Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
6.3.21 09:59

Ahoj, my take mame za sebou druhy screening a vše v poradku, mrňous váží 320 g a je to teda pořád chlapeček :lol: syn už se nemůže dočkat brášky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.3.21 13:23

Ahoj, ráda vám sem dám inspiraci na téma VÝBAVIČKA , třeba to některé z vás pomůže. přeji klidné těhotenství :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
9.3.21 09:27

Tak jsem se nakonec nepřeobjednávala, zítra jedu k doktorce, ale mám docela strach, břicho občas tvrdne, ale nic hrozného. Ale do nemocnice už mě nikdo nedostane. Naštěstí ve čtvrtek končím kritický 24.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.3.21 10:50

@Daisyy1995
To je dobře, že jdeš, ta kontrola je i tak důležitá, většinou po propuštění z nemocnice je fajn cca týden na to jít ke svý doktorce, aby bylo vidět, jestli se něco nezměnilo. Navíc když tě zkontroluje, tak tě třeba bude chtít vidět pak dříve, třeba za 2 týdny, já to tak měla, když byl problém, tak chtěla vidět, jak moc se to mění. Já jdu za týden do poradny, tak sem taky zvědavá, jak moc to bude jiný, ale myslím si, že žádná změna bohužel nebude a dál budu mít klidový režim, ten se fakt snažím hodně dodržovat, tak snad. Dej zítra vědět, jak si dopadla, určitě to bude ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.3.21 10:51

A jak se vám, holky, daří? Jak vám miminka kopou? :) Já pohyby cítím krásně a nejvíc, když ležím (což je skoro pořád :D ), malá mě občas i pěkně kope do močáku, ale sem ráda, že o ní vím :srdce:

Máte už vymyšlený jména? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
9.3.21 11:18

@Janyyska pohyby cítím hezky, ale jen v podbřišku, výš jen někdy… snad ji budu cítít až do konce, že se nic nestane…

my budeme mít holčičku.. po 2 klukach :) a asi to bude Anežka, ale úplně jistá si tím nejsem… :roll: u kluků to byla top jména líbila se mi hned.. u holky si to takový není.. jméno je hezký, ale ne tak, jak bylo u kluků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.3.21 11:35

Ahoj holky, ja jsem 20tt (19+3) prvorodička, pohyby ještě necítím :(:think:
Miminko posloucháme s manželem přes Angelsounds a srdíčko bije krásně, tak snad je vše v pořádku. Kontrolu mám ve čtvrtek (2.trim.screening) a jsem děsně nervózní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.3.21 12:03

@Niky.91
Ahoj, to je normální, že necítíš pohyby, to klidně může být bud každým dnem nebo třeba až za 2 týdny ;)
Proč myslíš, že by to nemělo být v pořádku? Miminko posloucháte, takže víš, že je živé :) a při 1.screeningu ti zjistili něco špatnýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.3.21 12:08

@Janyyska 1.screening dopadl dobře. Máš pravdu, asi se zbytečně stresuju. Je to naše první miminko a už 4× jsme o to přišli (vždy do 14tt) tak mám strach ze všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.3.21 12:13

@Niky.91
Chápu, moje je to už 4.těhotenství, takže člověk je furt si něčím nejistý, ale pokud 1.screening vyšel dobře, není tolik důvod k obavám ;) hlavně všichni musíme věřit a doufat, že vše dobře dopadne a v létě budeme mít všichni už miminko v náručí :srdce:
Tak držím palce a pak dej vědět, jak dopadl screening ;) a víte, co čekáte, jestli holku nebo kluka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.3.21 12:42

@Janyyska moc děkuju :hug: ještě nevíme, manžel chtěl vědět, já si nebyla jistá jestli by nebylo lepší překvapení, nakonec mělo nožičky u sebe a nebylo nic vidět :lol:, ale chci to vědět, jsem zvědavá :dance: ve čtvrtek dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.21 15:17

Ahojte holky, taky jdu na 2 screening, ale až příští tyden a jsem 20+3. Jen se chci zeptal kolik jste kdo přibraly. Já čekám holcicku a pro sladký 4× denně bych vrazdila 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
9.3.21 15:28

Já mám nahoře už 7 kilo. Jsem 24.týden.
Taky čekám holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.3.21 16:11

Já mám nahoře 4kg, břicho jak kdybych měla 10😆,jsem 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
9.3.21 17:29

Ja mam nahore asi 8kg, z toho 7 bylo prakticky přes noc na zacatku tehotenstvi, za posledni 2 mesice uz jen kilo :palec: tak snad uz to nahoru moc nepujde, rada bych se vesla do 10-12 kg :D se synem jsem pribrala asi jen 6,5, takze to bylo super tehdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí