Poradna duly
Jana Čurdová
@Bajina.P Jen potvrdil těhotenství, že vidí žloutkový váček a ještě něco.. já na utz viděla jen malý kolečko s tečkou uprostřed.
Ptal se, jestli mě něco zajímá, co bych chtěla vědět, ale já v tu chvíli byla tak mimo a štěstím bez sebe, že to máme potvrzeno, že jsem nebyla schopna ho vnímat, ani mluvit.
Takže jsem odtamtud vystřelila jen s dalším termínem kontroly 1.12. A už teď se nemůžu dočkat až uvidím více.
![]()
@Káč92 píše:
@Bajina.P Jen potvrdil těhotenství, že vidí žloutkový váček a ještě něco.. já na utz viděla jen malý kolečko s tečkou uprostřed.
Ptal se, jestli mě něco zajímá, co bych chtěla vědět, ale já v tu chvíli byla tak mimo a štěstím bez sebe, že to máme potvrzeno, že jsem nebyla schopna ho vnímat, ani mluvit.Takže jsem odtamtud vystřelila jen s dalším termínem kontroly 1.12. A už teď se nemůžu dočkat až uvidím více.
![]()
Tak to jsem měla uplně stejně, byla jsem teď na kontrole v pondělí a to samé, na další jdu 24.11.
TAk super gratulace, a ať máme vše v pořádku!! ![]()
@Bajina.P Přesně tak, hlavně ať se vše dobře vyvíjí. ![]()
Tak to semka můžeš hodit poznatky z další kontroly dříve. ![]()
Už máš doma nějaký dětičky nebo jsi v tom prvně?
Tak jsem dneska šla na kontrolu, prý nějak brzy (no jo, první těhotenství), ale už byla vidět taková malá černá tečka
tak jsem hrozně ráda, že se povedlo, i když jsme se ani nesnažili. Tak snad to všechno dobře dopadne
termín podle MS 16.7.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak vam je? 🙂 Ja bych mela byt dnes 6+6, ale mozna budu mene, protoze doktor v 6+1 videl na utz jen gestacni a zloutkovy vacek. Teda doufám, ze bude vse ok, zatim si nepripoustim opak. Je mi uz tak tyden dost spatne od zaludku a poslednich par dni to obcas lita 🤮 Neumím si predstavit, ze takto funguju v praci, jsem ucitelka. Ted z domu to jde, to muzu objimat zachod pul dne a kdyz je nejhur, tak i z online hodiny odbiham 🤣
Ty jo na to jsem taky zvědavá, jsem taky učitelka. Doufám, že zvracení nebude tak hrozné. Jak to tak vidím, tak se snad do školy na normální vyučování vrátíme až po Vánocích. Při online výuce to ještě nějak půjde odbíhat, ale ve škole mám záchod přes celou budovu :/
@MisaKatrin Taky se toho desim. No ja mam devataky, ja myslim, ze se vratim docela brzy.
Jo to já mám pátá a šestá třída. Takže pataci možná v prosinci, zbytek asi až v lednu. Já jsem teď neustále nemocná, tak mi dálková výuka vyhovuje. Natož pak jak mi sedne těhotenství, jsem vážně zvědavá
Ahoj, muzu se k vám přidat?
Vypadá to, ze TP mam dle ms na 1.7.2021 a příští tyden jdu podruhe k doktorce na potvrzeni srdíčka.
Zdravím z Brna. ![]()
Ahoj holky, tak já mam taky dve čárky
kdy jste sli na prvni návštěvu na gyndu? Mela bych byt uplne na zacatku, 4tt, tak se mi tam nechce zbytečně brzy..
@Yanika Ahoj. Já byla v 4+6 a říkal že jsem docela brzy, ale bylo něco vidět. Jinak kontrolu mám pak v 6+6. Takže bych rozhodně počkala, nejlepší je se pak objednat fakt až na sedmý týden prý, aby rovnou poslechl srdíčko atd
@Yanika me sestřička vždy objednava cca 5+3tt. Při prvním tehotenstvi to byl stejne. A pak za 14 dni znovu, kvůli srdíčku. Možná to tak dělají kvůli vyloučení mimodelozniho tehotenstvi, nevim. Každý doktor má jiný přístup.
@Yanika píše:
Ahoj holky, tak já mam taky dve čárkykdy jste sli na prvni návštěvu na gyndu? Mela bych byt uplne na zacatku, 4tt, tak se mi tam nechce zbytečně brzy..
Ja se chystam 6+5, ale jen proto, že jsou pak vánoce, abych stihla další vyšetření.
Dříve bych nešla, nemusí být ještě srdíčko a týden bych se zbytečně nervovala.
Má doktorka doporučuje 7-8tt
@Yanika me sestřička vždy objednava cca 5+3tt. Při prvním tehotenstvi to byl stejne. A pak za 14 dni znovu, kvůli srdíčku. Možná to tak dělají kvůli vyloučení mimodelozniho tehotenstvi, nevim. Každý doktor má jiný přístup.