Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mikysek1990 @Novaska
dejte si i za mne
jo já se jen sprchuju
.Dodržuju to
.
Holky já to mám s tím jídlem obdobně jako vy. Něco si i dám, ale syrové maso, vyloženě plísňové sýry a alkohol vynechávám. Ale mě než jídlo trápí jiné věci.
Od včerejška mě strašně píchá ve středu břicha a dnes jsem zjistila, že od té mojí pupeční kýly mám trhlinu na břišním svale směrem dolů
. Teď nevím zda s tím letět na gyndu, že se mi břicho rozjíždí nebo rovnou za chirurgem co mě poprvé prohlížel.
Já jsem fakt mistr katastrofa
. Bojím se co bude následovat s dalším nárůstem břicha.
Měla zde některá v jiném těhu kýlu a setkala se s tímhle??
@Monalisasmile ja kylu nemela ale hodne jsem popraskala ale to spise kuze svedila nez by me natahovani a zvetsovani briska bolelo takze pokud mas kylu asi bych si zasla k dr lepsi 1000krat zbytecne nez nejit vubec a nebo treba zkus ten pas na brisko co ti ulevy od te tihy
@Monalisasmile určitě rovnou na chirurgii, gynekolog ti s tímto v ničem nepomůže.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:39
Ahoj holky, tak já mám dnes po srdíčku a dokonce mi řekli pohlaví zadarmo
po 3 screeningu a stále holčička, jak já se na ní těšíííím
A takovéhle mám bříško ![]()
Akorát pořád se nemůžu rozhodnout jestli Adélka nebo Terezka
syn už na bříško mluví Adélkou
a manžel který na břicho nemluví
chce Terezku no tak já nevím ![]()
@svlucka ta fotka z utrazvuku je naprosto úžasná! A holčička nádherná
. A jak mu říká maminka?.-)
Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:39
@Adjon píše:
@svlucka ta fotka z utrazvuku je naprosto úžasná! A holčička nádherná. Také jsme měli mít Adélku, ale čekáme kluka a na tom se nemůžeme dohodnout
. A jak mu říká maminka?.-)
No já právě zatím jen kočičko, protože taky nevím
U prvního jsme chtěli Terezku a byl to Davídek a Terezce se dá říct více způsoby, ale Adélku jsem chtěl jako mladá
a syn už ji jinak neřekne a Terezku nechce, tak zase nevím jak jemu to vysvětlit
asi to ještě tedy nechám ossudu a snad to někdo z nich rozhodne
jinak na tyhle speciální fotky tu máme šikovnou paní doktorku co ordinuje na Homolce a v Podolí a vždy to vyjde na to, že ji tam mám, šikovná ![]()
Příspěvek upraven 17.01.18 v 11:31
@svlucka Můžu vědět, který jsi týden?…já jsem ode dneška 25 a mám břicho 3× takové jako ty…připadám si už jako velryba ![]()
@xacxa píše:
@svlucka Můžu vědět, který jsi týden?…já jsem ode dneška 25 a mám břicho 3× takové jako ty…připadám si už jako velryba
jsem 22 +3, takže na to už máš právo
![]()
No a pak mám dát Terezku, to mu nemůžu udělat, když ji tak miluje už v bříšku, bude to muset být asi Adélka
neskutečný zážitek když zažil první kopanec
![]()