Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jsem na úplném začátku, vím to jen podle testů, nemate soukromou skupinu? Nechci to tu psát veřejně
@MisaKatrin @Sobima @Sobima
Ja prave nechci zbytečně jezdit na dvakrát, tak se objednam, az bude jistější to srdíčko. Při předešlém těhu jsem byla na gynde v 5tt a byl jen gestacni vacek, o tri dny pozdeji už bilo srdíčko. Myslim, ze ten 6tt uz by to mohlo klapnout ☺️️
@Yanika podle poslední ms 16.7.
Uvidíme co řekne pan doktor na konci trimestru
Holky založila sem skupinu TP červenec 2021 na Facebooku, tak sem přidejte, budeme rádi 🍀 🍀
@Sviště01 a je tajná nebo tak něco? Nerada bych aby mí přátelé na fb viděli že jsem v takové skupině 😅
@MisaKatrin píše:
@Sviště01 a je tajná nebo tak něco? Nerada bych aby mí přátelé na fb viděli že jsem v takové skupině 😅
Minimálně prozatím. A nejsem určitě jediná co to takhle brzy nechce vykecat všem blízkým
@Yanika urcite, taky bych asi ba radsi za pozdější termín. Držím pesti
.
Termin mam le MS zatím 1.7., ale myslím, že bude o trosku pozdejsi.
Ahoj,
tak se taky pridavam, // vcera, teprve 2ms od porodu 9/2019, porad obcas kojim 😂
Predtim temer 2roky cekani, bohuzel prvni tehu nedopadlo a chlapecka mame v 🌈.
Ted prakticky hned ❤️️ Tak vsem 🙏🏼 🤞 at to dobre dopadne.
Příspěvek upraven 16.11.20 v 12:17
@Aaarchie píše:
Ahoj,tak se taky pridavam, // vcera teprve 2ms od porodu 9/2019 predtim temer 2roky cekani, chlapecka ve 2trimestru mame v nebicku a ted prakticky hned a to porad kojim ❤️️ Tak vsem 🙏🏼 🤞 at to dobre dopadne
Tak to drzim palce ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
jsem po Ivf, termín porodu podle kalkulačky 8.7.2021, na posledním ultrazvuku jsem byla minule úterý to jsem byla asi 5+5tt byl vidět gestacni a zloutkovy váček… Měl jste to taky někdo tak a dopadlo to dobře? Doktorka mi sice řekla že je vše jak má být, ale tím že jsem neviděla embryo a mám za sebou před 10 lety zamlkle těhotenství tak mám strach.. Na další kontrolu jdu teď ve čtvrtek… Říkala že by mělo být vidět embryo i srdíčko.. Ale víte jak to je… Červik hloda…
ikdyz doktorka je naprosto vklidu…
Jak vám jinak je, jak se cítíte…? Já teď řeším dost bouřlivé sny už druhou noc… Mrtvá babička atd… Mám celkem strach z toho co to napovídá… :-/
Jinak mám Teda 3.5leteho syna ale plno věcí si z jeho těhotenství vůbec nevybavuju že bych měla, řešila ![]()
Hezký den všem
Terka
@TerezaRyš Mela jsem to same jako ty na kontrole v 6+1. Ted cekam po 10 dnech v cekarne na ultrazvuk, bojim se, dam pak vedet. Uz jsem tu zvracela na záchodě, achjo.