Poradna duly
Jana Čurdová
Holky my jsme ode dneska na Moravě s kamaradama a absolutně nvm, jak to mám udělat s alkoholem. No to, ze jsem poprvé na Moravě takhle ve sklipcich a nemůžu pít, o tom nemluvím, ale jak to mám jako utajit 😂 😂 😂 Jim to bude určitě divny, ale rikat jim to proste ještě nechci, ještě jsem nebyla ani na jedny kontrole a měla bych byt přibližně v 7. týdnu, je to proste brzo.
@Kajlíí Ahoj vítej
já to zjistila před ani ne týdnem a teď to vychází na 7. týden, je to moje druhé tehotenstvi, už mám jedno dítě, 21 měsíční dceru. Jinak to zvladam v pohodě, jediné co, tak občas jsem fakt nafouklá a občas trochu tlak v podbrisku. Jinak žádné nevolnosti nemám…
@AmyLane Jooo, tak to mas blbe, holka 😂 Co jim namluvit, ze ti doktorka na neco nasadila bohuzel ATB? 🤔
@SarkaKC Ty jo to není vůbec blby napad… nebo jsme rikali s manželem kdyby se jo hodně vyptavali, ze bychom to kdyžtak holt přiznali, jakoze jo ze sice jsem těhotná, ale je to začátek, tak uvidim 😇 přece jenom zas jsme sem jeli na kola, tak to by zas bylo blby, jakoze s atb sportovat.
@AmyLane mne to s tema atb přijde takový dost průhledný, stejně to každého napadne
Ja bych asi řekla proste pravdu, teprve jsme to zjistili, ještě sem nebyla u dr., víc neřešit a nikde neroznaset ![]()
Tak holky, kamaradi to uhodli okamžitě, co jsem uspala dceru 😂 😂 😂 Tak jsem to řešila zbytečně a zase lhát jsem nechtěla a aspoň mám pokoj od otázek…
@Janule84 píše:
@Kajlíí odpoledne a večer mám také vždycky nafouklé břicho, ale těhotenstvím to není. Děloha ještě není tak velká. A jsem v 7. týdnu
Tak to jsem zvedava, jak to bude vypadat zitra, zatim tam teda je. Cestou z prace se ne kolegyne prali a to me videli z dalky, jestli jsem tehotna…
@NelkaK
To doufam, ze se vyfoukne, v praci tojeste oznamovat nechci…. Dortickum zdar!
![]()
@SarkaKC Taky by me to zajimalo a nekde ro zatahnout. Boli to… @Michaelala99 Dekuji, jsi hodna.
Tak se drz a snad nam to vsem klapne
![]()
@AmyLane píše:
@Kajlíí Ahoj vítejjá to zjistila před ani ne týdnem a teď to vychází na 7. týden, je to moje druhé tehotenstvi, už mám jedno dítě, 21 měsíční dceru. Jinak to zvladam v pohodě, jediné co, tak občas jsem fakt nafouklá a občas trochu tlak v podbrisku. Jinak žádné nevolnosti nemám…
Tak snad te prcek pak necha trochu odpocivat a drzim palce at se nevolnosti nedostavi i nadale…
a uz jsi byla u doktora nebo jeste ne? ![]()
@AmyLane Parada, vyřešili to za tebe
![]()
A jinak teď koukám ze jsme na tom termínove stejně a taky mám doma jedno mimco, podobně jako ty, 22 měs. ![]()
@Kajlíí Ještě ne, jsme teď na Moravě a v pondělí jedu do Rakouska na týden, takže jdu 23.8. Jooo zatím se nedostavila ta silena unava, co jsem měla minule, to jsem cely první trimestr jen ležela a koukala na seriály, tak upřímně to by s ditetem vůbec neslo 😂 ale Sára je hodná, takže dobrý. Zatím to zvladame 😇 😊 ale nějak nevím, jestli to cítí nebo co, ale přijde mi poslední dobou, ze je na mě hodně fixovaná.
@NelkaK Jojo Sáře je 21 měsíců 😊 termín uvidim, podle MS to vychází nějak, ale netuším co realita, mám MS nepravidelnou, ale zase furt pravidelnejsi, než před prvním otehotnenim, to jsem ji měla jednou za 3 měsíce, takže to byl trochu zazrak, ze se to povedlo… ale teď poslednich par měsíců jsem ji měla pravidelnejsi, tak po cca 35 dnech…
@AmyLane jak píšeš ze malá je na tebe fixovana tak u nás úplně to samé. Malý se ode mě vůbec nechce odlepit, pořad mě chodí objimat a chce nosit. Většinou když je doma tatínek tak chodíval za nim kdyz chtěl ponosit, ja už ho to odnaucila protože ho neunesu, ale teď chce pořad nosit ode mě, nebo na mě lehne a chvíli ani nedivoci
podle mě to ta prťata poznaj, ze jejich čas jako jedináčků s plnou pozorností se pomalu blíží ke konci ![]()
@yogina však jasný, je důležitý, ze za tebe je to takto ok
a je pravda, ze každá doktorka má jiný ultrazvuk. To taky možná udělá dost
Ahoj holky, zase
teď jsem se pár dní odmlčela, krásně mi to najelo ![]()
Jak pisete, syn 4 roky a je na mě teď taky nějaký uplnuty, 2× teď měl spát u babičky ( kam chodí strašně rád, je na ní fixovany) a 2× histerie že chce za maminkou
… Těhotenství zatím držíme hoooodne pod pokličkou, ví to akorát nejbližší rodina a dělím se o pocity s vámi. Syn zamnou před týdnem přišel, položil mi ouško na bříško a povídá mi: Maminko, plave ti tam miminko
a to se o tom před dětmi vůbec nebavíme
takže nejspíše mají anténky a cítí to3 ![]()
U nás úplně stejně, malá pořád chodí a chce obejmout a pusinky, pořád mi říká jak mě má ráda a chce být pořád semnou a to taky neví
Jsou ji 4 roky, asi to taky nějak tuší
A jinak to ví moji rodiče a jinak se to snažím taky tajit, ale myslím, že to dlouho nepůjde
Ale teď mám výmluvu, že beru antibiotika, sice to jsou čipky ale to nikdo neví 😂 😂