Termín porodu červenec 2021

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
28.10.20 22:43

@Slunečnice0303 taky máme v plánu Vánoce. Už jsem objednala u jedné paní čápa aby nám ušila :lol: :lol: :lol: říkali jsme si s manželem ze ho pověsíme v místnosti kde slavime celá rodina Vánoce a počkáme až si toho někdo všimne 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
28.10.20 22:50

@Planetka85 Děkuji:) tobě taky tiše gratuluji k //. Taky doufám ze screening stihnu jeďte před Vánoci. 12tt mě vychází na 18.12. tak uvidím jak to stihnu. Jinak jsem koukala na stránky VZP a prý přispívají v těhotenství 3000 tak jsem říkala ze bych si nechala proplatit alespoň jeden screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
28.10.20 22:55

@Zandyas
Jee, to je hezký nápad 😊 my chceme pořídit stírací losy 😊 moc se na to těším 😊 tchyně se švagrovou se na miminko těší hodně. No a na mojí straně rodiny to bude 6. dítě 😊 Mám dvě starší sestry a hodně při sobě držíme, stýkáme se hodně a jsme v neustálém kontaktu 😊 Těším se, až losy setřou neteře a synovec 😊 taky se na miminko těší 😇 furt se mě ptají, kdy už ho budeme mít 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
28.10.20 22:59

@Slunečnice0303 to je krásný, taky jsem na ne koukala. Jo mě povídek manžel ms sestry dvě takže to naše bude už 5 v pořadí a já mám sestru jednu takže u našich taky žádná novinka😂 😂 Ale i tak se budou na mimi snad těšit. Ale je divný jak brzy o ten zárodek má člověk strach. Hlavně teda představa ze já budu MÁMA :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
29.10.20 07:30

@Zandyas děkuji :mavam: snad to bude u mě mít podobný účinek, jako u kolegyně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
29.10.20 09:55

@Anik6 určitě:) Hlavně si to užit plnými doušky :srdce: Hlavně ať je vše v pořádku a miminka jsou zdravá s zbytek už se nějak poddá. A hlavně si to užít. V dnešní době kdy spousta páru má problém mít miminko je mateřství opravdu darem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
29.10.20 10:02

@Zandyas souhlasím.. :palec: akorát se bude muset někdo zapsat do statistik k těm nevydařeným těh., na to pořád myslim.. že to tenokrát může vyjít na mě… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
29.10.20 10:36

Nemaluj čerta na zeď :) je nás tu málo na to aby se to rozpocitavalo mezi nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
29.10.20 11:12

@Anik6 nestraš :roll: je nás tu málo, takže nikdo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
29.10.20 11:13
@Zandyas píše:
Nemaluj čerta na zeď :) je nás tu málo na to aby se to rozpocitavalo mezi nás :)

Joooo přesně :D

Holky testujete ještě některá? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
29.10.20 12:05

@kofolkaa. Já ještě ano, mám furt pocit ze je ta čárka málo silná. Minuly tok mi totiž po 20 DPO začala slábnout a šlo to do kopru :( Takže mám teď větší strach. Jinak má strach na na mě budou reagovat lékaři. Nejsem zrovna typická maminka. Moje váha je 110 kg :zed: :zed: Bohužel nechala jsem to zajít daleko (všechno mám ze stresu a špatných stravovacích návyků) původně jsem měla v plánu ze nejdřív něco shodím s pak otěhotním osud tomu chtěl tak trochu jinak. Tak se snažím aspoň teď abych tolik nepřibrala. Nerada bych rodila se 130 kg :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.10.20 12:48

2.IVF, pozitivní tt a hCG

Ahoj holky, dneska jsem se k vám připojila a pročetla všechny příspěvky :) předně všem moc gratuluji k pozitivnímu testu a držím palce, ať se miminka dobře vyvíjí :andel: přesunula jsem se ze skupinky KET říjen 2020, tzn., že jsme podstupovali umělé oplodnění. Bylo to moje již druhé IVF, to první bohužel nedopadlo a i přesto, že 4 embryjka nám vyšla po genetickém testování jako vhodná k transferu, ani jeden nám nevyšel. Bylo z toho pouze jedno biochemické… Letos jsme to zkusili znovu a zbyli nám pouze 2 mrazáčky geneticky vhodné k trasferu a z toho jedno embryjko zatím dobře prosperuje. Na KETu jsem byla 12.10. a momentálně jsem 5+0. V pondělí jsem byla po 2 týdnech nekonečně se vlečícího čekání na krvi a hodnota hCG byla 1583 jednotek :dance:, takže podle CARU krásná hodnota. 9.11. půjdu na svůj první UTZ a potvrzení srdíčka plodu :srdce: hrozně se těším, zároveň mám pořád strach, aby se něco nepřihodilo a naše malá bublinka dobře rostla. S manželem se snažíme už 3.rok a hrozně si prvního mrňouska přejeme. V sobotu oslavím své 28.narozeniny a jediné, co si opravdu přeju je, aby to malinké rostlo :lol: jinak moje příznaky jsou zatím citlivá prsa, větší chuť k jídlu (zatím se mi nemění chutě, pouze roste apetit :D ) a bolestivý podbříšek. Taky se mi často střídá vnímání tepla a zimy a v noci se pravidelně budím na WC, občas mě trochu pobolívá hlava. Tak to je ve zkratce můj příběh a teď si tu všechny budeme držet palce, ať brzy vidíme srdíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
29.10.20 12:50

Já pravé dneska snad poprvé netestovala a jsem z toho nervózní, tak si zitra na víkend nakoupim asi 🤨 taky mi to 3× nevyšlo a dle testu jsem to poznala.. :((( jinak já mám o deset kg více než jsem měla se synem(mám 71kg) a už teď mám dojem, ze se na me dívají jako na tlustou :roll: co až proberu 30kg jak se synem :lol: a taky jsem predtim chtěla zhubnout a nic… skoro vsude je to stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
29.10.20 12:52

@Netka92 vítej a moc gratulujeme :hug: taky sis prošla už.. hlavně at jsou miminka zdravá a všechny se dočkáme zdravých deticek :kytka: Jinak také mi dneska myslím vychází 5+O (poslední ms 24.9.) a na kontrolu jdu v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.10.20 13:06

@kofolkaa
děkuji! :hug: tak to jsme úplně stejně s poslední MS :palec: držím palce v pondělí a budu moc ráda, když dáš vědět, co už bylo na UTZ vidět, abych měla představu, jestli už může být zachytitelné srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí