Poradna duly
Jana Čurdová
@Slunečnice0303 taky máme v plánu Vánoce. Už jsem objednala u jedné paní čápa aby nám ušila
říkali jsme si s manželem ze ho pověsíme v místnosti kde slavime celá rodina Vánoce a počkáme až si toho někdo všimne 😂 😂
@Planetka85 Děkuji:) tobě taky tiše gratuluji k //. Taky doufám ze screening stihnu jeďte před Vánoci. 12tt mě vychází na 18.12. tak uvidím jak to stihnu. Jinak jsem koukala na stránky VZP a prý přispívají v těhotenství 3000 tak jsem říkala ze bych si nechala proplatit alespoň jeden screening.
@Zandyas
Jee, to je hezký nápad 😊 my chceme pořídit stírací losy 😊 moc se na to těším 😊 tchyně se švagrovou se na miminko těší hodně. No a na mojí straně rodiny to bude 6. dítě 😊 Mám dvě starší sestry a hodně při sobě držíme, stýkáme se hodně a jsme v neustálém kontaktu 😊 Těším se, až losy setřou neteře a synovec 😊 taky se na miminko těší 😇 furt se mě ptají, kdy už ho budeme mít 😅
@Slunečnice0303 to je krásný, taky jsem na ne koukala. Jo mě povídek manžel ms sestry dvě takže to naše bude už 5 v pořadí a já mám sestru jednu takže u našich taky žádná novinka😂 😂 Ale i tak se budou na mimi snad těšit. Ale je divný jak brzy o ten zárodek má člověk strach. Hlavně teda představa ze já budu MÁMA
![]()
@Zandyas děkuji
snad to bude u mě mít podobný účinek, jako u kolegyně…
@Anik6 určitě:) Hlavně si to užit plnými doušky
Hlavně ať je vše v pořádku a miminka jsou zdravá s zbytek už se nějak poddá. A hlavně si to užít. V dnešní době kdy spousta páru má problém mít miminko je mateřství opravdu darem
![]()
@Zandyas souhlasím..
akorát se bude muset někdo zapsat do statistik k těm nevydařeným těh., na to pořád myslim.. že to tenokrát může vyjít na mě… ![]()
Nemaluj čerta na zeď
je nás tu málo na to aby se to rozpocitavalo mezi nás ![]()
@Zandyas píše:
Nemaluj čerta na zeďje nás tu málo na to aby se to rozpocitavalo mezi nás
Joooo přesně ![]()
Holky testujete ještě některá? ![]()
@kofolkaa. Já ještě ano, mám furt pocit ze je ta čárka málo silná. Minuly tok mi totiž po 20 DPO začala slábnout a šlo to do kopru
Takže mám teď větší strach. Jinak má strach na na mě budou reagovat lékaři. Nejsem zrovna typická maminka. Moje váha je 110 kg
Bohužel nechala jsem to zajít daleko (všechno mám ze stresu a špatných stravovacích návyků) původně jsem měla v plánu ze nejdřív něco shodím s pak otěhotním osud tomu chtěl tak trochu jinak. Tak se snažím aspoň teď abych tolik nepřibrala. Nerada bych rodila se 130 kg
![]()
Ahoj holky, dneska jsem se k vám připojila a pročetla všechny příspěvky
předně všem moc gratuluji k pozitivnímu testu a držím palce, ať se miminka dobře vyvíjí
přesunula jsem se ze skupinky KET říjen 2020, tzn., že jsme podstupovali umělé oplodnění. Bylo to moje již druhé IVF, to první bohužel nedopadlo a i přesto, že 4 embryjka nám vyšla po genetickém testování jako vhodná k transferu, ani jeden nám nevyšel. Bylo z toho pouze jedno biochemické… Letos jsme to zkusili znovu a zbyli nám pouze 2 mrazáčky geneticky vhodné k trasferu a z toho jedno embryjko zatím dobře prosperuje. Na KETu jsem byla 12.10. a momentálně jsem 5+0. V pondělí jsem byla po 2 týdnech nekonečně se vlečícího čekání na krvi a hodnota hCG byla 1583 jednotek
, takže podle CARU krásná hodnota. 9.11. půjdu na svůj první UTZ a potvrzení srdíčka plodu
hrozně se těším, zároveň mám pořád strach, aby se něco nepřihodilo a naše malá bublinka dobře rostla. S manželem se snažíme už 3.rok a hrozně si prvního mrňouska přejeme. V sobotu oslavím své 28.narozeniny a jediné, co si opravdu přeju je, aby to malinké rostlo
jinak moje příznaky jsou zatím citlivá prsa, větší chuť k jídlu (zatím se mi nemění chutě, pouze roste apetit
) a bolestivý podbříšek. Taky se mi často střídá vnímání tepla a zimy a v noci se pravidelně budím na WC, občas mě trochu pobolívá hlava. Tak to je ve zkratce můj příběh a teď si tu všechny budeme držet palce, ať brzy vidíme srdíčka!
Já pravé dneska snad poprvé netestovala a jsem z toho nervózní, tak si zitra na víkend nakoupim asi 🤨 taky mi to 3× nevyšlo a dle testu jsem to poznala..
jinak já mám o deset kg více než jsem měla se synem(mám 71kg) a už teď mám dojem, ze se na me dívají jako na tlustou
co až proberu 30kg jak se synem
a taky jsem predtim chtěla zhubnout a nic… skoro vsude je to stejně ![]()
@Netka92 vítej a moc gratulujeme
taky sis prošla už.. hlavně at jsou miminka zdravá a všechny se dočkáme zdravých deticek
Jinak také mi dneska myslím vychází 5+O (poslední ms 24.9.) a na kontrolu jdu v pondělí
@kofolkaa
děkuji!
tak to jsme úplně stejně s poslední MS
držím palce v pondělí a budu moc ráda, když dáš vědět, co už bylo na UTZ vidět, abych měla představu, jestli už může být zachytitelné srdíčko ![]()