Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
2.2.21 18:57

@MamkaDenča mě ten NIPT, jak jsem psala (teda myslím, že jsem psala) mi nešel vyhodnotit - málo DNA plodu.. jak Ti vyšel 1.screening? Já jdu příští čtvrtek na utz ve 20tt, tak snad to bude v pořádku. 🙏

@Dana V super… máte již připravené jméno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
2.2.21 18:58

@Svckarka děkuju, za povzbuzení, doufám, že to bude i můj případ ;)
Budu se těšit na fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
2.2.21 20:42
@Anik6 píše:
@MamkaDenča mě ten NIPT, jak jsem psala (teda myslím, že jsem psala) mi nešel vyhodnotit - málo DNA plodu.. jak Ti vyšel 1.screening? Já jdu příští čtvrtek na utz ve 20tt, tak snad to bude v pořádku. 🙏@Dana V super… máte již připravené jméno? :)

@Anik6 @Anik6 No jméno bude oříšek, přijde mi, že pro kluky moc pěkných jmen neni :think: a mam pocit, že tu nejlepší variantu jsem už vyčerpala u syna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.2.21 10:09

@Niky.91 ahoj tak já dnes po kontrole 16+1 tt citim se konečně fajn bříško roste a vypadá ze je vše v naprostém pořádku tak zase za měsíc ;) to bude zase doba a čekání… jinak znovu dnes pohlaví miminka vypadá stále na holčičku :srdce: všem zdravicko a užívejte si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
3.2.21 10:12

@Lulusenka skvělé zprávy :dance:
taky užívej těhulkování a opatrujte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.2.21 10:22

@Lulusenka Tak my dnes 16+6 kontrola na 1* pindik nevyrostl🤞 Tak snad taky ta princezna ❤️️
Jen je to asi fakt baba, fotit se vubec nechtela a furt ukazovala zada 😂
Citim se dobre, bricho roste a 2kg nahore…
Dalsi kontrola uz velky UZ 20t🤞

Drzime vsem palce, drzte se ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
3.2.21 13:50

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Termín porodu mám 15.7. Pohlaví zatím nevíme. Na každém ultrazvuku se miminko točí zády a škube sebou a nožičky má u sebe. Posledně se konečně doktorovi podařilo zabrouzdat sondou mezi nožky a ejhle byla vidět jen zaťatá pěstička a zadeček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.2.21 13:53

@Natinka jeee to mame stejny termin ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
3.2.21 13:57
@Aaarchie píše:
@Natinka jeee to mame stejny termin ❤️️

Koukám, že čekáš asi holčičku. Už máš vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
3.2.21 14:07

@Natinka jmeno mame pro holcicku uz od syna vybrane( holcicka nam sla, ale pro kluka ne) 😂 u nej jsme si nebyli jisti i kdyz jsme jeli do porodnice 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.21 17:41
@Anik6 píše:
@MamkaDenča mě ten NIPT, jak jsem psala (teda myslím, že jsem psala) mi nešel vyhodnotit - málo DNA plodu.. jak Ti vyšel 1.screening? Já jdu příští čtvrtek na utz ve 20tt, tak snad to bude v pořádku. 🙏

*Ahoj, tak dnes jsem byla na odběru a nyní už budu čekat a čekat :roll: První screening mi vyšel riziko na DS 1:730, což mi vyšlo menší riziko, než podstoupit odběr plodové vody, kde to je cca 1:100. Jinak UZ všechny v pořádku, i srdíčko, nosní kůstka je, krev ok, pouze bylo zvýšené NT a kvůli tomu se mi to promítlo do výsledku screeningu :think:

Jak dopadl tobě UZ ve 20tt? A potvrdila se holčička? :kytka: Já čekám první a vypadá to na chlapečka :dance: :srdce:*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
9.2.21 18:03

@MamkaDenča ahoj, jdu pozítří, tak jsem zvědavá :)

držím palce, aby Ti test vyšel… :palec:
kolikátý jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.2.21 18:19

Ahoj holky,
Tak hlásím že včera na kontrole 15+2 všechno v pořádku :srdce: vážíme 120g :hug: pohlaví nevím, mělo nožičky u sebe :lol:. Zaregistrována jsem nakonec do Vinohradské, poslední místečko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.21 18:20

@Anik6 Jsem právě přesně 17tt nebo o dva dny míň dle MS. A ty? Jinak cítím sem tam takové lechtání v bříšku, nevím, jsou to střeva :oops: nebo už pohyby miminka? Jinak nemůžu se vůbec ohýbat, bolí mě břicho, takže např. věci do pračky dávám v kleče nebo dřepu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
10.2.21 08:13

Ahoj holky, prosim o radu. Screening ve 2.trimestru provádí také jen certifikovaný doktor? Nebo to platí jen u 1.trimestrialniho? Děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí