Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bukanka
9.11.20 13:54

@Janyyska :D je teda fakt, že se toho těhotenství docela obávám, minulé těhu jsem prozvracela.. ale jinak malej je úplné zlatíčko, v noci už od narození spinká.. možná i proto ta odvaha :mrgreen: termín porodu u mě bude složitější, protože jsem po porodu měla menzes jen 2×, naposled září, ale ovulaci pravděpodobně až 34 dc, podle toho počítám červenec., ale uvidím, jak mi to určí mudra :) na gyndu jsem se ještě neobjednavala, tentokrát tam zavolám až tak možná 8tt? jinak též přeji ať je vše ok :kytka:

Příspěvek upraven 10.11.20 v 19:16

• Citovat
  • Upravit
917
9.11.20 13:59

@bukanka
Aha, tak to máš ještě docela rozhozený, ale zavolala bych si tam dříve ať se ona může objednat, kdy uzná za vhodný, zase si vem, že lidi mají doktoři už naobjednaný dýl dopředu, tak ať tam máš to místečko ;)
Tak moje dcerka byla taky zlatá - krásně spinkala, nic jí netrápilo atd, ale u mě porod skončil císařem a já se dávala delší dobu dohromady, navíc malá měla skoro 4,5kg, takže se pronesla a i pak rychle rostla, navíc od 1roka chodila a pak začalo (cca od 2 let) období vzteku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bukanka
9.11.20 17:40

@Janyyska tak to je jasné, po císaři to asi není jen tak.. to je pravda, tak si tam asi zavolám o trochu dřív..

• Citovat
  • Upravit
1171
10.11.20 18:32

Ahojte, můžu se k vám přidat? Na testu se hlásí dvě čárky. TP vychází na 16.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
11.11.20 11:14

Ahoj muzu se taky pridat na testu 2 carky a termin mi vychazi na 13.7. Bude to moje druhe ditko…alespon doufam ze to dobre dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 11:30

Ahoj holky, jak vam je? 🙂 Ja bych mela byt dnes 6+6, ale mozna budu mene, protoze doktor v 6+1 videl na utz jen gestacni a zloutkovy vacek. Teda doufám, ze bude vse ok, zatim si nepripoustim opak. Je mi uz tak tyden dost spatne od zaludku a poslednich par dni to obcas lita 🤮 Neumím si predstavit, ze takto funguju v praci, jsem ucitelka. Ted z domu to jde, to muzu objimat zachod pul dne a kdyz je nejhur, tak i z online hodiny odbiham 🤣

• Citovat
  • Upravit
1171
11.11.20 14:14

Tak to je dost výhoda být doma. :lol: Já mám někdy žaludek jako na vodě, ale naštěstí nezvracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
11.11.20 14:20

Ahoj, s dovolením se také přidávám, poslední menstruace byla 5.10, takže se modlím aby bylo vše v pořádku a měla jsem taky malého ráčka :))

Byla jsem již na první kontrole, kde byl vidět malý váček, menší cysta a hematom, tak snad bude vše ok…

Na další jdu za 14 dní, tak jsem moc zvědavá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
11.11.20 14:21

Ještě bych ráda dodala, že jsem migrenička a od prvního dne meškání MS mě hlava trápí hodně, i silné nevolnosti… Tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat…

Jak jste na tom ostatní holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
11.11.20 14:33

@Bajina.P áá červencová a ještě se bude stěhovat do našeho blízkého města 😁 jinak ahoj :) mě strašně bolí prsa a neustále je mi na zvracení ale odpočívat nemůžu to mi můj dvouletak nedovolí 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
11.11.20 14:35

Jinak holky máme ještě tu jednu skupinu, kdyby jste měli zájem přidejte se :)
@Zandyas píše:
Ahoj holky, kdo byste chtěl tak se přidejte k nám do skupiny TP červenec 2021. Kdo ho nenajde tak mi napište zprávu a já vás tam přidám:)
 https://www.emimino.cz/…rvenec-2021/

Jinak až vám to potvrdim napíšete pod diskuzi “Něco málo o mě”…pár vět o sobě abychom se neztratili v tom kdo jenko :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
11.11.20 18:17
@Sluníčko1511 píše:
Jinak holky máme ještě tu jednu skupinu, kdyby jste měli zájem přidejte se :)
@Zandyas píše:
Ahoj holky, kdo byste chtěl tak se přidejte k nám do skupiny TP červenec 2021. Kdo ho nenajde tak mi napište zprávu a já vás tam přidám:)
https://www.emimino.cz/…rvenec-2021/Jinak až vám to potvrdim napíšete pod diskuzi “Něco málo o mě”…pár vět o sobě abychom se neztratili v tom kdo jenko :palec: :palec:

Mám zažádáno o přístup od včerejška, ale nic, tak nevím, jestli jsem něco neodklikla špatně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
11.11.20 18:56
@Sluníčko1511 píše:
@Bajina.P áá červencová a ještě se bude stěhovat do našeho blízkého města 😁 jinak ahoj :) mě strašně bolí prsa a neustále je mi na zvracení ale odpočívat nemůžu to mi můj dvouletak nedovolí 😁

No nazdárek!! :))) No to je dobře, ono je někdy lepší být v zápřahu a nemyslet na to:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.11.20 10:01

Všechny vás zdravím a s dovolením se přidávám ke skupině také.
Předevčírem potvrzen u Dr. 6.tt.
S přítelem bychom to chtěli hnedka vyřvat do světa, ale asi bych nezvládala to vysvětlování všem, kdyby náhodou něco neklaplo. Jenže mám potřebu to alespoň někde ventilovat, a tak jsem tady. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.11.20 11:30
@Káč92 píše:
Všechny vás zdravím a s dovolením se přidávám ke skupině také.
Předevčírem potvrzen u Dr. 6.tt.
S přítelem bychom to chtěli hnedka vyřvat do světa, ale asi bych nezvládala to vysvětlování všem, kdyby náhodou něco neklaplo. Jenže mám potřebu to alespoň někde ventilovat, a tak jsem tady. :mavam: :mavam: :mavam:

Ahoj super, moc gratuluju! Co ti řekl doktor na kontrole? Bylo už něco vidět na ultrazvuku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí