Poradna duly
Jana Čurdová
@Aaarchie mela bych mit vse ok i kdyz mam,, cukrovku'' mela jsem lacnou 5,1 🙈 jinak minprave rikaji holky ze jezdili na poslech srdicka nebo co tak jsem si rikala ze to je asi u kazdeho… Screeningy mam za sebou 2 a vse je pry ok tak snad i ten 3 ti budde v poradku mrzi me ze tam pritele nepustili aby se podíval (corona😤) tak pry chlap tam nesmí… A dekuju za rady a info co a jak ![]()
@Nikonik
Ahoj, tak cukrovku mam na1* tj vsechno v poradku, stale holka a teda pro me novinka taky jdu na EKG ptala jsem se proc a prý to teď vyžadují porodnice, tak asi proto ![]()
Jinak se citim tehu 😂 opet bolest kycli, esicka a zacina mi obcasne vecerni paleni zahy, takze takova klasika, tvrdnuti bricha, ale mam branku na 4+cm takze to je asi jen geneticka dispozice a kila horciku budu brat do cca 35 tt. Zatim +6kg 🤞
Zdravim vsechny ![]()
Ahoj, po delší době se též hlásím
tři týdny bojuji s bolestí v pravém podžebří, mám špatné jaterní testy, vysoké leukocyty, nastavena žlučníková dieta, užívání léků na játra a žlučník, zitra jdu na krevní testy zda nemám těhotenskou cholestázu, ale doufejme že to zůstane jen u žlučníku
Čekám dvojčátka 24 týden, ještě že jsem doma v klidu na rizikáči. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nebo někdo kdo bojoval třeba v předchozích těhu s preeklampsii? To je taky můj velký strašák ![]()
Každopádně všem držím palce ať jste v pořádku a máte bezproblémové těhu ![]()
@Aaarchie ahoj ja zatim nic nevim na kontrolu jdu 19 az a nic moc mi zatim neřekla dr.. Jinak zaha taky pali spis k veceru a o kyclich ani nemluvim porad mi to vystreluje hrozny.. A kdyz si lehnu na zada tak mam problem vstát nebo se přetočit silene to bolí tak to je vzdy boj se dostat na jinou polohu… Takze nemas nějak velkej pupek kdyz jen 6 kg nahore vid ![]()
@Nikonik píše:
@Aaarchie ahoj ja zatim nic nevim na kontrolu jdu 19 az a nic moc mi zatim neřekla dr.. Jinak zaha taky pali spis k veceru a o kyclich ani nemluvim porad mi to vystreluje hrozny.. A kdyz si lehnu na zada tak mam problem vstát nebo se přetočit silene to bolí tak to je vzdy boj se dostat na jinou polohu… Takze nemas nějak velkej pupek kdyz jen 6 kg nahore vid
Pupek asi dobry 😂
Ale kdyz beham za synem, jak drandi na odrazedle, dost ho citim.
Se zady se tesim az to otevrou a okamzite volam svy fyzio opet na terapku. Minule mi to v tehu fakt bodlo a ulevilo od bolesti zad ![]()
@Aaarchie tak to verim ze to citis
me stačí kdZ se v praci parkrat ohnu tak to taky dava dost najevo..
a co cekas? Holcicku? Tipuju jen… Ja mela od fizio jen tejpy a to mi moc nepomohlo 🤷♀️jinak bricho hezky me se to zacina prifukovat🙈 🤣
@Nikonik
Jj holcicku princeznu nasi 👸
Minule tehu jsem to mela daleko horsi, sedet nebo lezet na boku v podstate nemozny, cviceni joga mi na ty kycle a esicko moc nepomaha. narazila jsem na supr fyzio s certifikaci pro tehu a 2navstevy a o dost se to zlepsilo. Nejlepsi je pro me pohyb 😂 ale i pres 10km denne to nezachrani. Jinak dost se mi povolil zadek:-D to zase bude makani po porodu se dostat do formy 😂ale ruce mam jak Pepek namornik jak zvedam syna 13kg a jeste nechodici (19m) opozdeny motoricky vyvoj 💪. Tejoy pomahaji jak na co
supr je plavani, ale ted je vse zavreny. Drz se 🤞
@Aaarchie tak to klobouk dolů ze to vše zvládáš.. Ja jsem prvorodicka a kolem me zadna nemela takove problemy s tema kyclema je to sileny vystreluje mi to ze zad pres zadek az do nohy.. Uz aby byl klid 😊 jo to plavání by bylo fajn ale bohužel… Doufam ze nebudem rodit jeste v respiratoru 🤣
Ahoj holky
mam termin 31/7 tak pomalu koukam na nejaky rady a tipy. Zatim jeste nic koupenyho nemam, planuju to az tak na cerven
Budete nekdo rodit v Brne Bohunicich?
Jinak EKG mi merila moje obvodacka na tehu preventivce a pritel mohl byt u obou screeningu, tak se divim, ze u nekoho z vas ho nepustili ![]()
@Apollina ja ti moc beporadim sama poradne nevim co vse dokoupit🤣 ja byla ve Varech na screeningu a tam pritele bohužel nepustili opatření kvuli covidu😤
a Ekg jsem neměla ani mi dr nic nerekla ze bych mela jit nebo tak… 🤷♀️
@Apollina
Ahoj,
u nas teda žádný restrikce ohledně přítomnosti tatínka na sonu nejsou, chodíme na vše společně vč syna 😂 Hujerovi. Snad to v nemocnici bude taky oukej 🤞
Na EKG jdu zitra, cukrovku mam 1*.
Vcera jsem si privezla uz kocarek, ale vybalováni krabic a prani taky planuju na kveten/cerven
tasku do porodnice az v prubehu cervna.
Jdeme na rodinne foceni vc tehu v kvetnu, tak snad budeme mit opet krasnou vzpominku jsko u prvniho ❤️️
TP mam 15.7.
Ahoj holky u nás bohužel byly omezeni takže syn ani manžel nemohl na žádný screening je to Škoda
my čekáme holčičku takže už se vyzivam v růžové barvicce
kočárek, postylku a další věci mám po synovi takže my jsme připraveni dochystam vše v průběhu června už na stalo
v půlce května nás taky čeká nějaké tehu foceni tak jsem zvědavá
TP mám 20.7.
Ahoj holky, jak to mate s pribiranim? Ja jsem mela v 25tt +6 kg, tak jsem si rikala, ze je to dobry, ale ted jsem za tyden pribrala dalsi 2 kg
Tak se trochu bojim, jak to pujde dal ![]()
A jeste dotaz na kocarek
uz mate koupeny/vybrany? a jaky?
@Apollina ahoj, ja jsem teď 26tt a mám nahoře 8-9kg 😳 letí to nahoru jak blázen, zvlastt poslední týdny, také mam strach kolik bude celkový nárůst hmotnosti a cca 3 dny mě bolí záda nesnesitelným způsobem, nevím jak bych si sedla, lehla, peklo, chodím se psem ba procházky jak pripo… 😆