Poradna duly
Jana Čurdová
@Luciie1811
Tak budu držet palce
pak dej vědět, jak si dopadla ![]()
@Zandyas píše:
Holky založila jsem skupinu. TP červenec 2021
Holky, můžu se přidat? Po skoro dvou letech snazeni jsem se konečně také dočkala pozitivního testu. Podle poslednj MS by termín měl být 4.7. ![]()
@Elinasek Je, to máš stejný termín jako já, podle poslední MS 😊
Holky, počítala jsem se zvracením, s tím, že nic nepozřu, nebo budu mít průjem, nebo zácpu, nebo budu nekontrolovatelně propadat střídavě v pláč či smích… S následujícím jsem ale nepočítala. Nemůžu spát! Poslední čtyři dny spím stylem- dvacet minut kómatu, deset minut modlení, aby mi z huby nevylítl žaludek jak žvýkačková bublina, patnáct minut kómatu, pět minut tiše pronesených vulgarismů, protože měl přítel neutuchající potřebu mě během mého spánku hladit po hlavě a pusinkovat mi čelo- vím, jsem na něj zlá, dvacet minut kómatu, deset minut přesvědčování, že fakt nevstanu a tu nevolnost zaspím, další kóma na třicet minut, deset minut zaříkávání a plán, že zítra fakt vyrobím na toho debila vedle sebe woo-doo panenku, protože se mi při otáčení opřel o hlavu, před usnutím zatlačím blitek, abych se po patnáctiminutovém kóma opět vzbudila, protože tentokrát, tentokrát se fakt pobliju- no, tak nakonec ne, dám si patku suchýho chleba, seřvu kočku, která se mě jala vylizovat oko a usínám. Za chvíli zas… řekněte, že v tom nejsem sama ![]()
@Oleena neboj nejsi…mě teda nebudí zvracení ale bolest prsou a to stylem že večer nemůžu usnout převaluji se a jsem ráda že usínám cca mezi 1-2h ráno… každopádně se teda v noci točím a pravidelně už celý týden jsem ve 4 pul5 vzhůru
![]()
Ta prsa ti nezávidím. Tohle mě zatím netrápí.
Jak to pak dáváš s náladami? V kontextu toho nedostatku spánku? Musím přiznat, že já jsem na „přesdržku“…
@Oleena no zatím v pohodě kupodivu uvidím co přinese další týden ![]()
Ahoj holky, kdo byste chtěl tak se přidejte k nám do skupiny TP červenec 2021. Kdo ho nenajde tak mi napište zprávu a já vás tam přidám:)
https://www.emimino.cz/…rvenec-2021/
Jinak až vám to potvrdim napíšete pod diskuzi “Něco málo o mě”…pár vět o sobě abychom se neztratili v tom kdo jenko
![]()
@Zandyas ahoj a díky už jsem se přidala jen nevím jak to tu chodí tak snad jsem to odklikla dobře ![]()
Ahoj a hezky den, mohu se k vam pridat?
momentalne jem 4+6 a termin podle kalendare mam 10.7.. pozitivni test jsem mela uz 7 dnu pred ne-ocekavanou MS, zrejme jsem mela driv ovulaci. Ale mudra me obhjednala az 30.11. coz budu 8+2, prijde mi to hrozne dlouho a nemuzu se dockat
hezky den vsem!
@kalitka ahoj ja jsem dnes taky podle ms 4+6 na prvni kontrolu jdu uz 16.11. ![]()
@Luciie1811 zavidet se nema, ale taky bych sla rada driv
preci jen ma clovek i strach aby bylo vse ok a kde ma byt
jen teda doufam ze jsem mela opravdu driv ovu a nebudou to dvojcata, protoze mi testy delaly dost dalnice a dost brzy ![]()
@kalitka nemusíš závidět… třeba tam nepůjde ještě vidět
a já budu jen zbytečně stresovat… pokud nemáš výrazné bolesti na bocích plus 5× a vice za den nezvracíš s nemáš průjem mělo by být mimi tam kde má být… ja jdu už dříve protože jsem po IUI a chcou mě vidět na CAR tak proto. Normální gynda by si mě tež objednala až v tom 8tt ![]()