Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
16.11.20 11:51

@TerezaRyš
To víš, že jo, u prvního tehu jsem byla tak v soku, ze se to povedlo (2roky snazeni a priprava n ivf) ze jsem letela 2t po vynechani ms k dr a taky jen vacek, srdicko bylo az za dalsi 2tydny( k oplodneni doslo v druhe pulce cyklu) tehu nedopadlo, ale z duvodu infekce v17t… :cry: U druheho jsem k dr sla radeji az kolem 7-8t a uz vse oukej a ted taky vyckavam, papam kys listovou a setrim se 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 11:53
@TerezaRyš píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? :) jsem po Ivf, termín porodu podle kalkulačky 8.7.2021, na posledním ultrazvuku jsem byla minule úterý to jsem byla asi 5+5tt byl vidět gestacni a zloutkovy váček… Měl jste to taky někdo tak a dopadlo to dobře? Doktorka mi sice řekla že je vše jak má být, ale tím že jsem neviděla embryo a mám za sebou před 10 lety zamlkle těhotenství tak mám strach.. Na další kontrolu jdu teď ve čtvrtek… Říkala že by mělo být vidět embryo i srdíčko.. Ale víte jak to je… Červik hloda… :zed: ikdyz doktorka je naprosto vklidu…

Jak vám jinak je, jak se cítíte…? Já teď řeším dost bouřlivé sny už druhou noc… Mrtvá babička atd… Mám celkem strach z toho co to napovídá… :-/

Jinak mám Teda 3.5leteho syna ale plno věcí si z jeho těhotenství vůbec nevybavuju že bych měla, řešila :))
Hezký den všem :mavam: Terka

Ja taky 5+4 ještě neměla srdíčko, ale byl embryonální pol. Za týden bylo i srdce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.20 12:33

Holky, je tam 😊 embryo i srdicko. Je o dva dny mladsi nez podle ms. Tak jsem stastna 😊

• Citovat
  • Upravit
917
16.11.20 13:05
@Aaarchie píše:
Ahoj,

tak se taky pridavam, // vcera, teprve 2ms od porodu 9/2019, porad obcas kojim 😂

Predtim temer 2roky cekani, bohuzel prvni tehu nedopadlo a chlapecka mame v 🌈.

Ted prakticky hned ❤️️ Tak vsem 🙏🏼 🤞 at to dobre dopadne.

Příspěvek upraven 16.11.20 v 12:17

To jsou luxusní dvě čárky, gratuluju a ať je to vše v pořádku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.11.20 13:12
@Anonymní píše:
Ja taky 5+4 ještě neměla srdíčko, ale byl embryonální pol. Za týden bylo i srdce.

No právě to mě trochu znepokojuje že neviděla embryo ale „jen“ zloutkovy váček… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.11.20 13:13
@Anonymní píše:
Holky, je tam 😊 embryo i srdicko. Je o dva dny mladsi nez podle ms. Tak jsem stastna 😊

Super!!! Gratuluji… No já budu na kontrole 7+0tt tak snad ho uvidí… Jsem nervózní už. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 13:15

@TerezaRyš Urcite jo 🙂 u me i ty dva dny sehraly roli, je to dost znat. Dnes jsem tedy 7+2 (podle ms to bylo 7+4).

• Citovat
  • Upravit
917
16.11.20 13:28
@TerezaRyš píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? :) jsem po Ivf, termín porodu podle kalkulačky 8.7.2021, na posledním ultrazvuku jsem byla minule úterý to jsem byla asi 5+5tt byl vidět gestacni a zloutkovy váček… Měl jste to taky někdo tak a dopadlo to dobře? Doktorka mi sice řekla že je vše jak má být, ale tím že jsem neviděla embryo a mám za sebou před 10 lety zamlkle těhotenství tak mám strach.. Na další kontrolu jdu teď ve čtvrtek… Říkala že by mělo být vidět embryo i srdíčko.. Ale víte jak to je… Červik hloda… :zed: ikdyz doktorka je naprosto vklidu…

Jak vám jinak je, jak se cítíte…? Já teď řeším dost bouřlivé sny už druhou noc… Mrtvá babička atd… Mám celkem strach z toho co to napovídá… :-/

Jinak mám Teda 3.5leteho syna ale plno věcí si z jeho těhotenství vůbec nevybavuju že bych měla, řešila :))
Hezký den všem :mavam: Terka

To bude dobré, musíš věřit ;) Moje jedná známá měla podezření na zamlklé těhotenství, ale ona to nevzdala a udělala dobře - asi až v 11.týdnu!! uviděla bušit srdíčko, těhotenství bylo mladší, ale vše dobře dopadlo, ted má 2roky starou holčičku :) Ale chápu tvé obavy.. já měla první těhu taky zamlklé a ani srdíčko se neukázalo.. druhé těhu bylo zajímavé a dost náročné, ale zvládla jsem to a mám skoro 5letou holčičku :) moje třetí těhu skončilo v létě, srdíčko sice bylo vidět už v 6+3, ale bohužel pak přestalo :( ted jdu za týden na kontrolu, kdy budu v podobným týdnu a taky se bojím, co tam uvidí… a jak se jinak cítíš? Nějaký změny pozoruješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
16.11.20 13:50

@Janyyska já beru po tom umělém 6 utrogestanu denně takže ať už mám jakékoliv příznaky (žaludek na vodě, bolest prsou, bolest podbřišku - chytám takové křeče tak ty jediné připisuji těhotenství že se to asi roztahuje) tak zbytek si myslím že je ten utrogestan… :) ale já jsem i u syna měla celkem bezproblémove teh… Neměla jsem snad nic… :)
Co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 14:09

Jsem 5tt, ještě jsem ani nevolala k dr, tam budu volat tak za týden, ten mě objedná až tak na 7-8tt, to uz by mela byt i srdeční činnost, driv se mi tam nechce, se zbytečně stresovat. Navic mam doma 2lete dítě, to mi dává zabrat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6
16.11.20 17:34

Ahoj holky, tak já dneska na kontrole v 7+3 a krásne srdicko bylo vidět. TP 1.7. Potvrzen ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
17.11.20 00:25
@TerezaRyš píše:
@Janyyska já beru po tom umělém 6 utrogestanu denně takže ať už mám jakékoliv příznaky (žaludek na vodě, bolest prsou, bolest podbřišku - chytám takové křeče tak ty jediné připisuji těhotenství že se to asi roztahuje) tak zbytek si myslím že je ten utrogestan… :) ale já jsem i u syna měla celkem bezproblémove teh… Neměla jsem snad nic… :)
Co ty? :)

To je celkem dost… já utrogestan brala snad v každém těhotenství, ale změny sem tolik nepozorovala. Předtím v těhu jsem dost krvácela, byla na rizikovým, měla těhotenskou cukrovku.. celkově si to velmi živě pamatuju.
No a ted v podstatě cítím dost pnutí břicha, jak je nafouknutý a občas tam píchne.
Tak pak dej vědět ve čtvrtek, co ti řekne na kontrole, věřím, že to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
17.11.20 07:30

@TerezaRyš Ahojky a vítej, já byla v neděli neplánovaně na pohotovosti protože jsem začala poměrně silně krvácet, dle MS 6+0, utz také 6+0 už bylo vidět miminko a dokonce i akce srdeční :srdce: a naštěstí vše ok, jen křečáky z minulého porodu okolo dělohy které mi asi právě způsobují bolest a zhoršují překrvení. Přidávám fotečku :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
17.11.20 07:32
@TerezaRyš píše:
No právě to mě trochu znepokojuje že neviděla embryo ale „jen“ zloutkovy váček… :(

každý doktor má jinak citlivý UTZ, neznepokojuj se :) bude vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.11.20 11:20
@Anonymní píše:
Jsem 5tt, ještě jsem ani nevolala k dr, tam budu volat tak za týden, ten mě objedná až tak na 7-8tt, to uz by mela byt i srdeční činnost, driv se mi tam nechce, se zbytečně stresovat. Navic mam doma 2lete dítě, to mi dává zabrat :mrgreen:

Naprosty souhlas.. jsem na tom podobně. Nechci zbytečně behat na gyndu a stresovat. Mam dvou a pul leteho chlapecka doma a jsem ve 4tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí