Poradna duly
Jana Čurdová
@Káč92 píše:
@Lulusenka @Verca568 Ahojky, s dovolením se přidám k debatě. Také plánujeme tu novinku oznámit rodině na Vánoce. Máte už nějaké nápady, jakým způsobem to oznámíte?
Ahoj, ja jsem koupila čápa a na zobák mu přilepím cedulku: Milá babičko, milý dědečku, čeká vas nová životní role. Přiletím v Červenci, vaše vnoučátko
![]()
Už se těším na jejich rekci, oni by si prvni vnouče tak hrozne moc přáli
budeme brečet asi všichni
![]()
U nas to bude asi šok a nikdo to nečeka, když mame malyho syna, ale babicce je 84 a tchyne ma vlekle zdravotni potize, tak jim chceme vlit trochu toho zivota do zil.
Oznamime to asi tak az bude prilezitost 😂
Syna jsme museli taky kolem 11t kvuli genetice a testum.
U prvniho vsichni breceli, moc nam to prali po tom vsem 🤞
ten cap je supr napad a co kdyz to bude vrana? ![]()
@zuzanaruzi Hezký nápad! Na reakci se těším taky. Navíc přítelova dcera z předešlého manželství si strašně moc přeje sourozence, takže jsem zvědavá hlavně na její reakci.. ![]()
Ještě nevíme ale nás první syn (2 roky) už mi ukazuje na bříško a říká ze je tam miminko tak to zkusíme nějak nacasovat jak budeme všichni pohromadě a syn to oznámí za nás
![]()
@Aaarchie píše:
U nas to bude asi šok a nikdo to nečeka, když mame malyho syna, ale babicce je 84 a tchyne ma vlekle zdravotni potize, tak jim chceme vlit trochu toho zivota do zil.
Oznamime to asi tak az bude prilezitost 😂Syna jsme museli taky kolem 11t kvuli genetice a testum.
U prvniho vsichni breceli, moc nam to prali po tom vsem 🤞
ten cap je supr napad a co kdyz to bude vrana?
Pták jako Pták, to už je jedno.
přijde mi ten čap prostě víc symbolickej a nevím jestli bych sehnala plyšovou vranu
![]()
@Lulusenka píše:Úplně miniaturně
Holky jak jste na tom s brisky? Už některé vykouklo?
@Lulusenka
no já si teda přijdu pěkně nafouklá ![]()
ale spíš mi přijde, že mi roste břicho hned pod prsama a svaly z cvičení jsou už dávno pryč
![]()
@zuzanaruzi @Verca568 já taky nafoukla hlavně večer ale přijde mi ze už mě tam něco jakoby vadí…s prvním mimi to přišlo teda později ![]()
Ahojte, muzu se pridat do diskuze?
Jsem v devatym tydnu. TP 26. 7. 2021
Prvniho syna jsem mela temer pred deviti lety, tak uz jsem vsechno zapomnela a uvitam par triku a tipu.
@Lulusenka Ja mam pupek teda slusny… sice ani kg nahore zatim ale uz pro pohodlnost nosim tehu leginy trika i kalhoty.. 😃
@VitaminC Jinak vitamine gratuluju..
.. uz mas za sebou kontrolu?
@danydany98 Dekuji! Ano, prukazku jsem dostala minuly tyden. A jsem objednana po svatkach na krev a screening. Nepamatujete si nekdo, jak to probiha?
@VitaminC je to nemocnice od nemocnice… bud na krev jdes drive a pak vis vysledky uz na UTZ, a nebo jdes soucasne na UTZ a na krev a pak vis vysledky treba az za 2 tydny.. ![]()
@VitaminC také gratuluji
Já jdu na kontrolu + krev 5.1 a 15.1 na screening
@danydany98 myslím ze také brzo vytahnu tehu věci
po svátcích určitě ![]()