školy.. Tak budu sama doma - dám si relax… stáhnu si nějakej film a budu koukat (asi to bude nějakej doják)!!!
@bronn Hematom nejspis ne
Zitra si zavolam na vysledky HCG. Ale podle ultrazvuku to vypada spatne ![]()
Ahojky, jsem čerstvě podruhé těhu a termín mi vychází přesně o dva roky později než u prvního prcka 5.7., tak teď jen aby vše dobře probíhalo a 13.11. jdeme poprvé k doktorovi. Jsem zvědavá, jestli už uvidím srdíčko
Moc si to z prvního už nepamatuji
Hodně štěstí všem, ať se drobečci drží ![]()
Ahoj holky,
všem přeju moc štěstíčka a trpělivosti..
Ráda bych se přidala, jsem tak nějak jako vy, termín vypadá někdy v červnu, ale to ještě nevím přesně, jsem po IVF, tak by mi to měli spočítat oni, protože já netuším podle kterýho datumu to mám počítat
ale jsem cca na konci 6tt
no a nějaké blížší poznatky k těhu mám
ještě jsem nezvacela, ale poslední dny, vždy dopo mám šílený nechutenství na cokoli, žaludek na vodičce pěkne plave ![]()
papaaa
Muzete si vypocitat termin porodu podle posledni menstruace a tam se i ukaze ve kterem tydnu jste a co vas v nasledujicich mesicich ceka http://www.gennet.cz/…ky-kalendar/
Zdraví
ráda bych se k Vám přidala, pokud můžu.
Termín porodu bych měla mít kolem 7.7. Tak uvidíme. Ve středu jdu k doktorovi na potvrzení, že je vše ok. Zatím pouze 3 pozitivní testíky. Které co 2. den sílily
U Mdra jsem ještě nebyla
Po krecovitych bolestech, ktery jsem mela cely den, to ze me vylitlo
Tak snad se podari priste. Vsem co jsou tu drzim palecky, at miminka krasne rostou a at jsou zdravy
@Ivett1 Moc drzim palecky, aby miminko prislo co nejdriv a aby uz zustalo.
Přeju ti, aby se nové miminko podařilo co nejdříve a pak už jen a jen samé zdravíčko a štěstíčko. Moc dobře vím jak se cítíš. Tu prázdnotu a bezmoc. Také jsem si něčím podobným prošla, bylo to před 3 a půl měsíci a navíc doma tříletého chlapečka jen s půlkou srdíčka po spoustě operací. Byla jsem v létě na dně, proč zrovna my. A podívej, teď už jsem znovu šťastná těhulka. Hlavičku vzhůru, jsi silná. Vše už bude jen a jen dobré uvidíš
@Ivett1 to je mi moc líto
tak se drž a ať se povede mimi co nejdřív a zůstane s vámi ![]()
@Ivett1
Jsi moc statečná! Příště se určitě podaří a po 9 měsících budeš mít v náručí
ten největší poklad!
Drž se. ![]()