Poradna duly
Jana Čurdová
Můžu taky poprosit o přidání do skupiny TP červenec 2021? Nějak to nemůžu najít…
děkuju moc předem! ![]()
Holky sice mi prisla pozvanka, ale nejde mi vstoupit. Můžete mi, prosím, některá hodit odkaz?
Jsem tu nová, doteď jen tichý pozorovatel. Ráda bych se přidala k vám do skupiny. Konečně se nám v tomto měsíci zadařilo, tak bych nerada přišla o vaše zkušenosti. Děkuji 😊
Holky, mela bych byt 5+1 a ze dne na den me skoro prestala bolet prsa i v podbrisku. Mela jste to nektera taky tak a bylo vse v poradku? Cerne scenare mi nepiste, je mi jasne, ze to tak muze byt.
@Anonymní píše:jeeeeeee, nestresuj se.. Mě asi 2 tydny fakt dost bolel podbřišek, když jsem prudce vstala, tak mě v něm i hodně bolestivě píchalo, ale taky to ze dne na den přešlo a já teď nemám vůbec žádný příznaky. Nepřijít ms, tak vůbec nevím že jsem těhotná. V předchozích 2 těhotenstvích jsem neměla absolutně žádné bolesti, nevolnosti… A vše bylo vždy v pořádku 🙏🏼
Holky, mela bych byt 5+1 a ze dne na den me skoro prestala bolet prsa i v podbrisku. Mela jste to nektera taky tak a bylo vse v poradku? Cerne scenare mi nepiste, je mi jasne, ze to tak muze byt.
Ahoj holky, mohla bych se k vám prosím přidat?
Jsem dneska 4+5.. Snažili jsme se s partnerem teď rok od loňského zamlklého potratu. Měli jsme těsně před IVF
Přijde nám to jako zázrak. Bylo by hezký mít to s kým probrat, kdo prožívá ty stejné týdny
![]()
Všechny moc zdravím
Ráda bych se k vám též pridala
Termín porodu mi vychází na 2.7.,pokud tedy vše dobře dopadne. Měla jsem teď podstupovat IVF a čekala na MS, že začnu stimulovat, ale MS nedorazila
TT pozitivní, z krve potvrzeny účtu, ale prý velmi nizky (pravdou je, že krev mi MUDr brala hodně brzy). Moc jsem se radovala. V pondělí mě skolila střevní chřipka s teplotami
Jeste dnes jsem úplně hotová, ale už bez teplot a naštěstí už nezvracim. Volala jsem MUDr a ta mi řekla, že jsem v nejchoulostivejsim období a že bude mimi vydrží nebo ne
tak jsem z toho holky nešťastná moc se bojím, nejmladší už taky nejsem. Dávejte na sebe pozor, vůbec nevím, kde jsem to chytla… Je fajn si tu číst příspěvky, kdo je ve stejném ocekavani ![]()
@Monika2992 vítej ![]()
@Kla84 Ahojki
mrzi me ta nemoc, ale ver, ze miminko je bojovník ![]()
Jinak když budete chtít, pojďte za námi do soukromé. Odkaz viz vyse
@kofolkaa. píše:
@Monika2992 vítej
@Kla84 Ahojki![]()
![]()
mrzi me ta nemoc, ale ver, ze miminko je bojovník
Jinak když budete chtít, pojďte za námi do soukromé. Odkaz viz vyse
Ahojky tak jsme se potkaly i tu
zazádala jsem, děkuji ![]()
Ahoj holky, doufám, že jsem se přidala správně
. My jsme z toho hodně překvapení. V srpnu jsem vysadila s tím, že si budem dávat pozor nějaký čas. Když ani po 40dnech od poslední MS v srpnu nic nepřišlo, udělala jsem si test. Negativní. 42 den cyklu jsem to dostala. Čekala jsem to horší, ale nezaskocilo mě to, měla jsem normálně cyklus kolem 40dni. Ale poslední týden mi nebylo dobře a hlavně mě hrozně bolely prsa. Včera odpoledne jsem si udělala test, ikdyz jsem si říkala blbost.. Že to mám podle cyklu 40dni dostat až za týden. A tam dálnice jak blázen. Tak teď nevím, jestli už nejsem těhotná třeba od září, nebo třeba teď v listopadu, ale to bych musela otěhotnět někde kolem 10.10. což by bylo 10dni po skončení MS, jestli to teda byla
. Jsem z toho v šoku.. Ve středu jdu na gyndu
Kazdopadne všem gratuluji.
Ten spodní test je citlivost 20. Vrchní Pepino. ![]()
@Allouette píše:
Ahoj holky, doufám, že jsem se přidala správně. My jsme z toho hodně překvapení. V srpnu jsem vysadila s tím, že si budem dávat pozor nějaký čas. Když ani po 40dnech od poslední MS v srpnu nic nepřišlo, udělala jsem si test. Negativní. 42 den cyklu jsem to dostala. Čekala jsem to horší, ale nezaskocilo mě to, měla jsem normálně cyklus kolem 40dni. Ale poslední týden mi nebylo dobře a hlavně mě hrozně bolely prsa. Včera odpoledne jsem si udělala test, ikdyz jsem si říkala blbost.. Že to mám podle cyklu 40dni dostat až za týden. A tam dálnice jak blázen. Tak teď nevím, jestli už nejsem těhotná třeba od září, nebo třeba teď v říjnu, ale to bych musela otěhotnět někde kolem 10.10. což by bylo 10dni po skončení MS, jestli to teda byla
. Jsem z toho v šoku.. Ve středu jdu na gyndu
Kazdopadne všem gratuluji.
Ten spodní test je citlivost 20. Vrchní Pepino.