Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
917
5.11.20 12:21

@Luciie1811
Tak budu držet palce ;) pak dej vědět, jak si dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.11.20 12:50

@Janyyska děkuji a určitě se ozvu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
5.11.20 16:57
@Zandyas píše:
Holky založila jsem skupinu. TP červenec 2021 :srdce:

Holky, můžu se přidat? Po skoro dvou letech snazeni jsem se konečně také dočkala pozitivního testu. Podle poslednj MS by termín měl být 4.7. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
5.11.20 18:01

@Elinasek Je, to máš stejný termín jako já, podle poslední MS 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
5.11.20 18:01

@Elinasek Gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.11.20 18:18

Holky, počítala jsem se zvracením, s tím, že nic nepozřu, nebo budu mít průjem, nebo zácpu, nebo budu nekontrolovatelně propadat střídavě v pláč či smích… S následujícím jsem ale nepočítala. Nemůžu spát! Poslední čtyři dny spím stylem- dvacet minut kómatu, deset minut modlení, aby mi z huby nevylítl žaludek jak žvýkačková bublina, patnáct minut kómatu, pět minut tiše pronesených vulgarismů, protože měl přítel neutuchající potřebu mě během mého spánku hladit po hlavě a pusinkovat mi čelo- vím, jsem na něj zlá, dvacet minut kómatu, deset minut přesvědčování, že fakt nevstanu a tu nevolnost zaspím, další kóma na třicet minut, deset minut zaříkávání a plán, že zítra fakt vyrobím na toho debila vedle sebe woo-doo panenku, protože se mi při otáčení opřel o hlavu, před usnutím zatlačím blitek, abych se po patnáctiminutovém kóma opět vzbudila, protože tentokrát, tentokrát se fakt pobliju- no, tak nakonec ne, dám si patku suchýho chleba, seřvu kočku, která se mě jala vylizovat oko a usínám. Za chvíli zas… řekněte, že v tom nejsem sama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.11.20 18:28

@Oleena neboj nejsi…mě teda nebudí zvracení ale bolest prsou a to stylem že večer nemůžu usnout převaluji se a jsem ráda že usínám cca mezi 1-2h ráno… každopádně se teda v noci točím a pravidelně už celý týden jsem ve 4 pul5 vzhůru :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.11.20 18:41

@Luciie1811

Ta prsa ti nezávidím. Tohle mě zatím netrápí.

Jak to pak dáváš s náladami? V kontextu toho nedostatku spánku? Musím přiznat, že já jsem na „přesdržku“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.11.20 18:43

@Oleena no zatím v pohodě kupodivu uvidím co přinese další týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.11.20 19:32

Ahoj holky, kdo byste chtěl tak se přidejte k nám do skupiny TP červenec 2021. Kdo ho nenajde tak mi napište zprávu a já vás tam přidám:)

https://www.emimino.cz/…rvenec-2021/

Jinak až vám to potvrdim napíšete pod diskuzi “Něco málo o mě”…pár vět o sobě abychom se neztratili v tom kdo jenko :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.11.20 19:43

@Zandyas ahoj a díky už jsem se přidala jen nevím jak to tu chodí tak snad jsem to odklikla dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.11.20 07:20

Ahoj a hezky den, mohu se k vam pridat? :) momentalne jem 4+6 a termin podle kalendare mam 10.7.. pozitivni test jsem mela uz 7 dnu pred ne-ocekavanou MS, zrejme jsem mela driv ovulaci. Ale mudra me obhjednala az 30.11. coz budu 8+2, prijde mi to hrozne dlouho a nemuzu se dockat :think: :lol: hezky den vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
7.11.20 07:26

@kalitka ahoj ja jsem dnes taky podle ms 4+6 na prvni kontrolu jdu uz 16.11. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.11.20 07:30

@Luciie1811 zavidet se nema, ale taky bych sla rada driv :D preci jen ma clovek i strach aby bylo vse ok a kde ma byt :) jen teda doufam ze jsem mela opravdu driv ovu a nebudou to dvojcata, protoze mi testy delaly dost dalnice a dost brzy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
7.11.20 07:42

@kalitka nemusíš závidět… třeba tam nepůjde ještě vidět :srdce: a já budu jen zbytečně stresovat… pokud nemáš výrazné bolesti na bocích plus 5× a vice za den nezvracíš s nemáš průjem mělo by být mimi tam kde má být… ja jdu už dříve protože jsem po IUI a chcou mě vidět na CAR tak proto. Normální gynda by si mě tež objednala až v tom 8tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí