Poradna duly
Jana Čurdová
@Zandyas píše:
@danydany98 jo mám ale je vidět ze to sílí, jen si myslím ze už by ty čárky mohli být stejně silné.
Za me to je dobre, nevim jak ostatni, ktere maji jinou zkusenost, ja kdyz jsem to vzdy nemela ok, tak zacala spis slabnout. Muzes mit OVU treba i pozdeji.. ![]()
@Zandyas posílám svoje testy, začala jsem testovat 15 DPO a pak jsou výsledky vždy ob den.
@danydany98 jinak s těmi zvířaty to máme stejně
my máme doma teda jen dva Králíky, psa a želvu ale za 14 dni si jedeme pro dalšího pejska.
Tak vždycky tak s manželem dumame nad tím, že bude legrace až tady ten zverinec i s dětmi bude probíhat po bytě
![]()
@Zandyas nestresuj se, některé testy nemají tolik barviva, takže nemusí být nikdy stejně silná. Čárky máš pěkné, už netestuj a užívej si to ![]()
Příspěvek upraven 30.10.20 v 07:40
@Zandyas píše:skupinu nevidím
Holky založila jsem skupinu. TP červenec 2021
Ahoj holky
Ráda bych se k vám přidala, jestli můžu
Jsem 17DPO, čárky zatím postupně zesilují a i clearblue ukázal odpovídající 2-3 týdny
Kontrolu mám za 14 dní, tak doufám, že bude všechno ok. Zajímalo by mě, jak se cítíte - bolí vás prsa, břicho? Já zatím nevolnosti nepociťuju, ale pořád mám takové menstruační bolesti a hlavně ráno bolestivá prsa. Doufám, že nám to všem vyjde, strašně se na tu první kontrolu těším a bojim se, aby bylo všechno ok
![]()
@marshmallow11 ahoj vítám tě tu
já jsem dneska 5+0 takže cca 21 DPO. Jinak příznaky bolava prsa a trochu mě tlačí v podbrisku jo a vlastně mám strašnou žízeň. Přijde mi ze nedělám nic jiného než ze piju a chodím na wc 🤗 😂
@Zandyas jojo, taky chodím pořád čůrat, zezačátku jsem si i říkala, jestli nemůžu mít zánět močáku
ale je to asi úplně normální, já se teda teď snažim i hodně pít.. Už máš taky nějaký termín kontroly?
Mně to vůbec neutíká a to jsem teprve na začátku. Nejradši bych se o to podělila alespoň s kamarádkama a s rodinou, ale mám strach, aby to pak všechno vyšlo.. Jsem v tomhle taková pověrčivá trošku
Zvlášť, když tady pořád čtu o zamlklých nebo mimoděložních těhotenstvích, tak z toho mám docela respekt ![]()
@marshmallow11 já té přidám do skupiny a tam budem pokračovat ju? I tam něco nápis do toho jednoho tématu o sobě ať v tom pak nemáme guláš kdo je kdo 😂 😂 😂
@Zandyas Dobře, děkuju
Jsem tu nová, tak vůbec nevím, jak ty skupiny fungují, ale snad na to přijdu
![]()