Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak já jdu nakonec až v pondělí. Moje lékařka je v karantene a její kolega muže až v pondělí
@kofolkaa. Nestresuj se, bude to dobré. Potvrdí ti těhotenství a budeš ofiko těhule 😃
@kofolkaa. to je škoda, ale pondělí je za chvíli… já jdu až 20.11.
vůbec mi to neutíká ![]()
@Anik6 ty ji až za tak dlouho?? Do te doby jsi nikde nebyla? Kolik teď jsi?
@denikjednematky Já vím noooo… ale už jsem s tím počítala…
![]()
Holky během víkendu mi dojde duphaston.. je problém když ho třeba nebudu dva dny mít a nebo si mám zavolat o další recept? Nevíte některá? Nikdy jsem progesteron nebrala, tak nevím a jak mi teď volali mi to úplně vypadlo ![]()
Tak já s tím počítám, že jsem a objednat se můžu až v úterý… Můj doktor tak nebyl a je tam až od zítra a volat se může jen v úterý 🤷♀️ kvůli GDPR… Ale cítím se podobně jako u prvního… Tak doufám, že vše bude ok…
Holky taky se Vám dělá tam blbě z roušky?
@Anik6 Doma uz mame kluka a cislo v prezdivce muj rok narozeni neni, ten je o 4 mensi - 31 ☺️
@denikjednematky A jak se na tak maly vekovy rozdil tesis? Vim, ze muze byt i hur
Ale nebudu hlat, trochu se toho bojim… Holt jsme necekali, ze toje vyjde hned ![]()
@Slunečnice0303 dekuji, nebudu lhat, porad mam strach, ze takovy stesti mit treci nemuzeme - ze se hned na poprve zadari ![]()
@Sluníčko1511 @Slunečnice0303 Holky, ja myslim, ze treba pro nas to IVF bylo vysvobozeni… rok a pul se nic nedelo, sve telo jsem znala dokonale, manzel spermio celkem OK a furt nic, ani biochemko… pak jsme dosli do CAR a bylo to raz na raz - zjistili endometriozu, sla jsme na laparku, dostala hormony, ktery na 3 mesice potlacily cyklus a slo se na vec… Prislo mi to vsechno strasne pozitivni - konecne se to nekam hnulo… Ale samo, kdyby to nevyslo, mluvila bych asi jinak… Ale do dalsiho IVF uz jsme jit nechteli (nemame zadny mrazacky) - bere to cas, ktery s ditetem moc neni…
@kofolkaa. Tak brzkou kontrolu tez zavidim, aspon tecku na monitoru uvidis
A budes vedet, ze je spravne ulozena
Ale kvuli tomu duphastonu bych dr (i zastupu) zavolala, ja tez brala progesteron (ve forme utrogestanu) a mela jsem ho naordinovany az do konce 12tt, tak aspon budes vedet…
@kofolkaa. nikde jsem nebyla a nepůjdu do toho 20., dnes jsem 4+3…
Ahoj všechny nastávající maminky. Mate mezi vámi místo ještě pro jednu duši? Já jsem dnes 4+5. Je to rok co jsme o miminko přišli
tak mám teď obavy aby se to neopakovalo
Už na sobě pociťujete příznaky?
@Planetka85
O štěstí, že se to povedlo na první pokus nepochybuj a užívej si ho ❤️️ Jinak s tím ivf souhlasím 😊 takhle jak to píšeš 😊 já bych do toho taky šla. Sice jsem se na to necítila, ale věděla jsem, že už nechci čekat a po novým roce bychom do toho šli 😊
@kofolkaa.
Pondělí je tu hned 😊 A o progesteron bych si určitě zavolala. Taky beru a vysazovat by se asi neměl 😊
@Zandyas
Ahoj, vítej 😊 a určitě se nestresuj 😊 teď bude určitě vše v pořádku 😊 Jinak příznaky - už je mi chvílemi lehce blbě 😊 a sem tam cítím podbřišek, jinak nic 😊
@Slunečnice0303 pevně věřím, že to snad letos vyjde. Pro nás je to s manželem jako dar protože jsme úplně potomka neplanovali. No spis jsme tomu dávali volný průběh, ale zatím jsem to nijak nehrotila. Tak bylo velké překvapeni ze se to povedlo. Já mám pocit ze moje prsa váží snad tunu. Jinak zatím nic. Jaký si týden?
@Zandyas
Určitě to vyjde 😊 nepochybuj 😊 Já jsem teprve 4+0 😊 k Dr jdu příští pátek a měla bych být 5+2, jestli to správně počítám 😅