Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
5.1.21 19:40

Ahoj, tak i my mame screening za sebou, vše vyšlo v pořádku a asi to bude kluk :mrgreen: syn je nadšenej, že bude mit brášku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.1.21 20:16

@Crasssy
Tak me taky nastesti nic neni, mimo 3× zmeny tlaku od zacatku. Rika se, ze holky berou krasu, byca vic blbe…mam pigmentovy skvrny spis na rukach a u syna jsem mela obsypany oblicej. Zvetsuje se mi leve prso u syna bylo prave ale chut mam spis na slane 😂 holky jsou spis na sladky 😂. Ted babo rad 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.1.21 21:05
@Aaarchie píše:
@Crasssy
Tak me taky nastesti nic neni, mimo 3× zmeny tlaku od zacatku. Rika se, ze holky berou krasu, byca vic blbe…mam pigmentovy skvrny spis na rukach a u syna jsem mela obsypany oblicej. Zvetsuje se mi leve prso u syna bylo prave ale chut mam spis na slane 😂 holky jsou spis na sladky 😂. Ted babo rad 🤷‍♀️

Tak to já mám ve velkym chutě na sladký a pořád jim ovoce..
Já mám jen beďary na obličeji :D
Noo nevím co se z toho vyklube :-)
Hlavně aby screening dopadl dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.1.21 22:20

@Crasssy
Tak jestli povery plati mate jasnou holcicku ❤️️

Drzim moc palce
U syna jsem pred screeningem mela sen, ze to bude kluk a byl. Ted nic 😂

Drzim palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.1.21 08:37
@Aaarchie píše:
@Crasssy
Tak jestli povery plati mate jasnou holcicku ❤️️

Drzim moc palce
U syna jsem pred screeningem mela sen, ze to bude kluk a byl. Ted nic 😂

Drzim palce 🍀

Ale co mi přijde fakt zajímavý a nevím jestli to tak je běžné, ale mě se vůbec nezdály sny vzhledem k hyperaktivní synovi a vstávání x krat za noc prostě padnu a spím..a od té doby co jsem těhotná se mi každou noc zda několik snu :D
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.21 10:41

Ahojte holky tak dneska máme screening za sebou a miminko je zdravé :srdce: :srdce: :srdce: jen ja mam sklon k preeklampsii tak musím brát prášky ale nic hrozného jen budu proste hodne oteklá a budu mít vysoký tlak a pry rodit bych mohla tak v 37 tt. Tak uvidíme :) :) Měla jste některá s tim také problémy? hlavně že miminko je zdravý. :srdce: jinak asi budeme mít chlapečka. Manžel má hroznou radost :). Jinak dneska jsme 13+1 s TP je 13.7 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.1.21 10:47

@zuzanaruzi
Ahoj pri minulem tehu mi taky vyslo sklon k preeklamsii a prdpovidali porod 30-35t. No ve finale zadne otoky, tlak ukazkovy, zadna bilkovina v moci a rodila jsem po terminu 😂 a toto bylo na konci leta, takze i v tech vedrech v pohode. Je to matika a nemusi to vyjit. Preji at to mas jako ja 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.21 10:53
@Aaarchie píše:
@zuzanaruzi
Ahoj pri minulem tehu mi taky vyslo sklon k preeklamsii a prdpovidali porod 30-35t. No ve finale zadne otoky, tlak ukazkovy a rodila jsem po terminu 😂 a toto bylo na konci leta, takze i v tech vedrech v pohode. Je to matika a nemusi to vyjit. Preji at to mas jako ja 👍

Je děkuji za komentář. Snad to tak budu mít taky. Jedine co mě potěšilo, že bych nerodila 4 kg macka. Ale nejdůležitější je to, že je miminko zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.1.21 12:44
@zuzanaruzi píše:
Ahojte holky tak dneska máme screening za sebou a miminko je zdravé :srdce: :srdce: :srdce: jen ja mam sklon k preeklampsii tak musím brát prášky ale nic hrozného jen budu proste hodne oteklá a budu mít vysoký tlak a pry rodit bych mohla tak v 37 tt. Tak uvidíme :) :) Měla jste některá s tim také problémy? hlavně že miminko je zdravý. :srdce: jinak asi budeme mít chlapečka. Manžel má hroznou radost :). Jinak dneska jsme 13+1 s TP je 13.7 :srdce:

Já jsem měla taky velký sklon k preeklampsii, vysoký tlak, ale prášky jsem nebrala a rodila jsem plánovanou sekci 3 dny před TP :-) předpokládám že teď to bude podobné..
Moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.21 20:24

Holky moc děkuji za komenty, čekám prvni tak nic moc o tom nevím. :) jinak uz kupujete nebo alespoň koukáte uz něco pro prcky? 8) ja mam úplně nutkání něco uz pořídit, ale pořád je to hodně brzy, ale to nutkání je velký :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.1.21 20:44

@zuzanaruzi
My vse mame, holcici budu kdyztak mit z pribuzenstva, ale jen at vse dobre dopadne jsem pred screeningem koupila overalek na odchod z nemocnice asi jako talisman, ze vse bude dobre, u syna jsem to mela stejne:-) hrozne me to uklidnilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.21 20:51
@Aaarchie píše:
@zuzanaruzi
My vse mame, holcici budu kdyztak mit z pribuzenstva, ale jen at vse dobre dopadne jsem pred screeningem koupila overalek na odchod z nemocnice asi jako talisman, ze vse bude dobre, u syna jsem to mela stejne:-) hrozne me to uklidnilo :wink:

To je hezké takový talisman. Ja si taky koupila jedno obyčejné bílé body proste to nešlo. Ale teď po screeningu, kd mi řekli že mimi je vporadku bych pomale něco začala pořizovat. Bude to prvni takže toho bude asi dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.21 20:51
@Aaarchie píše:
@zuzanaruzi
My vse mame, holcici budu kdyztak mit z pribuzenstva, ale jen at vse dobre dopadne jsem pred screeningem koupila overalek na odchod z nemocnice asi jako talisman, ze vse bude dobre, u syna jsem to mela stejne:-) hrozne me to uklidnilo :wink:

a přeji ať vše dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.1.21 22:05

@zuzanaruzi mě dnes přišli dudlíky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
7.1.21 13:38

Holky, teď bych ráda zeptala těch z vás, ktere už doma maji větší dítko. Včera se mne náš skoro 5 lety syn zeptal, jak se vlastně miminko dostane ven? Takže brzy očekavam i otazku, jak vlastne takove miminko vznikne :mrgreen: Zajimalo by mne pro inspiraci, jaka mate vysvetleni :mrgreen: rada bych mu to kdyz tak vysvetlila primerene jeho veku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí