Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
21.6.21 12:28

Ahoj holky, tak pokud se nestane něco neočekávaného, náš mrňous se narodí 12.7. :potlesk: Zatím se mu v bříšku daří dobre a v nemocnici řekli, ze ted ma cca 2500 g, takže pry žádný obr :D Přitom v patek mi jeste moje dr rikala, ze uz vazi 2800g a bude to velky dite :mrgreen: tak uvidime, jak to nakonec bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.6.21 08:30

Ahoj holky tak ty horka jsou hrůza snad to už trosku polevi a bude lip u nás už začalo pršet tak aspoň trosku lepsi vzduch ;) jinak dnes začínám 37tt utika to. a já +14kg 8)… minuly týden odhad maličké 2600g…příští týden poslední kontrola u doktorky a pak jdu už na kontrolu do porodnice… trosku bojují s tím jak porodim první byl akutním císařem r.2018 a nyní bych chtěla asi také císaře jizva poboliva ikdyz je prý v pořádku… akorát nevím jestli budu mít na vyber uvidím co mi řeknou v porodnici snad mě nebudou nutit do něčeho na co se necitim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.6.21 08:32

@Janyyska Ahojky také už mám jednoho akutního císaře zasebou… dali ti teď vybrat jak chceš rodit? Mám taky bolesti v jizve ale prý je v pořádku tak za 14 kontrola v porodnici tak jsem zvědavá co mi řeknou já se na přirozený porod necitim mám to tak nějak nastavené v hlavě od začátku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
22.6.21 09:48

Ahoj holky, hlasim se vam uz z porodnice :D v nedeli mi rano prdla voda a jelikoz nebyl zadny dalsi nalez a spousta vykricniku kolem (dle doktora),tak sem musela na cisar. takze se to rozhodlo z niceho nic…ta jizva me predtim taky bolela, jenze pokud pry vylozene nepali, je to ok.tak uz se tesim az budeme doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.6.21 10:19

@Janyyska Ahoj, moc gratuluji a ať jste zdraví 👍 😊 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.6.21 10:25

@Janyyska

Jee tak to strasne mooooc gratuluji, hlavne, ze jste v poradku 🙏🏼
Hlavne hodne zdravi obema 🤞

Jake mela Verunka miry atd, tak tfuj tfuj tfuj uzivejte si jedna druhe ❤️️

Ps v jakem jsi rodila tydnu nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.6.21 10:50

@Janyyska jeeee gratuluji hodne zdravíčka přeju oběma :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.6.21 13:53

@Janyyska Moc gratuluji, přeji, ať je malá zdravá a krásně roste :srdce:

Já jsem na nás zvědavá, jestli vydržíme do toho 12. 7. do císaře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.6.21 13:55

@Lulusenka Já jsem byla včera na 1. kontrole v nemocnici a dr se mne rovnou ptala jak chci rodit. Jednoho cisare uz mam za sebou, domluvili jsme se tedy na dalsim. Dr mi jen shrnula vyhody a nevyhody, ale k nicemu mne nenutila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
22.6.21 14:07

Holky, diky :)
Podle 1.screeningu by to vychazelo na 37+2,ale podle jejich to vypadalo starsi…mala mela 3430g a 51cm :)
Sem moc rada, ze to mam za sebou a uz se tesime domu, v patek by nas meli pustit :) manzel rikal, ze dostal hezky darek „ke dni otcu“,tak mu to i hezky vyslo :)
Holky, vam hodne stesti a budu sledovat taky info o vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.6.21 15:03

@Dana V děkuji za odpověď doufám ze to budu mít také tak… a pro co jste se rozhodla znova cisar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.6.21 16:54

@Lulusenka Uz tak nejak od zacatku tehotenstvi jsem vedela, ze normalne rodit asi nepotrebuji :mrgreen: a kdyz uz mam tu moznost vyberu, vim, do ceho jdu, tak proc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.6.21 19:17

@Dana V však ano vidím to stejně kdy máte termín? A jak dlouho vám udělají dopredu ten cisar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.6.21 21:24

@Lulusenka Termin mam 17. a na cisare jdeme 12. Minule jsem byla na cisari necele 2 tydny pred terminem, tak jsem to ted taky cekala o par dni drive :think: no uvidime, snad to do toho 12. vydrzime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
22.6.21 21:29

@Dana V Jee já termín 20.7. A když to teda vyjde brala bych take toho 12.7. Slavim zrovna kulatiny 30 let tak by to byl takový dáreček :D tak přeju hodne sil a ať vám to vše dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí