Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
20.12.20 20:08
@Verca568 píše:
@MamkaDenča no praaaave ty vánoce.. Já má termín 25. 7 takže jsme skoro stejně.. já miluju bramboráky, Teda milovala, mám nechuť. Ještě jsem ani jednou Nezvracela.. Co ty?? A jablíčka a mandarinky, na těch ujíždím aji ja 😀 💪

Já mám termín taky kolem 26.7. :-)
A ujizdim na kombinaci nakrajet si na kostičky jablko, banán a mandarinku takový ovocný talíř a to sním každý večer az uspim malyho :)
Ale jsem tedchrozne unavená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.12.20 22:17

Ahoj holky, tak už jste to řekly rodinám?

U nás to bylo jak jsme čekali, šok, ze tak kratce po sobe.
V po jsem byla na kontrole a tehu je +5dni a uz 7 cm. 12t. Zvladla jsem 2h let a citim se moc dobre. Zadychavani mizi, jen ta chut na ryby stale ta tam.
Uz mi brali krev na prvotrimestr. A 4.1. Jdeme na velky UZ. Kdyz bude stesti treba se dozvime co cekame 🤞. Drzte se 🍀

Zdravime s nasi krevetkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.12.20 22:24
@Aaarchie píše:
Ahoj holky, tak už jste to řekly rodinám?

U nás to bylo jak jsme čekali, šok, ze tak kratce po sobe.
V po jsem byla na kontrole a tehu je +5dni a uz 7 cm. 12t. Zvladla jsem 2h let a citim se moc dobre. Zadychavani mizi, jen ta chut na ryby stale ta tam.
Uz mi brali krev na prvotrimestr. A 4.1. Jdeme na velky UZ. Kdyz bude stesti treba se dozvime co cekame 🤞. Drzte se 🍀

Zdravime s nasi krevetkou

Taky už jsme to oznámili. Tchyně me držela 5 minut v objetí a jen plakala, byla hrozně šťastná a začali si říkat babi a děda, tak je to hrozne hezky. Můj děda řekl, že jsme mu udělali ty nejkrásnější Vánoce v jeho životě, takže nádhera. :srdce:
Jinak také jsem ve 12 TT a konečně je mi uz dobře a dostávám i chuť k jídlu tak jsem rada. Bříško se pomela začíná klubat :). 6.1 jdu taky na ultrazvuk tak snad se taky dozvime co to bude. :srdce: na to se těším :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.1.21 21:30

Ahoj holky tak jak vám rostou bříška? (Ja má přes 1 kg už navíc a kulatí se jaksi rychle)a jak se cítíte? ;) já jsem ve 12 tt cely týden už jsem se cítila celkem fajn a dnes teda žaludek na vodě opět naštěstí ne cely den… v úterý mě čeká kontrola snad bude vše jak má být :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.21 22:52

@Lulusenka ahoooj, tak já mám taky už trošku bříško, ale ještě nic moc. Zatím jsem z vracela tak 3× a to vždy odpoledne nebo večer 🤨 😀 jinak - 3kg 😀. zítra jdu na screening a na krev. Dělají to v jeden den nebo zvlášť? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.1.21 08:33

@Verca568 mě to minule tehu dělali v jeden den s tím ze krev výsledky byly další den ráno, nyní jdu napřed na krev a pak na screening tak asi jak kde ;) tak držím palce ať vše Ok a pak se pochlub fotecku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.1.21 09:18

@Lulusenka
Ahoj,

bricho mam jak minule v 5m 😂 nahore do 0,5kg
Krev mi brali 21.12. A dnes odpo jdu na screening. Nevolali mi, tak doufam, ze krev dopadla negativne, minule jsem mela pozitivni na DS 1:64 a hned mi volali a sla jsem na genetiku (amnio jsem odmitla)🤞

Co se tyka prvotrimestrialniho vysetreni zalezi na dr. Nekdy je to v jeden den nekdy rozlozeny, na krev mame cas myslim 10-12t kdezto sono je az do 13t myslim… me to rozlozili kvuli odjezdu mezi vanoci 21.12. Bylo na sono brzy a na krev uz to slo, dnes uz by na krev bylo pozde, ale sono je ok.😉

Jen mi dnes hapruje tlak, mota se mi hlava, od zacatku je to asi potreti…
Dnes 12+4tt

Drzte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
4.1.21 11:45

Ahoj, ja jdu na screening zítra, krev mi brali už před Vánoci, tak snad vše bude ok. Jsem na to moc zvědavá, protože minule už mi dr při 1. screeningu řekla, ze to bude kluk. Tak doufám, ze už něco uvidí i teď :mrgreen: Jinak břicho mám jak v 5. měsíci, už jsem musela vytáhnout i těhotenské kalhoty :mrgreen: Po screeningu už to asi i pomalu řeknu v práci, protože už by to hned stejně každý poznal :roll:

Držím vám všem palce, ať všechna vyšetření dopadnou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.1.21 17:04

Ahoj,

uz mame za sebou prvotrimestrialni screening a vse na 1* ufff i krev i sono 🙏🏼
Jestli se to dale potvrdi a nenaroste pindik, budeme mit doma parecek, Syn uz si hraje na velkyho brachu 😂

Drzim vsem palce at vse dobre dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.1.21 21:30

@Aaarchie to je skvěle :srdce: krásné zprávy. My máme taky klucika doma a chtěli bychom teď holčičku tak uvidíme a držím palce hlavně ať jsou mrnousci zdraví :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.1.21 09:49

Tak me vzali jen krev a utz až 19.1. Prý jindy není ani čas 🤨 takže si ještě počkám, já včera začínala 12. Týden. Jsem z toho strašně nervózní.
Jinak všem gratuluji😍 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.1.21 09:50

A zítra jdu ještě ke svému doktorovi, tak uvidím, chce mi dát už průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.1.21 17:25
@Aaarchie píše:
@Lulusenka
 Ahoj,

bricho mam jak minule v 5m 😂 nahore do 0,5kg
Krev mi brali 21.12. A dnes odpo jdu na screening. Nevolali mi, tak doufam, ze krev dopadla negativne, minule jsem mela pozitivni na DS 1:64 a hned mi volali a sla jsem na genetiku (amnio jsem odmitla)🤞

Co se tyka prvotrimestrialniho vysetreni zalezi na dr. Nekdy je to v jeden den nekdy rozlozeny, na krev mame cas myslim 10-12t kdezto sono je az do 13t myslim… me to rozlozili kvuli odjezdu mezi vanoci 21.12. Bylo na sono brzy a na krev uz to slo, dnes uz by na krev bylo pozde, ale sono je ok.😉

Jen mi dnes hapruje tlak, mota se mi hlava, od zacatku je to asi potreti…
Dnes 12+4tt

Drzte se
Ahojky
@Aaarchie píše:
Ahoj,

uz mame za sebou prvotrimestrialni screening a vse na 1* ufff i krev i sono 🙏🏼
Jestli se to dale potvrdi a nenaroste pindik, budeme mit doma parecek, Syn uz si hraje na velkyho brachu 😂

Drzim vsem palce at vse dobre dopadne :wink:

Ahojky, tak to moc gratuluju :-)
Jak máš staré dítko už doma?
My máme 2 letého kluka, také byc si přála holčičku, aleje to jedno hlavně zdraví…:) Já jdu na screening 13.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.1.21 17:40

@Crasssy
Ahoj,

Synovi je ted cerstvych 16m, ale jeste nechodi ma hypotonii, nastesti ne neuro, jen opozdeny motoricky vyvoj, tak zvedani 12kg je celkem vysilujici…

Jinak u nas to zatim na holku vypada, ale vis jak… vse muze byt jinak😉 taky drzim palce 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.1.21 19:24
@Aaarchie píše:
@Crasssy
 Ahoj,

Synovi je ted cerstvych 16m, ale jeste nechodi ma hypotonii, nastesti ne neuro, jen opozdeny motoricky vyvoj, tak zvedani 12kg je celkem vysilujici…

Jinak u nas to zatim na holku vypada, ale vis jak… vse muze byt jinak😉 taky drzim palce 🤞

No ono i potom běhat za dítětem co začíná chodit a všude padá je lahůdka :-) ale věří že zvedání je náročné já syna zvedám do kočáru, postýlky nosím ho do schodů protože máme debilni kudy by propadl a jsem hotová, k tomu ta šílená únava doufám že se to zlepší…
Naštěstí vůbec nezvracim, ale to mi ani u malého nic nebylo :-)
Jsem zvědavá, kdy nám někdo řekne aspon odhadem co to je. Babička říká že mi jde břich hrozně do šířky že to bude holka, ale to jsi asi babsky povídačky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí