Poradna duly
Jana Čurdová
@Michaelala99 Ahoj, moc gratuluji! Jste rychlíci
Ja mam hrozne otekly podbrisek a citliva prsa ![]()
@SarkaKC Tak to jsme na tom podobně, mě v podbříšku hrozně pícha když udělám nějaký pohyb rychly ![]()
@Michaelala99 To je to natahovani vazu delohy
Ja za chvili nedopnu gaťata, jak mam otekly pupek. Respektive pas mam stale stejny, ale pod pupikem mam houskovy knedlik ![]()
@AmyLane
Ahoj, to máme podobný příběh, taky jsme se snažili o první několik let a teď v 15m dcerky pozitivní test, když ještě kojim
my jsme se tomu ale taky nebránili
i tak to bylo obrovský překvapení
tak moc držím palce a obdivuju tvou trpelivost počkat až do září
ja už se nemůžu dočkat příštího týdne na první kontrolu.
Jo a termín dle ms mám 3.4.
2.4.2021 Jsem měla u dcerky ![]()
@Michaelala99
Pěkné testiky, jen tak dal ![]()
Ja dnes blbnu s testy, ráno mi přišla nějaká bledší čárka, tak jsem teď dělala znovu a už je to dobry, ja mám proste testy z ranní moči slabší ![]()
Ahoj holky, mne taky carka pekne sili a tak jak tu někdo psal, tak si nepripoustim žádné negativní scénáře a jsem naprosto v klidu. Až mě to prekvapuje
každopádně kontrolu mám 16.8.a dočkat už se nemůžu
kdybychom jeli teď někdy na dovcu, tak je jasný, ze bych taky vydržela déle, klidně až do září
ale když je člověk doma
a chci vědět, ze je miminko tam kde má byt. Občas mě pichne v podbrisku, ale to je z toho, jak se tam vše chystá a přizpůsobuje. Jinak mě netrápí zatím vůbec nic a kez by to tak i zůstalo. První dvě těhotenství jsem měla první trimestr docela nevolnosti a to si moc nedovedu představit, jak bych teď s dcerkou zvladala ![]()
@yogina Krasny carky
Ale je tedy fascinujici, jak jsme kazda jina a ty mas rano carky slabsi ![]()
Já už mám také krásnou II
termín porodu podle posledních měsíčku mám na 4.4.2023, ale myslím, že se posune. Mám dlouhý cyklus 34-36 dní
na gyndu jdu v úterý, tak už se taky nemůžu dočkat až se uklidnim, že je vše tak jak má být ![]()
Pozitiváčkům moc gratuluji ![]()
@SarkaKC No mám to podobně, hned mi vylezlo spodní břicho, vůbec to nechápu, takhle to dlouho neutajím ![]()
Ahoj holky,
tak se k vám šťastně také přidávám. Termín mám 7.4., pozitivní test z neděle a ve středu hcg 1800, tak tomu už i začínám věřit. Mám z toho velký respekt, protože mi je 38 a nešlo to pěkných pár let. Sono máme 16.8. a snažím se z toho nestresovat, ale moc mi to nejde. Jsem dost unavená, žaludek mám na vodě, když mám hlad a když se najím a musím vstávat pomalu, jinak mám pocit na omdleni, ale jsem šťastná ❤️
@yogina Každé tělo je hold jiné 😊 Já jsem dnes 19DPO a čárka ještě vůbec není výraznější než ta první ale nestresuju se tím, věřím je to bude vše v pořadku :smiling_face_with3_hearts:
@yogina Já si totiž pamatuju na ty začátky v prvním těhotenství… Samozřejmě jsem byla u doktorky co nejdřív a prej … no jste těhotná, ale zatím je tam jen vacek a musíme počkat 14 dni… a já strašně vyšilovala… takže teď se mi tam nechce běhat hned na začátku. U nás by to vycházelo, ze až by se miminko mělo narodit, tak dceři bude 2 roky a 5 měsíců a teda… původně jsem chtěla větší rozdíl, alespoň 3 roky. Ale snad to nějak zvládneme 😇
@Michaelala99
Přesně tak, každá jsme jiná, nejhorší je porovnávat se
Určitě bude vše v pořádku ![]()
@AmyLane
Ja prave zažila to samy co se tyče těch ultrazvuku. Ale myslím, ze je fajn jít tak kolem 8tt nejpozději, protože pak se už objednává na screening, kolem 9-10tt se bere krev, jestli si správně pamatuju a některá střediska mají delší čekací lhůty, pak záleží jaké jsou možnosti v místě bydliště
ale jinak jsem taky příznivec jít až později…ale zároveň nedočkavec ![]()
No u nás bude rozdíl přesně dva roky, malá je taky v dubnu narozená, tak jsem zvědavá, bude to asi jízda ![]()
@yogina Já furt řešila, že jsem původně měla nastoupit zpět do práce v dubnu 😂 😂 😂 tak to asi nevyjde 😇 jo já teď prave 14 dni jsem pryč, tak potom se objednam 😇