Poradna duly
Jana Čurdová
A víte co? Já jsem taaaaak strašně protivná, že bych sama se sebou nevydržela ani pět minut. ![]()
@bronn tak to urcite ucitis pohyby.tak to je hezky na vanoce
@Lucienka1984 píše:
@cami.m 2/7/??? ježiš to je krásný datum to se mi narodil Ondřík![]()
![]()
To má narozeniny moje mamka!
@bronn Ani mi nemluv jaké já mám nálady, dneska během práce se mi už změnila snad 100×.. od depky, po rozčílení, teď už sem zase hapyy.. no hrůza a děs.. nevíte jestli na to něco existuje? meduňka nebo nějaký čajík?
@sanulka no tak bylo by to takové hezké, tak snad. A ty? První? A co máte za potíže, že jsi po IVF?
@bronn @cami.m - tak 2/7 se narodil ondřík, 14/7 má manžílek narozeninky a 23/7 jsem se vdávala - bože JÁ MILUJU ČERVENEC– a přiznám se, že sem chtěla, aby mimčo bylo červencové, ale přírodě neporučíš!!!
Ahoj holky, můžu se taky přidat? zjistila jsem to teprve v neděli, podle testu, dle internetu mám termín kolem 15.7., k dr jdu až 21.11., tak uvidíme, co tam bude ![]()
@pampalin
už jsem se dívala. Dneska jsem si vypsala do kalendáře týdny, jak mě čekají, tak mi to najednou ani nepřišlo tak dlouho. Tak to už bys měla jít pomalu taky na ten screening ne? A jak ti je? Bolí něco? Prsa? Chutě? spíš teda nechutě?
@pampalin @Lucienka1984 koukám, že červenec je celkově dost narvanej
![]()
@bronn taky jsem protivná sama sobě ![]()
Tak jako tady čtu, že červemec je mazlivej měsíc…
Já vám holky něco napíšu… já budu mít asi dítě naprostýho flegmatika - protože já mám teď nálady, že mi může keždej políbit (za…), všechno no stress a ze všech si dělám prču.. šéfovi sem dneska řekla, že všechno komplikuje a druhýmu, že je větší drbna než žesnký
a je mi to jedno a oni se tomu jenom tak smli ![]()
takže já náladičky bombička… manžel doma prohlásil, že si najde jinou práci aby měl dost peněz a já mohla být furt těhotná, protože je se mnou strašná prča - sice nevím, jak na to přišel, ale aspoň bude měnit práci ![]()
A je pravda,. že sem víc taková splachovací ![]()
@bronn po opakovanych zanetech nemam vejcovody jinak v pohode. po prvnim ivf ktere bylo taky uspesne jsem bohuzel dostala bakterialni infekci ktera otvira porodni cesty a v 23tydnu jsem porodila a mala neprezila to se mi stalo letost v unoru,,,pak mi zjistili leze na cipku takze jsem byla na konizaci a ted v rijnu na 2ivf…takze doufam ze se uz tentokrat nic nepo… a doktorka nezanedba peci,,,