Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
22.1.21 10:03

@Aaarchie ja mela na prvního xlander a na druhého Concord.. oba celkem dobrý… ale teď fakt nevím.. chci něco kvalitnějšího.. žádný Polák, kdy celý set stojí 10tis… ale fakt nevím co… nechci tříkolku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.1.21 10:19

@Anik6
Ctyrkolka je jedine ten tfk joggster x4 a trikolku udelas jen na brusle, vyrabel se do r 2016, koukni bazary
Oba kocary mame z druhe ruky po 1 diteti 😂
Joggster byl drazsi, ale mel vyssi vybavu ( vajicko, nsnozniky, nahradni 1kolo jako trojkolka na brusle, fusaky, rukavnijy, tadky atd…) tj kolem 15k a byl z r 2016 (kupovali jsme 2019 a twin adventure z 2018 za 8k ale korbicku uz mame… takze jen adaptery za 500, To byl supr deal (normalne se pohybuji kolem 15) porizovaci cena se vsim 25-30k novy…

Jedine co bylo potreba, promazat loziska, vycistit ho a to je vse joggster jezdim 1,5roku bez znamky opotrebeni a to jsem v lete davala kolem 150km na bruslich tydne, sesli jsme hory vc snezky s nim. Twin mame uz jeden starsi typ v rodine a taky sjel uplne vse, ten kov vydrzi vse 👍 tfk s thule jsou jedni z mala kocaru opravdu ofigo certifikovane na inline tj kocar ma stabilitu, desila jsem se vzdycky s jakymi papiraky lidi brusli, bez stability a rucni brzdy, za me obrovsky risk.
Kazdy at si vybere dle svych pozadavku :wink: Ne kazdymu vyhovuje robustni kocar :wink: ale na nas zivotni styl ideal. Pomer kvalita cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.1.21 19:32

My máme kočárek od Baby design a byla jsem s nim spokojena. Stejně myslím, ze tento velký kočárek bude max na rok a pak už půjde do Valca. Ten byl naprosto nejlepší, skladny a lehký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.1.21 20:32

@Dana V
To je prave vyhoda TFK vydrzi klidne do 4… ma velkou nosnost… ale neni tak skladny 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.1.21 23:09

@Aaarchie Ten Babydesign má také velkou nosnost a taky by vydržel klidně do 3 let, klidně i vice. A tehdy jsem si myslela, ze ho do těch 3 let budem pouzivat. Ale pak casem už mi začala vadit asi ta velikost, zabiral mi půl kufru auta, tak jsme pořídili Valco. Na ten jsem nedala dopustit, skvělý kočárek do města (do terénu moc ne, ale to nepotřebuji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.1.21 08:58

@Dana V
My budeme urcite porizovat nejaky hodne skladny pro 2 do letadla, koukala jsem se a bazary jich maji za par kc…, na to jsme meli ten uppa baby vista ted. Po cestach tady mame velky auto, tak nas velikost netrapi :wink: Ale i kdyz ten uppa ma nosnost 20kg syn ted v 16m v te sportovni sedacce byl takovy zmacklejsi nez v nasem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.1.21 09:48

@Dana V
My budeme urcite porizovat nejaky hodne skladny pro 2 do letadla, koukala jsem se a bazary jich maji za par kc…, na to jsme meli ten uppa baby vista ted. Po cestach tady mame velky auto, tak nas velikost netrapi :wink: Ale i kdyz ten uppa ma nosnost 20kg syn ted v 16m v te sportovni sedacce byl takovy zmacklejsi nez v nasem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.1.21 19:11

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? TP dle poslední MS mám 31.7. nejste některá s termínem kolem mě? V pondělí mě čeká screening tak jsem šíleně nervózní :cert:. Četla jsem Vaší diskuzi a je tu spousta z Vás od kterých bych mohla čerpat užitečné rady a vzájemně se podpořit. Já dítě ještě nemám. Bude mi 30 a za sebou mám 4 nevydařené těhotenství. Takže prcek je vážně vymodlenej, teď jsem šla i na rizikový na neschopenku a doufám, že už vše bude v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.1.21 22:12

@Niky.91 ahoj tak přeju hodne štěstí ať je hlavně mimi v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.1.21 22:30

@Lulusenka moc děkuju :hug: ty jsi na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.1.21 17:47

@Niky.91
Mne je teda uz 35, ale taky je to prvni prcek.. zacli jsme se snazit na jare 2020 a byly dva nevydarene pokusy za sebou. Doktorka rikala, ze byvaji 2 nezdary na 1 uspech, ale mam pocit, ze me chtela jen povzbudit 🙂 a termin u me je teda 20.7., takze jsem o chvilku napred 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
24.1.21 19:10

@Niky.91 já jsem dnes 14+5 tt a termín porodu 20.7. Už mám doma syna 2 roky a 3 měsíce :) v červenci mi bude 30 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
24.1.21 19:11

@Svckarka také mám termín 20.7. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.1.21 19:50

@Niky.91 Ahoj, určitě bude miminko v pořádku :srdce: mne je 37, už mám doma skoro 5 leteho syna, bohužel dřív se nepodařilo otěhotnět, pomohlo až 4. IUI. Termín máme 21.7. a zatím se zdálo být vše v pořádku. Tak snad to také všechno vyjde, protože o další dítě už bychom se asi kvůli věku nesnažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.1.21 20:11

@Niky.91
Urcite bude vse v poradku.
My se o prvni mimi snazili pres 2roky a uz to vypadalo na IVF… nakonec prekvapko prirozene…a dopadlo to spatne v17t pak se povedlo po 5m a urcite mi pomohlo myslet pozitivne a mam tu syna 16m. Ale s nervama jsme si zkusili kvuli genetice a strachu po prvni ztrate. Chodila jsem na psychoterapii, hodne mi to pomohlo.
Taky mi je pres 35, ale v okoli mam vic “starsich” maminek prvorodicek a vse bez komplikaci:-) Ted moc premyslet nemam cas, ale verim a modlim se.
Hodne stesti ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital