Poradna duly
Jana Čurdová
@zuzanaruzi píše:
Holky moc děkuji za komenty, čekám prvni tak nic moc o tom nevím.jinak uz kupujete nebo alespoň koukáte uz něco pro prcky?
ja mam úplně nutkání něco uz pořídit, ale pořád je to hodně brzy, ale to nutkání je velký
![]()
My pro chlapečka všechno mame, tak až mi to dr finalne potvrdi, zacnu probirat co vlastne mame a pripadne neco dokoupim, takze asi tak za mesic
ale pri prvnim tehotenstvi jsem vecicky kupovala tak prubezne po tom, co dr potvrdila pohlavi
kocarek a postylku jsme koupili asi mesic pred terminem
@Dana V Dcerka semnou koukala na,, Malé lásky'' tak ví jak se sourozenec dostane ven 😂 jak se dostalo dovnitř… Zatím ji říkáme že z velké lásky maminky a tatínka 💗 😂
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Termín máme 7.7.2021 a něco na úvod 😂 jmenuji se Andrea, máme 5ti letou dcerku Leontýnku a čekáme druhý jupiii. Zatím se nám miminko schovává tak netušime pohlaví.
![]()
Ahoj holky, tak uz mám také po screeningu.
Pan doktor nezobrazil nosní kůstku protože měl prcek ruce před oblicejem, ale ostatní výsledky jsou prý v pořádku, tak to údajne nevadí, ale jsem z toho trošku nervozni..
Oproti prvnímu tehu mi teď nevyšlo riziko preeklampsie což jsem i čekala.
Ale co mě překvapilo, že u prvního jsem měla hodnotu volného beta Hcg 25 a teď mám 100… Kolik máte vy?
Hezký večer
@Crasssy píše:
Ahoj holky, tak uz mám také po screeningu.
Pan doktor nezobrazil nosní kůstku protože měl prcek ruce před oblicejem, ale ostatní výsledky jsou prý v pořádku, tak to údajne nevadí, ale jsem z toho trošku nervozni..
Oproti prvnímu tehu mi teď nevyšlo riziko preeklampsie což jsem i čekala.
Ale co mě překvapilo, že u prvního jsem měla hodnotu volného beta Hcg 25 a teď mám 100… Kolik máte vy?
Hezký večer
Ahoj, určitě je vše vpořádku.
a řekl vam doktor pohlaví? Já mela volny beta hCG 46 ![]()
@zuzanaruzi píše:
Ahoj, určitě je vše vpořádku.a řekl vam doktor pohlaví? Já mela volny beta hCG 46
Neřekl bylo špatné vše vidět.
A co budete mít?
Ahoj
otěhotněla jsem neplánovaně koncem listopadu a momentálně jsem v 9 týdnu a 5 dní. Po celou dobu bylo vše v pořádku. Občas jsem měla nevolnosti a byla hodně unavená, to je ale tak vše. Studuji vysokou školu a momentálně mám zkoušky tak jsem jen ležela v učení a nijak se nenamáhala. Včera jsem z ničeho nic začala krvácet. Doma to bylo hodně slabé spíše do růžova. Jela jsem na pohotovost kde mě paní doktorka vyšetřila vaginálně a po vyšetření všude krve jako blázen. Moc mi k tomu neřekla. Jen vím že srdíčko zatím bilo a plod odpovídal tomu devatemu týdnu a 5 dní. Nechali si mě tu a dali mi utrogestan a ascorutin a něco do žíly. Dnes mi ultrazvuk prý dělat nebudou. Vůbec nevím na čem jsem. Bolesti žádné nemám a dnes už spíše jen špiním. Stalo se to někomu z vás? A jak jste dopadli
hrozně se bojím.
Ahojky holky mám dnes po screeningu v 13+3 tt vše dopadlo dobre
a zatím to vypadá ze čekáme holčičku tak se uvidi za par týdnu
všem které to čeká přeji hodne štěstí ![]()
Tak já už mám za sebou i test OGTT. V minulem tehotenstvi jsem cukrovku měla, tak mne dr poslala na test už teď. Vyšlo to poměrně dobře, jen zopakujeme 1 odběr a uvidime. Doufam, že to dopadne dobře, ať mám od doktorů klid ![]()
@Crasssy píše:
Neřekl bylo špatné vše vidět.
A co budete mít?
Ahoj asi to vypadá na kluka
![]()
@Anonymní píše:
Ahojotěhotněla jsem neplánovaně koncem listopadu a momentálně jsem v 9 týdnu a 5 dní. Po celou dobu bylo vše v pořádku. Občas jsem měla nevolnosti a byla hodně unavená, to je ale tak vše. Studuji vysokou školu a momentálně mám zkoušky tak jsem jen ležela v učení a nijak se nenamáhala. Včera jsem z ničeho nic začala krvácet. Doma to bylo hodně slabé spíše do růžova. Jela jsem na pohotovost kde mě paní doktorka vyšetřila vaginálně a po vyšetření všude krve jako blázen. Moc mi k tomu neřekla. Jen vím že srdíčko zatím bilo a plod odpovídal tomu devatemu týdnu a 5 dní. Nechali si mě tu a dali mi utrogestan a ascorutin a něco do žíly. Dnes mi ultrazvuk prý dělat nebudou. Vůbec nevím na čem jsem. Bolesti žádné nemám a dnes už spíše jen špiním. Stalo se to někomu z vás? A jak jste dopadli
hrozně se bojím.
Krvacela jsem u prvniho tehu ve 12tt, byl to hematon, bohuzel v 17tt jsme o chlapecka prisli kvuli infekci, nemelo by to spolu souviset, ale bohuzel. Segra krvacela jako ms v 16tt nekolik dni ma zdravou holcicku. Je to bud a nebo. Hlavne mysli pozitivne 🤞 drzime palce
Ahoj. Objevila jsem tuhle skupinku
. Budu ráda když si tu občas pokecáme, poradíme a tak. Jsem po 1. screeningu mám termín porodu 28.7.21.
Ahojte holky, v úterý jdu teprve na první screening, dřív nebyl prý volný termín, mám hroznej strach 😀 jak jste to ustaly vy než vám řekli, že je vše vporadku?
@Verca568
Verila jsem vnitrnimu pocitu
pri synovi jsem se strasne bala a byl pozitivni a litani po genetice a ted jsem hrozne klidna a vse dopadlo na 1* a i se citim lip.
Drzim palce🤞 Zkus se nestresovat
@Verca568
Ja jdu zitra na genetickou konzultaci a pujdu do genetickych testu z krve, at je jistota. Vysledek ze screeningu zadna slava.