Poradna duly
Jana Čurdová
@Svckarka to mě mrzí… Ale bude to určitě vporadku. Ono to prý často vychází pozitivně, co jsem četla na netu… A ve finále všechno ok.
Ja si taky myslim. Mam 1:757. Hodne to pry dela muj vek (35,5) a nadvaha, jinak ultrazvuk dopadl dobre.. Tak ani nejsem nejak vystresovana 🙂
Ahoj drzim palce, minule mi taky vyslo 1:64 na DS a krev to vyvratila
Platili jsme 12000 ale na amnio by me nikdo nedostal
🤞 🤞 🤞
@Aaarchie
Jj, jeste ze je moznost si vybrat. Od AMC me doktorka zrazovala, ale na krevni testy pujdu 🙂 aspon budu vedet, jestli tatinek bude mit vysneneho kluka 🙂
Z krve je to na 99,9% vysledek jsme meli do tydne, posilali to do Plzne. Jen nechapu proc genetika kdyz mas 1:757 posila se pod 200… tohle si myslim, ze je zbytecny… me vysel pozitivni kvuli vyssimu NT na UZ. + vek nad35 Jestli mas nosni kustku a NT v norme niceho bych se nebala 🤞
@Aaarchie
NT 2,2.. kustka je.
Jdu za chvili do Motola na prvotni konzultaci, tak uvidime.
Kazdopadne, aspon budu klidnejsi ![]()
@Svckarka
A ke komu my chodili k Cajbikove
Mlada, ale sikovna. Tam to posilaji do Plzne 👍 jinak cekejte silenej dotaznik o rodine atd… brali mi jeste nekolik ampulek kvuli protilatkam a kontrola do co 2tydny do 24t tj i uz ve 20t motol. Rodila jsem taky tam a buduznovu, velka spokojenost ❤️️
@Aaarchie
Po konzultaci mi sdelili, ze vysledek screeningu je negativni, ale vsechny hodnoty jsou hranicni. Takze proto radsi test z krve. Vysledky do utery.
Jeden poznatek ale mam, Motol se mi nelibi, je to takova tovarna na deti. Ikdyz jsem si dneska zaridila registraci tam, tak se budu snazit nacpat do Horovic.
@Svckarka
Je to vec nazoru, rodila jsem tam a teda obrovska spokojenost, porodni personal skvely i na sestinedeli jen ty nejlepsi zkusenosti. Predtim jsem volila nemocnici hlavne kvuli vybaveni, (do motola vozi vse odkudkoliv) ale ted i pro jejich pristup. Ale kazdy nemusi mit stejny nazor ![]()
Ahoj, zítra se budu registrovat do Nemocnice na Bulovce, potkáme se tam s někým? ![]()
Ahoj maminy, nějaký čas jsem tu nebyla, řeším toho nyní více…První screening mi vyšel v šedé zoně kvůli vyššímu NT, byla jsem na genetice, odmítla odběr plodovky a čekám na poradnu na konci měsíce, co bude dál…Nebudu lhát, mám celkem „bobky“, ale snažím se nenervovat a věřím, že vše bude fajn
Už máte vybrané porodnice? Včera se mi podařilo registrovat do Podolí napoprvé - neuvěřitelné
Jinak už mi roste bříško a rifle nedopnu
A ta jablíčka baštím s chutí furt ![]()
@MamkaDenča
Registrovala jsem se min tyden opet v Motole, ted doufat, ze i po druhy to bude bez problemu a s min. Stejnym fajn personalem 🤞 ![]()
Drzim palce at te Podoli nezklame ![]()
@Aaarchie Ahoj, čekám první miminko, tak ani nevím, co čekat…Většina kamarádek rodila tam, tak doufám, že to bude ok a hlavně rychlý průběh
Měla jsi poprvé rychlý porod? Co anestezie?
Holky, tak hlásím, že včerejší screening v naprostém pořádku
a vypadá to na holčičku. Trochu jsem smutnila, protože chci celý život chlapecka, ale už to nějak přijímám ![]()
@MamkaDenča
Ja byla vcera na krevnim testu, to Ti nenabidli? Sice stoji penize, ale aspon je jistota.
Vysledky, vcetne pohlavi, budu vedet do utery.