Poradna duly
Jana Čurdová
@Lulusenka píše:
@Niky.91 já jsem dnes 14+5 tt a termín porodu 20.7. Už mám doma syna 2 roky a 3 měsícev červenci mi bude 30 let
Také mám syna 2 a 3 měsíce ![]()
Už víš co budete mít?
Holky všechny jste napřed, máte už zaregistrované porodnice? Pro kterou jste se rozhodly? Uvažuju o Podolí nebo Vinohradech… Máte některá zkušenost? Manžel chce být u porodu, jde mi o soukromí atd. Uvítám všechny rady ![]()
@Crasssy na screeningu doktorka říkala ze to vypadá na holčičku
tak by to bylo krásný mít parecek to jsem si moc přála tak uvidím příští týden jdu na kontrolu tak snad se nám ukáže zase a ty?
@Niky.91 2× jsem rodila v Podolí a budu i po 3×.. já byla spokojená… od začátku do konce s manželem na porodním boxu.. ikdyz porody nic moc, tak ráda vzpomínám… po 3× to bude císař ![]()
@Niky.91
Ahoj,
Registraci mam, TP 15.7. A rodit chci opet v Motole. Mam vyborne zkusenosti. Porodnice obrovska spokojenost i sestinedeli, skvely personal a u porodu je temer vzdy i dr nejen asistentka.( sice pry nema nejlepsi povest, ale za me TOP a i soukromi, o jinych rodickach jsem vubec nevedela jak jsou to mistnosti atd)
Manzel se mnou byl celou dobu na porodnim pokoji a ihned po porodu kdyz nas pak prevazeli na sestinedeli kazdy den od navstevnich hodin do vecera😉
Nevyhoda, ze se plati pritomnost asi 700,– ale to je to nejmensi.
Porodnici jsem volila kvuli zazemi a odbornikum poprvy a ted i kvuli spokojenosti.
Drzim palce
@Niky.91 Já jsem se registrovala opet na Bulovce, minule jsem tam byla moc spokojena a mam to z vetsich nemocnic nejblize. Chvili jsem uvazovala take o Neratovicich, tam rodila tady vetsina sousedek a take byly spokojene. Ja se rozhodla radeji pro vetsi nemocnici.
@Dana V
Ty jo Neratovice mam velmi spatne zkusenosti, operovali mi tam myom pred asi 5 lety a teda gynda hruza… snad porodnice lepsi…
@Anik6 tak jsem koukala na Podolí, chodila jsem tam kdyz se nam nedarilo otěhotnět. A v mim terminu 31.7. se nedá objednat, asi je to už plné 🥺. V těhu průkazce mam termin porodu dle poslední MS 31.1. dle ultrazvuku nevyplněno. Na screeningu mi rekl ze vse naprosto odpovida velikosti, ze zadny termin neupravoval ( mela jsem byt 13+2 v papirech ze screeningu mam 13+1) bud se prepsal nebo nevim, hraje to nakou roli? Da se objednat (az v Podoli naskoci Srpen, ktery se mi jeste nezobrazuje) např. na 1.8.? Nebo se musim drzet toho 31.7. dle MS v průkazce? Omlouvám se blbej dotaz ale nemam s tim vubec zadnou zkušenost, dotor ten nemluvi vubec a nemam kolem nikoho kdo by mi v tomto poradil.
@Aaarchie tak s Motolem nemam zadnou osobni zkusenost, mrknu na stranky, dekuji za radu, chtela jsem Podolí ale uz je to plné, nejlepsi by pro me byly asi Vinohrady ale byla jsem tam 3krat na kyretáži a nevím no, moc se mi do toho nechce…
@Niky.91 treba u Apolinare se muzes zaregistrovat na termin +-5 dni okolo tveho TP, pokud ten tvuj termin je plny. Predpokladam, ze to u Podoli bude podobne, nekde to tam urcite maji napsany. Nebo jim tam zavolej a zeptej se: 296 511 292 ![]()
@ajju moc dekuji za radu
mas pravdu, je to +- 1 týden
děkuji
@Niky.91 tvůj termín ještě nebyl.. musíš se registrovat přesně ve 14+0, což budeš asi v neděli? pokud se to nepovede máš +/- týden na výběr, ale musíš být 14+0 v den registrace… určitě se povede…
@Niky.91
Minule jsem Motol registrovala az kolem 16t protoze jsme byli na dovce a vzali me v pohode, sestrenka dokonce kolem 20t mela Rakovnik a pak kvuli vybaveni atd taky sla radeji sem. A snad vsude registruji 1cely tyden, ne?
@Aaarchie děkuju moc rady
připadám si jak blbec ale jsem z toho všeho ještě vyjukaná
a mám strach abych něco nezanedbala, abych si vybrala správně atd. I když na špatnýho doktora nebo nepříjemné sestry natrefí člověk určitě všude.
Všem Vám moc děkuju 🤗!!!