Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
opatrně se přihlásím také. Máme dvě čárky, před půl rokem zamlkly potrat s revizí, tak snad to tentokrát klapne!
K doktorovi se objednám až v pondělí, ale ne hned, spíše až na později. Minule me akorát vynervilo, že ještě nebylo vidět
tentokrát chci jít na jistotu. (Ovu vím z BT)
Jestli už je skupinka, ráda bych se připojila také ![]()
@Zandyas píše:
Holky založila jsem skupinu. TP červenec 2021
Ahojky, mohu se tam přidat prosím?
zkusila jsem odkaz, ale je to má první skupina, tak nevím přesně jak to funguje ![]()
Tak dvě čárky se taky objevily:-). Termín dle poslední ms bych měla mít 7. 7. Mám dvě děti, klučíka - čtyři roky a holčičku - dva roky…takže pokud vše dobře dopadne, bude doma divočina:-) jo…a je mi 35, v době porodu 36, takže žádná mladice. Buďte hlavně všechny zdravé, i vaše miminka…
Dobré ráno
poslední menstruace 26.9.20. První test dělaný v úterý a druhý test v sobotu. 23.9.20 jsem po 15 letech vysadila antikoncepci. Termín 3.7.21.
všem samozřejmě gratuluji
![]()
Ahoj holky, rada bych se take pripojila do skupiny. Pozitivni test jsme nasli v utery, presne 14 dni po druhe inseminaci. Snazili jsme se samozrejme i doma, tak tezko rict, kdy se postestilo. Byl to nas 15.cyklus, uz jsme resili i CAR a na jaro jsme se smirovali s IVF, protoze mi uz dochazela trpelivost a cely ten proces byl hrozne psychicky narocny. Ted jsme samozrejme nadseni, ackoli ja jsem i dost nervozni, aby bylo vsechno v poradku. Na kontrolu jdu 16.11., to bych mela byt 6+2 a termin dle posledni MS vychazi na 10.7. ![]()
Ahoj, můžu se přidat? TP vychází na 1.7.
Na ultrazvuk jdu za týden. Je to mé třetí těhotenství
Taky se potichoučku raduji z prvních // po roce a pul snažení mi zjístili že jsem bez ovulace takže jsem po stimulaci a prvním IUI které nejspíš vyšlo
termín porodu podle poslední MS 4.10.2020 mi vychází na 11.7.2021
Lucie ![]()
Ahoj, ženy.
Jestli ještě přijímáte do party, zasílám test ze včerejška. Čárka na fóru nic moc, nějaké snahy zachytit test tak, jak ho vidím já, byly, nicméně mobil si řekl, že mi může…
Je mi 35, mám už tři děti. K Dr. budu volat příští týden. Dle těhotenské kalkulačky termín 7.7., ale vzhledem k tomu, že mám velice nepravidelnou menzes, kdo ví, jak to bude v reálu. Zkušenost mi říká, že se může stát ještě cokoli, takže to zatím nikdo z blízkých neví a s Vámi bych měla možnost nějakého ventilu.
@Oleena zkus udělat zítra nebo za dva dny abys viděla jestli sílí já ze začátku měla mega ducha a krásně mi // sílí ![]()
@Oleena ahoj, mám radost ze nejsem sama kdo už doma 3 děti má
držím palce
Ahoj holky, můžu k vám? Našla jsem dneska na testu ducha… Zatím je to buď anebo.. Mám doma desetiměsíčního syna ![]()
@glaubie Gratuluju. To budeš mít rozdíl mezi dětmi jako já. Druhé se nám narodilo 18měsíců po prvním. Teď bude rozdíl o trochu větší a to 2 roky.
Dnes jsem zkusila a test vypadá zase o něco lépe, na dnešním je vidět progres, co se týče síly čárky. 😊 Tak snad to bude dobré.