Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerinaKosina tu hlavičku dolů ti závidím, který jsi tt? Já jsem stále koncem pánevním dolů, a pořád všude slyším, jak už jsou všechny mimina v tomto týdnu otočený a že je malá pravděpodobnost ale doktorka mi říkala, že zná hodně případů, kdy se mimčo rozhodlo až na poslední chvíli, i den před termínem. Tak budu doufat do poslední chvíle, podle mě má přeci jen ještě trošku času na jeden malý kotrmelec ![]()
@Novaska Dneska začínám 27tt, včera a dneska dve kamarádky rodily císařem ze se mimca neotocila tak doufam ze budu mit štěstí a pujde to normalne ![]()
@TerinaKosina já myslím, že to bude dobré
uvidíš, že už zůstane tak jak má
A já budu doufat, nic jiného mi nezbývá
, nechci na císaře, na přirozený porod sice taky nevzpomínám v nejlepším ale raději si tím projdu znovu než císař. Holky bolí tu někoho tak extrémně záda jako mě? Chodíte někam cvičit, nebo cvičíte doma? Já trpím jak pes, jediné co mi uleví, je naložit se do vany, tak v ní aktuálně jsem každý den, to bude spotřeba ![]()
@Kimber Kojící sportovní? Já mám kojící jen klasické. To je elastická a s háčkama na odklopení?
Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:41
@Novaska jj záda, to je občas něco.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:41
@TerinaKosina píše:
@Novaska Dneska začínám 27tt, včera a dneska dve kamarádky rodily císařem ze se mimca neotocila tak doufam ze budu mit štěstí a pujde to normalne
Mě bylo řečeno, že když už to bude třetí, tak kdyby se neotocilo, tak prý v pohodě zvládnu i porod koncem panevnim.
No ale doufám, že půjde hlavou stejně jak před tím.
@Adjon je to takova ta seamless s odklapecimi raminky a ma i vzadu zapíná na háčky.
@Novaska me boli záda neustale pokud necvicim, tehotna netehotna. Takže cvičím a vše je ok
jinak mimo téma, dnes jsme byli s manzelem na all you can eat v pizzerii
malá dostala hodně jídla ![]()
@Vladimirovna Tak kdybych já šla do all you can eat, tak bych je asi zruinovala
![]()
@eMa321 Taky miluju sushi. Hned bych si dala, ale mám trošku obavy. Proto jsem se během těhotenství vzdala i krvavých stejků ![]()
@Novaska na záda cvičím tehotenskou jogu z Youtube. Je to v češtině, autorkou je „Still on the way“. Má tam cvičení na 1. 2. 3. Trimestr, protažení zad v těhotenství a cvičení na míči. Je to moc fajn…cvičím teda jenom když mě ty záda bolí a zatím to vždy pomohlo ![]()