Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, super, že jsi to založila @denikjednematky
můžu se přidat? ![]()
TP mi vychází na 4.7., k dr. jdu až 20.11. (7+5)… taková doba… ![]()
bude to naše 3., s věkovým odstupem skoro 8 let a skoro 10 let
, mě v době porodu bude 36,5 let.. to je hrozný číslo
snad to všechno dobře dopadne… mě pořád bolí břicho jako na ms a pálí bradavky ![]()
@kofolkaa. chystáš se na speciální testy na VVV? já už pročítám, ale nevím kam se vydat… jestli Podolí nebo soukormé pracoviště, kde je kapacita dr., ale všechno se platí ![]()
@Anik6
Ahoj 😊 vítej 😊
Chtěla bych tě a vlastně i ostatní holky trochu uklidnit ohledně věku 😊 Moje mamka mě měla v 37 a úplně v pohodě 😊 musela teda jít na plodovku, ale vše bylo v pohodě 😊 nutno podotknout, že je to skoro 28 let zpět a v té době byla považovaná za “starou”. Naopak říká, že si se mnou prodloužila mládí a mateřskou si užila 4 roky 😊 Byla jsem neplánovaná a sestry mám o 15 a 13,5 roku starší 🤣 Sestra šla trochu v mamčiných šlépějích a poslední holčičku rodila v necelých 39 😊 Tak snad vás to trochu povzbudí 😊 Věk je jen číslo 😊
@Anik6 vítej
Jeee to tě pak budu moct vyzpovídat jaký to bylo mít dvě malé děti takhle po sobě, ať vím do čeho jdu
věk je jen číslo ![]()
@Slunečnice0303 ano, ale pak se to tam utlo. Holky utekly na fb, tak už to tam bylo slabší.. ale tebe si moc dobře pamatuju ![]()
@denikjednematky Já se taky necitim stará, ale určitě to teď bude jiné jak před deseti lety..
![]()
@Anik6 vítej a potichu gratuluji
já hlavně teď doufám, ze všechno bude v pořádku, po těch neúspěšich… jinak jak se znám, tak všechna vyšetření podstoupim..
navstevujeme car(ale tohle je přirozené, jen s podporou folikulometrie a duphastonu) a domluvim se s nimi na všem.. ale já tak nějak cítím, ze teď je to v pořádku.. ![]()
Jinak u syna jsem byla doma jenom dva roky. Hodila jsem kariéru a zpětne me to hrozne mrzelo.. takže druhatko si chci náležitě užit co nejdéle.. ![]()
@kofolkaa. Já jsem měla dceru v čerstvých 21 a teď syna v necelých 30 a můžu říct, že si to neskutečně užívám s ním. Asi jak jsem starší
ale on je fakt strašně hodnej, spí celou noc, přes den je zlatej… Takový dítě za odměnu. Takže se trošku děsím toho, co mě teď bude čekat ![]()
@denikjednematky 🤪 🤪 🤪 můj syn je taky zlaticko takže čekám nějakého šíleného raubire
![]()
@kofolkaa.
Ajoo, tak tam jsme se potakaly 😇 já teda s holkama taky na fb utekla, ale zároveň jsem zůstala i tady 😊 jen jsem tolik nereagovala 😊 Tak jsem ráda, že jsem se opět shledaly 😅
Jinak holky, mně je 27, v době porodu mi bude 3 měsíce 28 a čekáme první ❤️️
@Slunečnice0303 jeee tak tys byla taky jedna z nich Jo?
tak jsme tady aspoň ![]()
Holky a jakpak se cítíte? Nějaké pocity, pichani v podbrisku, prsa, výtok..?
@kofolkaa. mě bolí občas břicho a trošku pálí bradavky na dotek… ![]()
odkud jste holky?
Já z Prahy…
už aby bylo léto
![]()
@kofolkaa. Já žádný příznaky nemám. Podbřišek už nebolí. Teď jsem byla od minulého pondělí nemocná - rýma, kašel, bolest v krku (korona to nebyla
) a trpěla jsem teda jako zvíře ![]()
@Anik6 Hradec Králové ![]()
Mě teda taky tobeuxho občas poboliva ( to me znervózňuje) a pálení bradavek na dotek…
jinak zdraví Olomoucko ![]()
Ahoj devcata! Mam radost, ze jsem skupinku uz nasla
Zatim vypada, ze druhe se nam zadarilo napoprve
Je to pro me neuveritelny, pac prvni ditko si k nam hledalo cestu pres dva roky a pomohlo az IVF… Pokud vse vyjde, deti budou presne dva roky od sebe… K dr. jsem jeste nevolala, chtela bych jit v 7.tt, ale bude to tedy cekani…