Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
17.11.20 11:29

@kalitka moje fotka 5+5tt gestacni a zloutkovy Vacek… :nevim: 6+0 by bylo za dva dny tak nevím no.. Ten rozdíl je velký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
17.11.20 11:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
18.11.20 19:05

@TerezaRyš moje foto je primo z nemocnice, tak si myslim ze to utz bude nejspis citlivejsi. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.11.20 18:00

Přeji všem pěkné odpoledne/večer 😊 Jenom bych ráda vyjádřila svůj názor na věc. Tak ani my bychom si dítko s vážným postižením nenechali. Proto na screening jdu. Samozřejmě je postižení a postižení, ale celodenní péči o dítě bych nezvládla. Nezvládla bych se koukat na to, jak se třeba trápí.. Ja sama mám pouze vrozenou vadu oka tzv. Marcus Gunnuv syndrom a denně jsem celou základní školu chodila s brekem domu. Děti jsou zle. Nenechali mě ani najíst. Každý den ta samá písnička. Máma si to pamatuje do teď a říká, že se tím hodně trápila. Určitě i víc, nežli já. Druhá věc.. Maminka se už 10 let stará o svoji maminku. Dennodenně. Babička jenom leží. Je to nesmírně psychicky náročné. Teď po 5ti letech si s tátou „dovolili“ dovolenou a my se se sestrama o babičku 3dny starali a je to opravdu nepřetržitá a těžká práce. Ani si to naši duchem neužili a neodpocinuli. Já vidím prostě obrázek toho, že by se tím trápila celá rodina, nedejbuh to dítě. A šla bych v tomto případě tou jednodušší cestou. Každopádně plne respektuji nazor druhých lidí. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.11.20 15:39

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat :kytka: Dneska jsem 4+6tt, miminko je po 1. IVF, tak doufám a věřím, že to už mimísek zvládne až do porodu. TP mám podle MS 26.7. :srdce: Jinak Všem moc gratuluji k miminkům :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
24.11.20 12:08

Ahoj holky, muzu se přidat? 😊
Podle ms jsem ted 5+3 a k dr jdu za tyden.. to uz by mohlo byt videt i ❤️️ Uz se nemuzu dočkat!

Jinak me porad boli podbrisek jako pri ms a o prsou radsi nemluvím :mrgreen:
Zatim zadna nevolnost ;)

Všem gratuluji a preji at vse probíhá tak jak ma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
24.11.20 12:39

Jak zvládáte nevolnosti, únavu a péči o další dítě/děti? Já jsem úplně nepoužitelná, nejraději bych jen ležela a spala, ale to jaksi nejde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.11.20 12:55

@Daisyy1995

Ahoj, zacinam 7 tyden k dr jdu az za tyden, ale zatim mimo silenyho hladu zadne jine obtize, u syna (15m) to bylo stejne.

Zatim vse zvladame do toho jeste pracuju z domova kdyz spi dopo a pak vecer kdyz usne a davame to. Jen behani mi uz nedela uplne dobre, 🤞 🙏🏼 snad se ti to vrzy srovna. 🙏🏼At mame klidny prubeh, minule me trapily bolesti zad a tvrdnuti bricha, tomu bych se ted rada vyhla 😂

Příspěvek upraven 24.11.20 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
24.11.20 16:45

@Daisyy1995 jsem na tom podobně. Jen bych se valela a spala. Padne půl 9 večer a ja jsem ko. Jeste mi vcera dr nasla polyp na cipku tak jsem z toho jemně rozhozena. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
25.11.20 08:42

@Aaarchie já doufám, že se to po prvním trimestru zlepší. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
25.11.20 08:43

@kalitka bude ho chtít odstranit nebo jen kontrolovat v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
25.11.20 10:21

@Daisyy1995
Nevolnosti celkem ok, spíše ve druhé půlce dne a po jídle je mi na zvracení a teda do ničeho se mi vůůůůbec nechce. Navíc na nic nemám ani chuť, takže je těžký vymyslet něco k obědu :D
Dcerka je naštěstí šikovná a hodná, bude jí už 5let, takže si vyhraje i sama, občas si spolu něco zahrajeme nebo vytvoříme, ted máme v plánu dělat nějaký výtvory na Vánoce, tak to bude fajn :) ale jinak funguje u nás i tatínek, který si s ní vždy hraje, když přijde z práce :kytka:

Jinak holky, včera jsem byla na 1.kontrole a bylo vidět už srdíčko :srdce: Jsem 6+5, ale na ultrazvuku to odpovídalo 7+2, tak uvidíme, za 2týdny jdu znova, tak snad budou další dobré zprávy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
25.11.20 20:57

@Daisyy1995 no je to husty :lol: rano mi je blbe, pak mam hlad ale nemam chut cokoliv varit, a pak bych klidne spala cely odpoledne a az do rana 8o ovsem mam 18m dcerku a ta to vidi rozdilne… no lezim a ctu ji knizky, stavim s ni z gauce věže… nahazim ji hromadu pokladu do nejaky krabicky a necham ji se v tom vrtat… ale i tak mam vycitky ze se ji nevenuju. Ona je tak hodna a chytra holcicka, mrzi me, ze nezvladam denni prochazky jako driv. Ale uz je mi lip nez pred 14 dny, to bylo sileny :zed: nastesti vim, ze prijde obdobi, kdy cloveku neni blbe a naopak ma chut na vsechno :D a pak uz budeme jen valit pupky pred sebou s nateklejma kotnikama v letnich vedrech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
26.11.20 09:46

@Daisyy1995 rovnou mi ho odstranila a dala gynprodyl na udrzeni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
27.11.20 10:43

Ahoj,

Ráda bych se k vám připojila - podle ultrazvuku z minulého týdne začínám 8. týden, srdíčko krásně buší.
Mám doma už skoro 18ti letého syna a malou 2,5 letou dceru, třetí jsme neplánovali, trochu nás to zaskočilo, ale už se těšíme :srdce:
Bude mi za chvíli 41, tak doufám, že vše dobře dopadne. Je tu taky nějaká starší maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí