Poradna duly
Jana Čurdová
@MamkaDenča mě ten NIPT, jak jsem psala (teda myslím, že jsem psala) mi nešel vyhodnotit - málo DNA plodu.. jak Ti vyšel 1.screening? Já jdu příští čtvrtek na utz ve 20tt, tak snad to bude v pořádku. 🙏
@Dana V super… máte již připravené jméno? ![]()
@Svckarka děkuju, za povzbuzení, doufám, že to bude i můj případ ![]()
Budu se těšit na fotečku ![]()
@Anik6 píše:
@MamkaDenča mě ten NIPT, jak jsem psala (teda myslím, že jsem psala) mi nešel vyhodnotit - málo DNA plodu.. jak Ti vyšel 1.screening? Já jdu příští čtvrtek na utz ve 20tt, tak snad to bude v pořádku. 🙏@Dana V super… máte již připravené jméno?
@Anik6 @Anik6 No jméno bude oříšek, přijde mi, že pro kluky moc pěkných jmen neni
a mam pocit, že tu nejlepší variantu jsem už vyčerpala u syna ![]()
@Niky.91 ahoj tak já dnes po kontrole 16+1 tt citim se konečně fajn bříško roste a vypadá ze je vše v naprostém pořádku tak zase za měsíc
to bude zase doba a čekání… jinak znovu dnes pohlaví miminka vypadá stále na holčičku
všem zdravicko a užívejte si to
@Lulusenka skvělé zprávy ![]()
taky užívej těhulkování a opatrujte se ![]()
@Lulusenka Tak my dnes 16+6 kontrola na 1* pindik nevyrostl🤞 Tak snad taky ta princezna ❤️️
Jen je to asi fakt baba, fotit se vubec nechtela a furt ukazovala zada 😂
Citim se dobre, bricho roste a 2kg nahore…
Dalsi kontrola uz velky UZ 20t🤞
Drzime vsem palce, drzte se ❤️️
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Termín porodu mám 15.7. Pohlaví zatím nevíme. Na každém ultrazvuku se miminko točí zády a škube sebou a nožičky má u sebe. Posledně se konečně doktorovi podařilo zabrouzdat sondou mezi nožky a ejhle byla vidět jen zaťatá pěstička a zadeček. ![]()
@Aaarchie píše:
@Natinka jeee to mame stejny termin ❤️️
Koukám, že čekáš asi holčičku. Už máš vybrané jméno?
@Natinka jmeno mame pro holcicku uz od syna vybrane( holcicka nam sla, ale pro kluka ne) 😂 u nej jsme si nebyli jisti i kdyz jsme jeli do porodnice 🙃
@Anik6 píše:
@MamkaDenča mě ten NIPT, jak jsem psala (teda myslím, že jsem psala) mi nešel vyhodnotit - málo DNA plodu.. jak Ti vyšel 1.screening? Já jdu příští čtvrtek na utz ve 20tt, tak snad to bude v pořádku. 🙏*Ahoj, tak dnes jsem byla na odběru a nyní už budu čekat a čekat
První screening mi vyšel riziko na DS 1:730, což mi vyšlo menší riziko, než podstoupit odběr plodové vody, kde to je cca 1:100. Jinak UZ všechny v pořádku, i srdíčko, nosní kůstka je, krev ok, pouze bylo zvýšené NT a kvůli tomu se mi to promítlo do výsledku screeningu
…
Jak dopadl tobě UZ ve 20tt? A potvrdila se holčička?
Já čekám první a vypadá to na chlapečka
![]()
*
@MamkaDenča ahoj, jdu pozítří, tak jsem zvědavá ![]()
držím palce, aby Ti test vyšel… ![]()
kolikátý jsi týden?
Ahoj holky,
Tak hlásím že včera na kontrole 15+2 všechno v pořádku
vážíme 120g
pohlaví nevím, mělo nožičky u sebe
. Zaregistrována jsem nakonec do Vinohradské, poslední místečko ![]()
@Anik6 Jsem právě přesně 17tt nebo o dva dny míň dle MS. A ty? Jinak cítím sem tam takové lechtání v bříšku, nevím, jsou to střeva
nebo už pohyby miminka? Jinak nemůžu se vůbec ohýbat, bolí mě břicho, takže např. věci do pračky dávám v kleče nebo dřepu ![]()
Ahoj holky, prosim o radu. Screening ve 2.trimestru provádí také jen certifikovaný doktor? Nebo to platí jen u 1.trimestrialniho? Děkuji za odpověď ![]()