TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
30.8.22 17:55
@Micromia píše:
@martina.se To je super, gratluju k úspěšné kontrole :srdce: Jen si už začínám říkat, jestli jsem si to do té kalkulačky nehodila blbě, snad všechny jste o hodně dál, než já :D

To vůbec neřeš :mrgreen: :lol: já mám to na přelomu březen duben. Ale někdo je tu ještě dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.8.22 17:57
@zvedavka30 píše:
Holky, čtu že jste objednaný na krev, ale já po první kontrole na gyndě jsem objednaná jen na druhý uzt + ranní moč… jsem v 8tt a v době druhého uzt bych měla být v 10tt ale o krvi mi nikdo nic neřekl.. Jediné co mi řekla, tak že když bude vše v pořádku (což je jasné že bude :mrgreen: ) tak že mi vystaví průkazku + objednám se na screening :nevim:

Mi dělali odběry dneska, musela jsme být nalačno..a tedy taky moje dr. Jsem 10+2 TT. Na screen se budu objednávat zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.8.22 18:00

@Anytaa jim všechno, na co mám chuť.. ale třeba nesnesu pití s bublinkami a večer mi zachraňují piškoty, které jsem neměla 20 let :mrgreen: :lol: sladké jinak nejím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.8.22 18:04
@brun22 píše:
Holky mě třeba sestřička rovnou po první kontrole objednala za dva týdny na kontrolu vitality, dva týdny na to na krev a za dva týdny od krve na první screening. Zřejmě by mi za ty dva týdny už nemusela najít vhodný termín. Všude to dělají jinak, tak není třeba se tím stresovat 😊

Ono záleží, zda tvůj dr dela i screen.. moje třeba ne, musím se objednat na prenatál do Brna :mrgreen: jsem zvědavá, na kdy mi to dají :think: navíc je to v centru, nebaví.. bude zase boj se tam vymotat autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.8.22 18:13

@yogina jsem na tom uplne stejne🤢 Jsem rada, ze do sebe vubec neco dostanu a je mi jedno co, protoze kdyz se nenajim, je to jeste horsi🙈 Ale mam chute i na vychlazeneho melouna a nektarinky😅 No a treba baleny chleba, ktery nesnasim, tak ten ted jim denne🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
30.8.22 18:22

Já taky nejim nic extra teď. Totálně to řídí chute a proste čekám, až žaludek dovolí a pak se budu stravovat zdravěji. Jinak jim taky tehu vitaminy plus hořčík na únavu. Ke své dr jdu za týden a to bych měla byt 10tt, ale krev mi bude brát až za další tři týdny, prý se tam ty věci nějak lip ukazuji :nevim: A plus na tom screeningu a tam jdu na jiné pracoviště a přesně jak se tu psalo, není potřeba byt na nej nalacno. Jo a moc musím nosit na každou návštěvu u doktorky. Když ji nedonesu, tak sestra hned nadava :lol: :lol: :lol:

Jinak moc gratuluji k prohlidkam! Dnes ty fotecka byly obzvlášť povedené. Radost pohledet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
30.8.22 18:26

Ja to mám teď tak, že když nejím tak je mi zle a když se najím tak je mi zle z prejezeni. Musím mít pořád něco v puse a zvejkat, abych byla schopna stát na nohách. O únavě ani nemluvím, všechno mě dostane. Dneska jsem chodící mrtvola, co skoro ani nevidí, jak mám přivřené oči :lol: :lol: takže jídlo u mě problém vůbec není, jim na to mám chuť..ovoce, zeleninu, sladky, smažený. Prostě cokoliv. Za to mám ale problém s tekutinami. Ze všeho je mi zle, nesnesu colu, stavu, džus, vodu, čaj…prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.8.22 18:32

@Shen no já v práci blby. Mám dvě práce, ale vzhledem k tomu, ze jsme před dvěma lety o miminko přišli v 21.tt tak chci vydržet do screeningu. Ale bude to boj, břicho mám už teď a to jsem v 7.tt. Snažím se kontroly dávat na hodně brzy ráno před práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.8.22 18:35

@Micromia co o ty mrkvi jsem teda nevěděla a tu si teda dávám docela dost. No vidíš to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.8.22 18:36

@Monča96 To je fakt nejvtipnější 😅 Nejim, je mi spatne. Jim, taky je mi spatne 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
961
30.8.22 18:38

Mě jídlo probl nedělá, netrpim naštěstí nevolnosti, takže se snažím se jíst zdravě, hodně zeleniny, celozrnné pečivo… O jídelnícek se mi stará přítel 😅 on chodí z práce dříve, takže na mě čeká doma už večeře a oběd na další den, na mě pak jsou snídaně. Ale dnes mám nějakou děsnou debresivni náladu, jsem nějaká smutná 😞 vůbec nevím proč. Nemám na nic energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.8.22 18:43

@yogina Ty uz bys nas tu mohla vsechny vysetrovat, jake mas znalosti 😁

Ja jsem dnes 8+3tt, dostala jsem těhu prukazku a jsem objednana za 14 dni na krev a moc na gyndu - na lacno. Na samotnou kontrolu jdu 27.9. (12tt).
Pak jsme se musela objednat do Genetu na 1.trimestralni screening a tam chteji 19.9. odbery (11tt) - jist muzu - a prohlidku 3.10. (13tt).

Unavena jsem strasne. Citila jsem se po praci docela dobre, tak jsem sla se psem 5km a totalne me to zničilo 😅 Ted jsem se snazila do zaludku plneho sutru nacpat veceri a byla to hruza - jak futrovat husu. Nicmene se mi trochu ulevilo. 🥴

No a vitaminy jsem dnes resila s Dr.. Nemuzu je kvuli jodu. 🤷‍♀️ Rikal, ze nemam panikarit, jen vyvazene jist a zobat listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
30.8.22 18:44

@Micromia
Chapu, ty syry a tak to take si hlidam. Ta mrkev 8o to zas vsude pisou neco v tomto smyslu:
 Mrkev

Zelenina oranžové barvy obecně obsahuje hodně beta-karotenu, což je nejmocnější přírodní antioxidant. Vitamin A je také důležitý pro zdravý vývoj očí miminka.
Kromě toho je mrkev zásobárnou vlákniny, takže vám pomůže v případě těhotenské zácpy. Co se týká vitaminů, najdete v ní A, C a B, z minerálů pak vápník, železo, draslík nebo sodík. A jedna rada navíc: Jakmile mrkev povaříte, přijdete sice o určitou část vitaminu C, ale zase se uvolní více vitaminu A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.8.22 18:48

@Anytaa Ja pomalu zjistuji, ze delam v tehu vse spatne…takhle jsem si to neplanovala 😂
Vcera jsem u koni snědla 3 mrkve naposezeni. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
30.8.22 18:49

Koukam jak to kazda mame jinak, co se tyce chuti, nevolnosti, ale i doktoru :D
Ja jsem treba 9+0 prukazku nemam :D na krev jdu 9.9. a na lacno, pak tam mam termin na poradnu a 29.9. jdu teda asi na ten prvni screening :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí