Poradna duly
Jana Čurdová
@Aaarchie tak to bud rada ze vas tam pustili tatínek chudak musel cekat venku
tak me to mrzelo nu… Ja taky jeste nemam nic pripraveno jen paar veci vypranych postylka v krabici a kocafek jeste nemam
a ani na jmene se nemuzem nejak schodnout
nebo spis vybrat ![]()
Ahoj holky potrebovala bych radu byla jsem na 3 tim screeningu jedna dr mi rekla ze mam malonplodove vody a ze mala ma vahu cca 1500g moje gyndarka rekla ze udelame jeste jeden screening za 3 dny jsem sla a byla tam uz jina dr a ta zase rekla ze vaha je 1800g a ze plodovky mam přiměřeně tak se mi trosku ulevilo ale porad se bonim aby vse bylo v poradku nemáte někdo zkušenosti s tím?? Dekuju za rady
@Nikonik no tak snad to bude dobry… My jdeme az na konci kvetna, tak bohuzel jeste nevim jak dopadneme. Nam zase na 2.screeningu nasli cysticky na mozku, tak doufam, ze se ztratily a uz tam nebudou…
@Apollina
Ahoj, cysty neres, syn je mel taky a je uplne v poradku Oni vi, kdyby to neco bylo ![]()
Ahoj holky, taky se přidám do diskuse. TP mám 13.7. Vše u nás zatím v pořádku. Malý je celkem dost živý, jen by mě nemusel kopat do žeber
celkem to bolí
Chtěla jsem se zeptat, zdali je mezi vámi i maminka jako já 40 let?
@LiliLili29
Ahoj me je 36 … to je tvoje prvni?
My cekame 2 a teda tehu 3… jak to snasis? Ja mam tp 15.7. Mala neni zatim dobre otocena, tak kazdy den zkousim vsechno mozny co jsem kde nacetla - obraceny most, podlozeny zadek a nohy nahore, kocici hrbety, svíceni 😂
Uz ty posl. 2m davaji solidne zabrat.. syn 20m je raubir a odpo regulerne odpadavam….jeste, ze manzel pomaha jinak nevim
Drzim palce at je vse v poradku 🤞
Příspěvek upraven 24.05.21 v 17:10
Mne je 38 a je to moje prvni
Termin mam 31/7 Jako taky jsem dost unavena, kdyz neco pres den delam, tak si nedokazu predstavit byt full time maminka nejakyho raubire
Malej uz je hlavickou dolu, tak snad uz tak i zustane, zatim kope jenom do bricha, zebra jeste netrefil ![]()
Urcite tak zustane, syn byl od cca 29tt ve spravny pozici a porod skoro jako po masle jen 17h 😂
Ted si cisare vubec nepripoustim, je to mrska mrnava, fotit se nechce a dela caviky s otacenim, tak se 🙏🏼 At to dobre dopadne
Tak me je tedy 28.. A jak ctu vase prispevky tak uvazuji ze odejdu od sve gyndarky.. Poradne mi. Nic. Nerekne dneska 34 tt. Kontrola zadny utz neudelala jen poslechla srdíčko.. Rekla jo ddobry.. A tim to konnci. (a jeste do me teda hrabla) jak je mala otocena take nevím naposledy asi ve 32 tt kdy jsem byla na screeningu tak myslim ze nebyla otocena, a v podstate nejaky info nebo,, rady'' nemám… Nejdrive malo plod. Vody dalsi tvrdi ze dobry, pak ze placentu mam vysoko a na predni. strane pry to je v pořádku
drzim všem palce at mate hladky průběh a vse je v pořádku
@Aaarchie
Ahoj, no to máte doma veselo ![]()
Nene, je to moje druhé po 19,5 roku
mám dceru, akorát maturuje a řeší, co chce dělat dál. Celkem sranda po takové době, ale je to plánované. Řekli jsme si s mojim, že do toho ještě prásknem
. Už jsme ve věku, kdy neřešíme kariéru nebo peníze a bydlení jako ve 20ti. Teď si to víc užíváme, i když taky cítím, že těhu ve 40ti je víc tělesně zatěžující, ale je fakt, že já si můžu lehnout a odpočívat, takže v pohodě. Ale ty ještě chudaťo musíš se starat o 20m prcka, co vyžaduje pozornost. No držím palečky taky, aby jsi to všechno dobře a ve zdraví zvládla.
@Nikonik
Ahoj, měla jsem stejný pocit ze své původní paní doktorky. Byla hodná, milá, ale necítila jsem u ní odbornost a pomoc a zájem. Taky jsem ji vyměnila, ale hned na začátku těhu. A teď si péči od svoji nové paní doktorky nemůžu vynachválit. Pokud to tak cítíš, tak vždy můžeš odejít, důležité je zdraví tvoje a miminka. A aby vše dobře dopadlo. Držím palečky ![]()
Tak to se mas, dcera bude urcite i pomahat ❤️️
No i kdyz jsme 2deti chteli, netusila jsem, ze to bude tak rychle, MS jsem po porodu mela jen 2×🤦♀️. Je to narocny s ditetem v rozpuku, co ma opozdeny motoricky vyvoj - hypotonii nozicek, tak chodit zacina az ted, jinak zvedani skoro 13kg dobra posilovna 💪. Ale zase budou od sebe necely 2roky 👍
K tomu skoro pul uvazek v praci 😂 takze v dobe spanku misto odpocivani datluju do pc 😂 Ale co jsem chtela. Manzel pomaha coz je dulezite:-)
Drzte se