Termín porodu červenec 2021

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
27.10.20 08:20

Ahoj holky, super, že jsi to založila @denikjednematky :mavam: můžu se přidat? :oops:

TP mi vychází na 4.7., k dr. jdu až 20.11. (7+5)… taková doba… :mrgreen:

bude to naše 3., s věkovým odstupem skoro 8 let a skoro 10 let :mrgreen:, mě v době porodu bude 36,5 let.. to je hrozný číslo :( snad to všechno dobře dopadne… mě pořád bolí břicho jako na ms a pálí bradavky :?

@kofolkaa. chystáš se na speciální testy na VVV? já už pročítám, ale nevím kam se vydat… jestli Podolí nebo soukormé pracoviště, kde je kapacita dr., ale všechno se platí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
27.10.20 08:40

@Anik6
Ahoj 😊 vítej 😊

Chtěla bych tě a vlastně i ostatní holky trochu uklidnit ohledně věku 😊 Moje mamka mě měla v 37 a úplně v pohodě 😊 musela teda jít na plodovku, ale vše bylo v pohodě 😊 nutno podotknout, že je to skoro 28 let zpět a v té době byla považovaná za “starou”. Naopak říká, že si se mnou prodloužila mládí a mateřskou si užila 4 roky 😊 Byla jsem neplánovaná a sestry mám o 15 a 13,5 roku starší 🤣 Sestra šla trochu v mamčiných šlépějích a poslední holčičku rodila v necelých 39 😊 Tak snad vás to trochu povzbudí 😊 Věk je jen číslo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1624
27.10.20 08:43

@Anik6 vítej :mavam: Jeee to tě pak budu moct vyzpovídat jaký to bylo mít dvě malé děti takhle po sobě, ať vím do čeho jdu :D věk je jen číslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.10.20 09:17

@Slunečnice0303 ano, ale pak se to tam utlo. Holky utekly na fb, tak už to tam bylo slabší.. ale tebe si moc dobře pamatuju :kytka:
@denikjednematky Já se taky necitim stará, ale určitě to teď bude jiné jak před deseti lety.. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.10.20 09:20

@Anik6 vítej a potichu gratuluji :mavam: :mavam: já hlavně teď doufám, ze všechno bude v pořádku, po těch neúspěšich… jinak jak se znám, tak všechna vyšetření podstoupim.. :andel: navstevujeme car(ale tohle je přirozené, jen s podporou folikulometrie a duphastonu) a domluvim se s nimi na všem.. ale já tak nějak cítím, ze teď je to v pořádku.. :kytka:

Jinak u syna jsem byla doma jenom dva roky. Hodila jsem kariéru a zpětne me to hrozne mrzelo.. takže druhatko si chci náležitě užit co nejdéle.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1624
27.10.20 09:20

@kofolkaa. Já jsem měla dceru v čerstvých 21 a teď syna v necelých 30 a můžu říct, že si to neskutečně užívám s ním. Asi jak jsem starší :lol: ale on je fakt strašně hodnej, spí celou noc, přes den je zlatej… Takový dítě za odměnu. Takže se trošku děsím toho, co mě teď bude čekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.10.20 09:26

@denikjednematky 🤪 🤪 🤪 můj syn je taky zlaticko takže čekám nějakého šíleného raubire :P :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1624
27.10.20 09:29

@kofolkaa. Říkám si to samé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
27.10.20 10:15

@kofolkaa.
Ajoo, tak tam jsme se potakaly 😇 já teda s holkama taky na fb utekla, ale zároveň jsem zůstala i tady 😊 jen jsem tolik nereagovala 😊 Tak jsem ráda, že jsem se opět shledaly 😅

Jinak holky, mně je 27, v době porodu mi bude 3 měsíce 28 a čekáme první ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.10.20 17:20

@Slunečnice0303 jeee tak tys byla taky jedna z nich Jo? :lol: :lol: tak jsme tady aspoň :hug:

Holky a jakpak se cítíte? Nějaké pocity, pichani v podbrisku, prsa, výtok..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.10.20 18:14

@kofolkaa. mě bolí občas břicho a trošku pálí bradavky na dotek… :roll:

odkud jste holky?

Já z Prahy… :) už aby bylo léto :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1624
27.10.20 18:37

@kofolkaa. Já žádný příznaky nemám. Podbřišek už nebolí. Teď jsem byla od minulého pondělí nemocná - rýma, kašel, bolest v krku (korona to nebyla :D) a trpěla jsem teda jako zvíře :roll:

@Anik6 Hradec Králové :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
27.10.20 18:54

@denikjednematky zdravím do Hradce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.10.20 19:13

Mě teda taky tobeuxho občas poboliva ( to me znervózňuje) a pálení bradavek na dotek…
jinak zdraví Olomoucko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
27.10.20 19:48

Ahoj devcata! Mam radost, ze jsem skupinku uz nasla :) Zatim vypada, ze druhe se nam zadarilo napoprve 8o Je to pro me neuveritelny, pac prvni ditko si k nam hledalo cestu pres dva roky a pomohlo az IVF… Pokud vse vyjde, deti budou presne dva roky od sebe… K dr. jsem jeste nevolala, chtela bych jit v 7.tt, ale bude to tedy cekani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí