Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
567
7.11.20 07:47

@Luciie1811 nemyslela jsem to vubec spatne a samosebou preji hlavne at je vse v poradku :)to jsou jen takove ty vnitrni nervozy :roll: zadne bolesti ani zvraceni se nehlasi, tak je to snad ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.11.20 07:47

@kalitka Moc gratuluji 🙏 Toho jsem se bála taky, taky jsem měla dálnici asi 8dni před MS. Prý jsem měla prostě jen kratší cyklus než obvykle a paní doktorka hledala, ale viděla jen jen jeden žloutkovy vacek 😇 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.11.20 07:49

@Allouette dekuju! :) ja mela klasicky cykly 28 :) tak jedine, ze se mi posunula ovulka. Poprve jsem brala Gynex a to jeste docela sporadicky a mela jsem v tom celkove bordel, ale zadarilo se. tak musim holt cekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.11.20 09:04

@kalitka ahoj, úplně tě chápu… já lovila čárku asi 9 dní před MS a k dr. jdu 20.11., kdy budu 7+5, vůbec mi to neutíká a jsem nedočkává… přeji ať je vše v pořádku a ať ti to rychlé utíká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
7.11.20 10:23
@kalitka píše:
Ahoj a hezky den, mohu se k vam pridat? :) momentalne jem 4+6 a termin podle kalendare mam 10.7.. pozitivni test jsem mela uz 7 dnu pred ne-ocekavanou MS, zrejme jsem mela driv ovulaci. Ale mudra me obhjednala az 30.11. coz budu 8+2, prijde mi to hrozne dlouho a nemuzu se dockat :think: :lol: hezky den vsem!

Ahoj, je možný, že si ovulaci měla dříve… ted nezbývá než jen čekat a doufat, že je vše na dobré cestě :)

Já si volala v pátek k doktorce a ta mě chtěla objednat až na začátek prosince 8o no jo, jenže já potřebuju neschopenku, protože dělám těžkou práci a jako těhotná to nesmím, tak naštěstí tam půjdu už v pondělí, ale jen na krev kvůli hcg, tak jsem zvědavá a zároveň se i trochu bojím :oops: totiž moje poslední těhotenství skončilo kolem 10.týdne, bylo to v létě :,( mimčo mělo 3× více chromozomů než je normální, takže ted si moc přeju, aby hcg vyšlo normálně a neopakovalo se to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.11.20 09:46
@Zandyas píše:
Holky založila jsem skupinu. TP červenec 2021 :srdce:

holky mohla bych se taky přidat? skupinu jsem reálně nenašla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.11.20 09:57

@Janyyska Ahojky, taky dělám fyzicky náročnější práci. Tahám 45kg folii, oznámila jsem to mistrovi a zařídil, abych to netahala. Oni, tuším, musí ze zákona dát takovou praci, aby neohrozovala těhotenství. Tak třeba by to šlo i bez neschopenky 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
8.11.20 09:59
@epsice
@Zandyas píše:
Ahoj holky, kdo byste chtěl tak se přidejte k nám do skupiny TP červenec 2021. Kdo ho nenajde tak mi napište zprávu a já vás tam přidám:)

https://www.emimino.cz/…rvenec-2021/

Jinak až vám to potvrdim napíšete pod diskuzi “Něco málo o mě”…pár vět o sobě abychom se neztratili v tom kdo jenko :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.11.20 10:15

@Sluníčko1511 díky, já jsem věděla že sem někdo ten odkaz házel ale vůbec sem ho nemohla najít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.11.20 08:10

@Anik6 me to zatim nastesti utika docela rychle, mam dvouletaka k tomu pritel petiletou, planujeme stehovani tak je zabavy az kam. kolikrat ani nevim jak rychle ten den utekl a tyden je pryc. ale presto bych sla nejradeji hned :D
@Janyyska to me moc mrzi, tak verim ze tentokrat bude uz vse jak ma byt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
9.11.20 12:25

Holky mě je tak strašně špatně. To u předchozích dvou těhotenství neznám :poblion:
Nevím jak to doma zvládnu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bukanka
9.11.20 13:26

Ahoj, zdravím vás všechny :mavam: Jsem tady úplně nová, tak se tu snažím nějak zorientovat. Minulý týden jsem zjistila, že jsem znovu těhotná (mám už jednoho mimouška), termín mi vychází na červenec, tak jsem si říkala, že bych se k vám tady mohla přidat..? :oops:

• Citovat
  • Upravit
917
9.11.20 13:30

@bukanka
Ahoj, určitě, gratuluji! ;) miminko je plánovaný? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bukanka
9.11.20 13:35

@Janyyska Děkuji :) plánované je :lol: jsem teď cca půl roku po porodu prvního, vím, že je to pro někoho možná dost brzy po sobě, ale my to tak chtěli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
917
9.11.20 13:46

@bukanka
Ty jo… chápu, že někdo to tak chce, ale já si to neumím představit, naše malá nám dala zabrat :lol:
a kdy přesně ti vychází termín? a už ses objednala k doktorce? tak hlavně ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí