Poradna duly
Jana Čurdová
@Niky.91
To bude dobry 👍
Radeji si dej 1porodnici 100% jinak vzdycky te muzou odmitnout i kdyz budes mit registraci, kdyz budou plni a poslou jinam. A taky se divej kde a jak jsou zavreny porodni saly kvuli malovani, Motol ma myslim duben tak je to oukej
Drzim palce
@Aaarchie Také s Neratovicemi nemam zadne zkusenosti (krome chirurgicke ambulance
), ale jak rikam, tady se v Neratovicich rodi hodne, protoze to mame fakt blizoucko a vsichni byli spokojeni
ja zustala verna Bulovce ![]()
Ahoj, tak se k vám přidám. TP mám 5.7. nejsem z Prahy ani okolí, takže porodnice bude u nás (malá okresní). Některé jste psaly, že jste měly problém otěhotnět apod. To mě vždycky moc mrzí (a cítím se trapně). Protože máme opačný „problém“, otěhotním i když uplně nechci
Čekáme 5té mimčo. Vždycky jsme chtěli velkou rodinu (a po čtvrté dcerce jsme měli v plánu skončit) a než jsme se nadáli, tak je tu další prďola v řadě. Bude s nejmladší o 14 měsíců. ![]()
Někdě tady byla diskuze o kořárkách, my určitě budeme kupovat kočárek na dvojčata. Máme v plánu Easywalker duo, jelikož na mimčo chci kvalitní korbu a na malou bych to ráda střídala podle spánku. ![]()
@Cover já se vždy také cítím blbě když někde píšu, že máme všechny děti na první dobrou 😁 🤦 jo já stále vybírám kočárek pro dvojčátka ![]()
@Cover
Wow 5 deti husty👍 Desi me predstava jak budu zvladat 2 a do toho pracovat 😂
S kocarkem prejeme stesti, taky ho budeme mit, ale jdeme do tfk twin adventure korba je taky bytelna a jako bonus rucni brzda. U easywalkeru se mi nelibil design 🤦♀️ tfk je hezci 😂a skladnejsi, preji stastnou ruku pri vyberu 🍀
At vse dobre dopadne i popate 🤞 hlavne to zdravi
@Anik6 Máme to na střídačku kluk, holka, kluk, holka ![]()
@Sluníčko1511 Čekáte dvojčátka? Hezký! Já doufám, že tam mám jen jedno
Na kontrole jsem byla ve 13tt a jdu až ve 20tt. Asi kvůli covidu objednává co nejmín. Ale mě to neva. Nikdy jsem komplikace neměla, takže pohoda. Jen bych ráda ěděla, jestli je to kluk nebo holka (a jestli tam nejsou dvě
). Rádi mimču říkáme jménem, které bude mít ![]()
A jaké kočárky zvažujete? ![]()
@Aaarchie Čekáte dvojčata nebo máte doma malého prcka, že jdete do dvojkočáru? Ten TFK jsem taky koukala. Ale chci bazarový a ten Tfk je hůř sehnatelný než easywalker. Ještě uvidíme. Na tom easywalkeru mě vadí, že nejde sporťák otočit, aby dítě vidělo na mě. Uvidím, co se na bazarech vyskytne. Času zatím dost. ![]()
@Cover tak super
myslím, že když bylo ve 13tt jedno, tak bude i nadále ![]()
my asi budeme mít holčičku, po 2 klukach ![]()
@Cover
Nemame dvojcata ale synovi je 16m a porad nechodi, ma zpozdeny motoricky vyvoj
Prave bazar jich ma hafo a za supr cenu my sehnali za 8k z r 2018 pouzivany rok PC 19k, korbicku teda mame a jen dokoupit adaptery a jedno madlo. Zadej TFK a vyjede ti jich spoustu. dost usetri koupit to zvlast. Chce to projet poradne a nahradni dily i ti poradi adaptery tobikov. My twin uz v rodine mame tak mame prehled a kocar ted bude pouzivat pribuzenstvo a pak my. Takze se vyuzije, sportak se taky neda otocit, ale to nam neva, za to nosnost je luxus a uvezl i netere 2,5 a4,5r na dlouhe ture
a obe spaly
@Cover jediný co vím je, že nechci bebetto 😁 čekáme dvojčátka
doufám alespoň v jednu princeznu ![]()
Ahojte, chtěla bych se vas všech zeptat, zdali uz některá cítíte pohyby miminka?
ja jsem nyní v 17 tydnu a začínám toho našeho prcka cítít. Samozřejmě ne žádné kopnutí, které by šlo cítít na ruku, ale takové divné dloubaní v bříšku. Nevím jak ten pocit popsat, ale je to krásné ho citit, je to úplně něco nového a krásného.
a co bříška už rostou? A váha stoupá? U mě zatím stagnuje ikdyž bříško uz mám pěkné, tak snad je to normální. Od začátku tehu jsem zatím zhubla cca 4,5 kg. ![]()
@zuzanaruzi ahoj já jsem 16tt a sem tam v nějaké poloze když lezim a jsem v klidu citim takové brnění takže pomalu o sobe dává vědět prcek
jinak váha +4kg a břicho teda už roste už jsem vytáhla i těhotenské kalhoty takže už ho neschovam ale je to krásné ![]()
Já pohyby cítím od cca 16. týdne, i manžel cítil přes ruku.. nahoře mám asi 2,5kg…