Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
18.8.17 08:35
@Ljucy píše:
@Trinetka to mame stejně :D ja jdu na potvrzeni az zitra, tak uvidim, kolik mi vlastne rekne :D
Tak včíl nevím, nač reaguješ :) každopádně ať utz dopadne dobře a pak se nezapomeň pochlubit :)
@Kamcca píše:
Holky tak koukam, že mě s tou skupinou někdo předběhl. Vzhledem k tomu kolik nas tu je, co založit skupinu pro ty co čekají dítko druhé a více?
Jinak ja dnes byla na hematologii a opět si píchám injekce na ředení krve, tak snad se vyhnu opět zamlklému těhototenství…

tak když se nám tu odtrhávaj prvničky, ak já určo hlasuju pro ty dvě a víc no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
18.8.17 08:43

@Mia 28 mě prsa bolej jen mírně a jen občas, zatím žádná trága.. Jinak s druhým se budem muset asi vytasit dřív, mám pocit, že mám už teď zase větší břicho.. s první sem chtěla taky čekat, ale vykecala sem to tayk po prvním utz..

@Kamcca píše:
Tak mám schválenou soukromou skupinu Porod 04/2018 - druhý porod a více. Tak doufam, že jí najdete :)

Já ji tam vůbec nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
18.8.17 08:47

Porod duben 2018 (druhý porod a více)
OTEVŘENÁ SKUPINA
Pro maminky, který mají porod v dubnu 2018 a doma už mají minimálně jedno dítko.
Kamcca 1
Porod duben, květen 2018
SOUKROMÁ SKUPINA
Termín porodu duben, květen 2018.
Kamcca 1

Ale vidím dvě jiné, ale v seznamu, vůbec se mi neřadí mezi nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
18.8.17 08:47

@Kamcca vidím ji :palec: ale je teda fakt až někde dole v seznamu :-D

Příspěvek upraven 18.08.17 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.8.17 08:49

@Trinetka fakt, tak děkujiii za uklidnění! Měla jsem pocit, že je zase něco divně.. Dnes mě třeba poprvé prsa bolí od rána..tak jsem štastná! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já asi počkám, do toho prvního většího vyšetření, to je někdy kolem 9tt? Ted jdu v pondělí a to budu nějak začínat 6týden, čili 5+2 nebo tak nějak..srdíčko, ještě určo asi nebude, že?:) Tyhlety ty nervy na začátku to je teda něco… :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.8.17 08:50

Holky, já jsem z těch skupin paf..tohleto je tedy soukromá? A co to jako zmanená, jaktože tady píšu a vy mi odpovdáte? :lol: :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
18.8.17 08:54

@Mia 28 no první velká je prvotrimestriální screening, někdy v 11tt se bere krev a kolem 12-13tt se dělá utz, ale nehradí to pojišťovna, je to dobrovolné vyšetření.. (1000-1500kč), hrazený je asi tripple test v 16tt.. jestli se teda od dob mé první něco nezměnilo..
A s tou skupinkou nevím nač se ptáš :D tohle je zatím veřejná, může ji číst i přispívat kdokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.8.17 08:56

Ja sem nejakou nasla…otevrena skupina to je, tak uvidim. Zatim se budu realizovat tady :)

Ja teda nemam vubec zadny priznaky, co jsem mela pri predchozich tehu…prsa, nafoukle bricho, malatnost…ted je mi ‚jen‘ spatne, odpocivat moc nemuzu s prckem, tak se asi telo ani nesnazi o unavu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
18.8.17 09:12

Holky je to ta soukromá, první jsem zkazila a je zadaná jako otevřená a nevím jak se ruší, takže do té soukromé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.8.17 09:32

@Mia 28 Mio my to mame fakt uplne stejne :) taky jdu v pondeli a bdu 5+2 :-) bude asi jen dutinka..ale aspon uvidime ze je to kde ma byt a myslim, ze pak pujdeme za 2 tydny a to uz bude srdicko..a tady ta skupinka je verejna.. muze si ji cist kdokoli, ale jinak je „normalni“ asi jako snazeni, kde jsi byla predtim :-) proste si piseme vscehny spolu

@Kamcca Kami a nechces zkusit poslat primo odkaz? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.8.17 09:34

@jakalm prosimte kdes tu skupinku nasla? o tebe prijit nechci na povidani, kdyz mame podobne strachy :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.8.17 10:23

Holky, tak jste dopadly u mudr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.8.17 11:15

@sarinka118 Holky, tak mame srdíčko a 4,5 mm, dle ms nakonec 5+6 dnes a dlE uzv pry 5tt, ale v tabulkách je v 5TT 30mm, tak nevim;)) tak to ze me trochu opadlo. A 31.8. jdu na kontrolu :hug: a co ostatni?

Příspěvek upraven 18.08.17 v 11:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
18.8.17 11:27

@Ljucy paráda, tak gratuluji, že je kde má být a jaktože je kontrola tak brzo? (čirá závist, mě stopro pozve až na odběry krve skrz screening:D )

hele a jaký tabulky bereš? mě se těch 45mm teda zdá hrozně hafo :D mě to všude píše kolem půl cm.. Nepřespala jsi se?

Příspěvek upraven 18.08.17 v 11:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
18.8.17 11:29

@Ljucy moc gratuluju ke kontrole se :srdce:, na zacatku je vse individualni ty dny, velikost atd, moc bych nad tim nedumala :)…co dalsi kontroly holky, jeste nekdo? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí