Poradna duly
Jana Čurdová
@shina já bych byla asi v klidu. Píchá a bolí to prostě pořád všechny, někoho píchá, někoho bolí. Ale jestli máš opravdu obavu, tak si skoč na UTZ. Jinak ti můžu říct, že je asi lepší jít až později a vidět něco, než jít hned a pak chodit pořád a pořád se stresovat, jestli už tam něco bude vidět a je to ok.
@shina teda já tu zkušenost nemám, ale prý mimoděložní bolí fakt hodně, že by se to nedalo zaměnit za normální bolení podbřišku, které způsobují roztahující se vazy ![]()
@Lucienka1984 tak já ty nevolnosti nemám nijak hrozný, vlastně si vůbec nemůžu stěžovat, dá se to vpoho zvládat a navíc nejsou furt, jen občas ![]()
@bronn v tomhle s tebou souhlasím, teď si taky říkám, že jsem měla jít později ![]()
Tak já ten termín nechám jak je, pže to třeba 10 minut píchá, jak před MS když to mám dostat, ale příšerné křeče to nejsou, ani nešpiním… tak děkuju holky ![]()
@shina třeba švagrová měla mimoděložní a to ji vezla záchranka…páč jednoduše zkolabovala
Holky, jak si tu sdělujeme, co komu je, jýá mám ještě jeden problém a to ukrutnou zácpu
všechny babský rady vyzkoušený a bez výsledku, nevíte o něčem zaručeném? ![]()
@shina No jestli nechces, tak nejezdi, ale ja bych to nevydrzela ![]()
Me se dnes udelalo soufl z pasty. Taky dobry ![]()
Ja jdu ted take na kontrolu 15.11., koukala jsem, ze v tom tydnu nas tam jde celkem hodne ![]()
@cami.m no taky na tom nejsem úplně echt…ale nevím, co na to. u mě by pomohlo tolik nežrat. ![]()
@bronn to já moc nežeru, když už tak hodně zeleniny a takový ty celozrnný chlebíky, piju hooodně, abych měla dost tekutin, hodně chodím kvůli pohybu, kdyby bylo slušně, tak jezdím na kole, ale v tomhle počasí teda nemusím, brrr zima, doma tak 3× v týdnu cvičím a nic, zabetonováno, v těhotenství je to těžký, když se nesměj ani některý bylinky a přírodní produkty o klasických projímadlech nemluvě
chjoo
kdyby aspoň člověk věděl, proč se to nesmí, co se tím může stát, ale to se člověk nikde nedočte ![]()
@cami.m aha, ty cvičíš? A nemáš strach? Já jsem hooodně aktivně dělala zumbu, powerplate, kolo a poslední dva měsíce jsem začala běhat. A ani jedno z toho mi teda nepřijde moc vhodné. Tak jsem pěkně zakrněla, začala se přecpávat a už to na sobě sakramentsky poznám
@bronn cvičím zlehka, žádné poskakování, jen chvíli rotoped a to fakt v klídku a pak lehké posilování bez náčiní, nic u čeho bych se natřásala nedělám ani běh bych neriskla, jen rychle chodím, což nenatřásá
ale taky to nejsou nějaké dlouhatánské trasy a vůbec ne každý den, po tmě a v tomhle počasí se mi nikam nechce…
@cami.m s tím pprojímadlem apod je to tak, že všechny tyhle produkty fungujou na principu podpory střevní peristaltiky a zároveň můžou ovlivnit i činnost děložní stěny (stahy). Takže si to nikdo neriskne ![]()
Kamarádka měla v těhotenství taky problém se zácpou a v lékárně jí poradili nějeký homeopatika - tak se zkus poptat…
@Monous007 já se právě v lékárně ptala a tam mi řekli, že raději nic
snad prý jen glycerinové čípky, že ty můžou i těhotný… ani prý ty přírodní produkty, tak nevim, zkusim ještě mix jogurtu, vloček, švestek a jablek a uvidím… ale já moc nejsem na sladký, tak se mi to rychle přejí
jo a dík za info, proč se nesmí projímadla
Na zacpu je dobre lavne hodne pit. a co mam vyzkousene tak po dobu tri tydnu uzivat obycejne vlocky. vecer se namoci do vody(ne moc vody jen aby nabobtnaly) a rano si tam das jogurt treba activii a nake ovoce. hlavne ne banany ty tvrdej… uzivat to tri tydny a mas vystarano na nekolik let…fakt to pomaha. a jeste si koupit v lekarne lactobacily ty jsou dobre na posevni ph a ph ve strevech
@shina mimodelozni poznas jen tak ze mas ukrutne bolesti v podbrisku a nemuzes ani chodit a je ti spatne. tehu test ti vyjde pozitivni normalne.