Poradna duly
Jana Čurdová
@bronn nene??? se na všechno vyprď… já budu asi dneska odpoledne, jestli manža zase začne s tím svým : "počkej si maličká na večer!! "
mu asi stáhnu gatě a bude to
Me je to lito take ale clovek musi jit dal pac nic jineho vam nezbiva… musite se tesit co vas ceka a nastesti se zadarilo takze ted jen odpocivat odpocivat odpocivat
Ahoj, já mám termín (asi) někdy na konci června, uvidíme ve čtvrtek, jdu na první kontrolu
Měla jsem dlouhé cykly, takže to moc nedokážu spočítat, ale jsem cca 6.-7. týden. Jinak já mám žaludek na vodě, nízkej tlak, šílenou únavu a houpačkové nálady se mě taky začínají chytat ![]()
@sanulka uff, to máš teda za sebou hrozné věci
tak ať to teď dopadne dobře ![]()
@sanulka @sanulka ty bído, to je mi moc líto. To je šus
ale máš můj obdiv, že ses nedala odradit od dalších pokusů. Těžko říct, jak bych reagovala. Opravdu mě to mrzí. A to je co za bakterii?
@Lucienka1984 no že v práci jsem dnes prd udělala. A to ještě jedem odpoledne za dědečkem a já bych si tak vlezla do postele a spala. Včera jsem Matesovi pustila povídací pohádku a sama jsem zadřela ve 20:15
Ještě že si umí ten noťas vypnout sám ![]()
@bronn to je bakterie kterou mas normalne v sobe ale kdyz se premnozi tak je spatne… bakterialni vaginoza…ma jeste jinej nazev ale ten si nepamatuju. takze ted si davam pozor a mlsam lactobacily to ti vyrovnava prirozene ph v pochve a ve strevech, takze nemas ani zacpu na coz tehotne dost trpi
@Tůmička píše:Čauky, já taky, 20/6
Ahoj, já mám termín 20.6.2013:)
@sanulka aha ty máme doma. Brali jsem je před dovčou v Egyptě, tak jdu na to.
@bronn to já dneska kupodivu překypuji energií… maličko jsem pozměnila životosprávu a hend je to lepší.. musela jsem přestat jíst tak jak jsem jedla doteď a ubrala jsem na porcích, ale nevadí… je mě dobře a jsem fit, dycky jsem bývala protivná z toho jak mi je zle a hrozně mě to unavovalo, ale teď už je lépe… ![]()
@Lucienka1984 no já bych taky měla ubrat. V podstatě celý den žeru
. A pak je mi blbě. A nejhorší je, že si každé ráno říkám, že už nic. I dnes ráno jsem si to říkala a po obědě jsem si dala větrník
. A přitom přibírání v těhotenství mě děsí. Minule jsem šla rodit s těma 123 kg, do roka a půl po porodu jsem měla 68, to jsem si držela. A v létě jsem přibrala na 74 a teď mám už 77!!! A nevejdu se do džínů