Poradna duly
Jana Čurdová
@Netka92 hned budu informovat
k_hand: nicméně ta tvoje hodnota hcg je krásná!
Ahoj, jsem na tom stejne. Mela bych byt dnes 5+0, teprve vcera jsem testovala, bala jsem se, abych neco nezakrikla. Pristi tyden v patek bych mela jit na první kontrolu. Testovat uz asi nebudu, bojim se, ze se budu zbytecne nervovat, ze carka neni silnejsi atd, a verim, ze snad bude vse ok. Termin podle ms vychazi na 1.7. ![]()
@kofolkaa.
Já testuju 😊 ale rozhodně se kvůli tomu nestresuju 😊 Ještě nemám obě čárky stejný, protože dneska jsem 15 dpo 😊 ale do víkendu určitě budou 😊
@Netka92
Ahoj, vítej 😊 moc gratuluji, že se vám to po těchto peripetiích povedlo 😊 Určitě bude vše v pořádku 😊
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem na tom stejne. Mela bych byt dnes 5+0, teprve vcera jsem testovala, bala jsem se, abych neco nezakrikla. Pristi tyden v patek bych mela jit na první kontrolu. Testovat uz asi nebudu, bojim se, ze se budu zbytecne nervovat, ze carka neni silnejsi atd, a verim, ze snad bude vse ok. Termin podle ms vychazi na 1.7.
Ahoj, vítej 😊 Já jdu tady příští pátek na kontrolu 😊 ale budu teprve 5+2 😊
Ahoj všechny nově příchozí
a gratuluji k testíkům… Koukám, že ty co jsou jako já (dnes 5+0) už půjdou pomalu příští týden na kontroly… Tak já tam asi zítra už taky zavolám a domluvím termín
jinak já netestuji. Naposledy jsem dělala test, když jsem měla den zpoždění (papirkový a digital) a ptz byly oba pozitivní, tak jsem dál neřešila a radši si za ty peníze koupila nějakou mňamku 😅
Zdravím všechny nové dušičky s tiše gratuluji:) já jsem dneska 4+5. Takže mám na kontrolu ještě čas
ale už teď se těším ![]()
Ahoj holky, tak my mame podle ms byt 6.7., tak se snad trefíme do toho raka. Blíženců mám v rodině požehnaně! 😁…
@Netka92 ahoj, moc moc gratuluju k pozitivnimu testu! Miminko musi vyjit - uz jen ta hodnota HCG
Ja mela pred dvema lety v 4+4tr hodnotu 871 a prdolka ted spinka vedle me
Jste bojovnici, takze tenhle mrazacek bude urcite po Vas! ![]()
A holky, jsem moc rada, ze nejsem jediny exot - samozrejme tez testuji stale
Sice uz obden (po dni mi taky prislo, ze carka uplne idealne nesilila), ale zatim vypadaji carky hezky
A zitra uz taky volam dr.! Nemuzu se dockat, tak at vim aspon termin (ma vyhrazene ctvrtky pro tehule, tak doufam, ze 12.11., kdy budu 6+4tt uz bych jit mohla
![]()
@Zandyas Vahy bych se nebala, kdyz telo dovolilo tehotenstvi, je na nej pripraveno a zvladne to ![]()
Ja se uz ted pribranych kil bojim - minule to bylo 20, ale vetsina z toho opravdu v brise
popraskane ho mam az hruza, vytahanou kuzi tez… Samozrejme - za dite to vse stalo, ale kdyby to druhe dite bylo na kila min narocne, byla bych mu vdecna ![]()
Děvčata já už se v tom tady občas ztrácím
@Planetka85 Jsem na to zvědavá no. Začala jsem zdravěji jist. Když sem to za cely život nedokázala pro sebe tak pro to miminko musím. Chodím každý den na procházky a ráno cvičim jógu pro těhotné 1. trimestr. Tak snad ta váha nebude tak hrozná. V 6+4 už jdou někteří doktoři schopni vidět i odezvy, ale záleží na přístroji. Exot nejsi já taky ještě testuji. Už mám poslední dva testy tak počkám na sílu čárky a končím. Ale jelikož začínám chodit častěji na wc a bolí mě víc prsa tak předpokládám, že je těhotenství zatím prosperující
Jen jsem zvědavá jak to bude s nevolnosti
![]()
Holky nechcete třeba udělat nějakou skupinu na FB nebo tak něco? Já už se v těch konverzacích ztrácím 😂 😂 😂