Termín porodu červenec 2021

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
3.11.20 19:43

@Oleena nejstarší kluk ten má 8,5 roků dcerka má téměř 7 mladší má skoro 5. Dva roky zpět jsme o miminko přišli v te nejhorší fázi a už by mě nenapadlo, že k nám přijde mimčo :srdce: :srdce: A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.11.20 19:51

@Oleena krasně ti silí :potlesk: tak potichoučku gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
3.11.20 20:36

@Essii

Mám sedmnáctiletou dceru, a jedenáctiletého a osmiletého syna. Trochu jiná věková kategorie. Obdivuji ženy, co mají děti krátce po sobě, říkám si, jak to zvládají… Tvá ztráta mě mrzí. Má maminka kdysi přišla o ditě v pokročilém stádiu těhotenství, díky tomu si dokážu představit, jak je to těžké. Sic z jiného úhlu pohledu. Takže ti držím pěsti, ať se v tomhle těhotenství daří :srdce:

@Luciie1811

Děkuji, Luci. Byla jsem teď ve skupince Snažení říjen a v době, kdy jsem se chtěla pustit cíleně do početí, zastihl mě kolaps. Dostala jsem nějaké léky na srdce, které bych při plánování těhotenství a v těhotenství neměla. Nakonec mi lékař řekl, že srdcem to rozhodně není. Myslela jsem, že to tento měsíc nevyjde, protože jsem se v kontextu toho kolapsu vykašlala na nějaké snahy, nakonec to vyšlo. Teď hlavně dojít do zdárného konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.11.20 21:02

@Oleena děkuji u nás to bylo přesně pár minut před porodem a to bych opravdu nikomu nepřála zažít. I proto jsem se už smířila s tím že co máme bohatě stačí a o to větší radost i starost mám nyní.
Já myslím ze je super ten větší věkový rozdíl ze už máš zkušenosti a nadhled. Přeji nejen Tobě šle i všem ostatním abychom vydrželo ve zdraví až do konce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.11.20 16:04

Ahoj holky,
ráda bych se k vám také přidala :oops: testuji už od neděle, kdy byl duch, ale postupně to sílí, mám kratší cyklus, takže zpoždění jen cca 1-2dny. Přikládám dnešní testíky.
Před 3 měsíci jsem bohužel byla na revizi dělohy, v 9.týdnu miminku přestalo bušit srdíčko :,( tak doufám, že tentokrát to bude v pořádku. Mám velmi pečlivou doktorku, takže jsem byla i na několika testech a vše vyšlo dobře.
Máme ještě dcerku, které bude 5let a před ní jsme také o miminko přišli (tenkrát se mi podařilo otěhotnět 2 měsíce po revizi a vše v pořádku).
Tentokrát už pár dní se mi strašně tvoří sliny v puse - nemá to taky nějaká z vás? A samozřejmě cítím podbřišek, sem tam cítím píchnutí a napnutí, vadí mi guma u kalhot :D a taky mám žaludek jako na houpačce.. a co vaše pocity? :) termín mi vychází cca 14.7. Ted jenom doufám, že MS už nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.11.20 16:41

@Janyyska potichoučku gratuluji :) :) ja už jsem dva dny bez ms a testy krásně pozitivní. Pocity klasika únava, horko/zima, píchání podbříšku ale nejhorší jsou teda prsa :,( :,( :,( to je maras :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.20 17:22

Ahoj holky, dnes jsem byla u doktorky. Jestli to fakt nemůže být starší tehu a ne, jsem tu správně. Podle poslední MS a ultrazvuku jsem 5+3tt :srdce: Na ultrazvuku byl vidět žloutkovy vacek. Byla tam i cysta. Takže termín mám 4.7.21 ;) Jsem objednaná za 14dni, to už by mělo být i srdíčko.. Tak se opatrujte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.20 17:23

@Janyyska Moc gratuluji :srdce: Určitě nepřijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.20 17:25

Jinak mě občas pichne v podbřišku a ta prsa taky děs 😃 Žaludek zlobí rano, musím se pořádně najíst 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.11.20 17:53

@Luciie1811
Děkuji :) tak hlavně, aby i u tebe bylo vše v pořádku. Kdy se budeš objednávat na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.11.20 17:56

@Allouette
Děkuji :oops:
Tak to je hezké, že to máš už i potvrzené od doktorky ;) tak ted ještě to další dlouhé čekání než bude to srdíčko.. u mě naposled bylo srdíčko už v 6+4, ale u každé je to trochu jiné 8)
A to bude první dítě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.20 18:08

@Janyyska Ano, první.. V srpnu jsem vysadila prášky, kvůli rozhozenym hormonům a abych se procistila, že za rok bychom se začali snažit. Není úplně vhodná doba, začínáme stavět baracek, chtěla jsem si odtahat cihly a všechno vůbec 😃 Ale nakonec jsme za to vděční :srdce: Co vy? První? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
4.11.20 18:16

@Allouette
Nn, druhé - jak jsem psala předtím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.11.20 18:35

@Janyyska Ajo, já se v tom ztratila 🙄 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.11.20 07:51

@Janyyska už jsem objednaná na 16.11. to bych podle ms měla být 6+1tt tak snad už půjde vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí