Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
25.1.21 15:06

@Anik6
Dneska mi volali z genetiky, ze ani u me test z krve nesel provest, musim na odbery znovu za tyden. Prej jsem prvni pripad a netusi proc, v dobe testu jsem byla 14+0.. Tobe to neslo ani podruhe? Co bylo za problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.1.21 15:14

@Svckarka mě taky říkala, že se s tím taky nesetkala.. proč to nešlo neví.. většinou to nejde u obézních něho co berou léky na ředění krve… řekli Ti kolik % jsi měla fetalni frakci?

Mě brali krev 13+0 a 15+6…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.1.21 15:17

@Anik6
Ne, jen volala doktorka, ze se to proste takhle stalo a hned jsme hledaly novy termin. Bxla jsem 14+0, na druhy jdu 16+1.. ale pochybuju, ze to bude lepsi.. oplacana jsem, ale obezita snad vypada jinak 🤪 vratili Ti penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.1.21 15:19

@Svckarka vrátili.. kde si na tom byla? např. Motol má na webu, že peníze nevrací… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.1.21 15:21

@Svckarka tak snad už máme smůlu vybranou. Musíme prckům věřit :hug:. Já bych měla být dnes 13+2 a večer v 7hod. mě čeká screening tak jsem nervózní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.1.21 15:28

@Anik6
V Motole, ale doktorka rikala, ze by MELI vratit.. tak doufam aspon v to..
Vnutila jsem se zitra na kontrolu k moji, mam pocit, ze mi zacina zanet mocaku a porad jsem „v mokru“, tak to chci probrat vsechno najednou. Ale teda, sestra je desne neprijemna, jak kdyby byla nejaka hysterka, co jim tam leze kazdy tyden 2× 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.1.21 15:30

@Dana Moc držím palce ať je vše v pořádku :hug:! Tak hezky odpočívat a ať hezky rostete :D No nam doktor tvrdil, že má manžel kolísavý spermio, genetika v pořádku. Nejdřív jsem brala prednison ( jen preventivně) na oslabení imunity, ze by se mohlo lépe uchytit těhotenství (padali mi hrozně vlasy, zle mi bylo) a nakonec jsem skončila na IVF, 3krat KET bez úspěchu. Pak už jsem do toho nešla, bylo to hrozně náročný psychicky hlavně a IVF mě nastimulovali tak že jsem mela hyperstimulacni syndrom 42folikulu a 38vajicek 8o to byla šílenost. Nakonec jsem otěhotněla vždycky přirozeně ale nedotáhli jsme to do konce. Tak teď už to vyjít prostě musí. Všechny si to tady zasloužíme, co vše si musí člověk projít… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.1.21 15:38

@Aaarchie taky přeji hodně štěstí :srdce: to moc potřebujeme! Nejlepší je nad tím nepřemýšlet, ja jsem poprvé doma na rizikovém a myslím ze se tu zblázním :roll:, to se pořád člověk kontroluje :lol:… Já jsem s manželem nákých 8 let a pořád nic, tak se taky teď modlím a doufám. Leze to na mozek a kolikrat mi přišlo, že už to manžel snáší hůř než já… No nic, musime myslet pozitivně a věřit těm drobečkům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.1.21 15:44

@Svckarka no jo sestry :roll: si myslí, jak jsou důležité… baby.. myslím, že to nic nebude.. mám taky výtok… celé těhotenství…a měla jsem i v předešlých, nikdo to moc neřešil…

to bude 2. mimčo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.1.21 15:47

@Anik6
Ne, prvni prcek.. prvni odesel v 6tt a druhy se prestal vyvijet v 8tt.. tak mam mozna pravo na trosku hysterie, ale fakt se drzim.. sestra je presto dost neprijemna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.1.21 15:54

@Svckarka to mě mrzí.. určitě bude vše dobré :palec: a doktor je aspoň dobrý? rodit budeš v Motole? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.1.21 16:15

@Anik6
Doktorka je fajn.
V Motole, pokud bude nejaky riziko, registraci tam mam. Ale rada bych do Horovic, kdyz bude vsechno v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.1.21 22:15

Ahoj holky, tak hlásím, že screening dopadl dobře, vše je prý naprosto v pořádku :dance: :srdce: bylo to moc hezký, slyšela jsem srdíčko, prcek se pořád přetáčel :lol:. I velikostně prý naprosto odpovídá :hug: tak jsem se uklidnila, vše to te mě spadlo, teď uz se budu snažit si to jen užívat, za 14dní opět kontrola… Moc Vám všem děkuji za podporu a vsem držím palce, at he vse v pořádku :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
26.1.21 15:22

@Niky.91 tak to jsou skvěle zprávy :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.1.21 20:07
@Svckarka píše:
@Niky.91
Mne je teda uz 35, ale taky je to prvni prcek.. zacli jsme se snazit na jare 2020 a byly dva nevydarene pokusy za sebou. Doktorka rikala, ze byvaji 2 nezdary na 1 uspech, ale mam pocit, ze me chtela jen povzbudit 🙂 a termin u me je teda 20.7., takze jsem o chvilku napred 🙂

Já mám termín 22.7. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital