Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
17.1.18 21:11

@Monalisasmile a kde ti dělali ty tejpy? Četla jsem, že to pomáhá i na bolesti zad v těhotenství. A jak často ti to budou obměňovat? Chci to taky zkusit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.1.18 22:31

@eMa321 Díky už během odpoledne cítím úlevu, tak snad to bude mít vliv i na případný rozestup a nebude tak markantní. :-)
Kýlu jsem dle chirurga měla už před těhu, asi se mi vytvořila malá diastáza ze cvičení a v těhu mi tam začala lézt kýla. Měla jsem ji fakt malinkou tak na palec přesně v pupku. Teď se to však rozjíždí s tím pupkem :nevim:. Chirurg mi ji chce odoperovat po porodu, tak uvidíme jak na tom pak budu. U dcery před osmi lety jsem takové potíže neměla.
@Novaska děkuji snad ano :*. Také máš super pupík. :potlesk:
@Gabculkaa taky mě to nenapadlo, pídila jsem po tom podpůrném pásu, který má bříško odlehčit a tím snížit tlak na ty svaly na břiše a i na záda. Ty tejpy by měli pomoci i od případného rozestupu svalů. Už teď večer cítím, že je to lepší jak ráno, kdy mě všechno táhlo a bodalo :-).
@Peeetha připadám si stejně, že už mám najednou buben :mrgreen: Jsem 28tt. :-) Už se taky těším na pupík ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.1.18 22:42

@Kimber dělala mi je fyzioterapeutka z Ostravy (shodou okolností ji zaměstnávám :-)), takže jsem to měla narychlo protekčně. Každopádně mi ukázala s manželem jak je nalepit a zajeli jsme koupit tejp do lékárny a příště si je výměníme už doma. Můžou být prý nalepeny až týden, ale záleží jak bude držet. Už jsem se s ním osprchovala a dobrý. Úlevu od zad pak klidně zrecenzuji ;-). Dnes cítím hlavně úlevu při tahu toho břicha. Zitra nebo v patek mi přijde ten podpůrný pás Anita - ten v recenzích je hodně chválen pro úlevu od bolesti zad :dance:. Tak uvidíme.
Jinak pokud máš šikovného muže, tak si tejp můžete koupit a na internetu jsou formy jak lepit těhotenský pupík. Těch variant je strašně moc. Já to mám nalepené na stred břicha kvůli té kýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.1.18 07:30

Tak k tím jménům já jsem chtela Evelinku ale ta mi vůbec u přítele neprošla. Tak to vyhrála Verunka. A s velikosti bříškem to není hrozny ale stejně se cítím jak vorvaň a do auta se me špatně leze no každopádně ještě me čeká 14 tt a už mi přijde ze jsem se začla zavodnovat. Taky přidávám pupík z minulého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.1.18 07:34

@Ivwet taky se uz asi zavodnuju. Jsem 27tt a vcera, kdyz jsem sla do sprchy, tak jsem mela otlacene ponozky a nebyly mi ani videt kotniky :lol: ja myslela ze to natejkani koncetin prijde az pozdeji, ale ocividne ne :lol: Nevite nahodou, co je na ty otoky dobre? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.1.18 07:44

@Petacek pri častější odpocivani a nohy nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
18.1.18 08:33
@eMa321 píše:
@svlucka Gratuluju. Adelka se mi také líbí víc, ale je to hezci na malou holčičku. Adéla pro dospelou už je horší, to by byla zase lepší Tereza.

Děkuji :-) právě si také říkám, že Adélka je hezká tak do 15 let :-D a pak třeba v 35 letech ji budu říkat jak :roll: :mrgreen: To ta Terezka je ok. Ale včera jsem ji zase zkusila doma na malého a neexistuje :mrgreen: tak to asi séra odnese :mrgreen: jinak kluka jsme měli nejdříve Matějě a teď dáme Adama, kdyby náhodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
18.1.18 08:38
@lenina28 píše:
Patrik pěkný :palec: náš Tomášek by chtěl segru Patricii, protože jednu miluje ve třídě :roll: jenže bude po lásce a co ségra :lol: :lol:

Tak přesně toto já vysvětlovala synovi, který miluje Báru :mrgreen: říkám, ćo když se na ni nebo ona na Tebe vyprdne, tak budeš séru nesnášet :mrgreen: a docela rychle to pochopil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
18.1.18 08:39
@Monalisasmile píše:
@Kimber Však jsou to tvoje děti ;-). Ale taky by se mi lépe vymýšlelo pro holku než pro kluka. 8)Jinak holky už mám pupek zatejpovaný a můžu říct, že super a velká úleva. Asi si ho nechám takhle do konce těhu a snad ta kýla i břišní svaly vydrží.

Ty jo pěkný pupíček :palec: pěkná postavička, já mám hrozný problém celý život s bokama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.1.18 08:51

Kamarádky chlapeček chtěl Kristýnu a ted když jí je půl roku tak se mu to nelíbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
18.1.18 11:13

HOlky, dostala jste některá z vás od doktora v 6. měsíci balíček Happy Baby Moje mateřství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.1.18 11:49

Zatím ne, ale jsem v 5.měsíci :D vím že vzp dává, stačí si dojít s těhot. průkazkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
18.1.18 12:45

Ano dostala jsem tento balíček, jeden při vydání prukazky a jeden asi před dvěma měsíci. Ale upřímně v něm nic moc nebylo, využijeme asi jen dudlik, ten byl hezký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
18.1.18 13:34

Monalisasmile, taky máme doma Vojtíška, když jsme před šesti lety vybírali, chtěli jsme nějaké hezké staročeské jméno, ani jsem nezkoumala, že je tak často oblíbené, to jsem zjistila až pak venku, skoro všude jsme na nějakého narazili.
Ten náš na bříško taky mluví jménem, je to roztomilý, jak jí vždycky něco šeptá. :*
Magnesium na nohy mi zabralo, jen tedy musím větrat, je mi na ně hrozné teplo, zatím neotýkají, ale zase mám problémy s žílami, hodně mi popraskala kůže takových těch malých a vyskočila jedna křečová, snažím se mazat a zvedat. Balíček jsem žádný nedostala, a to už jsem sedmý měsíc, ale nemám vzp, naposledy jsem něco dostávala až ke konci.
Jinak Adélka je hezké jméno :) A vůbec, jak bylo psáno, je to jen věc vaše, jaké dáte, samozřejmě bych trochu přemýšlela, aby se pak dítku neposmívali, ale taková jména moc nejsou, to spíš příjmení a s tím nic neudělá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
18.1.18 15:06

28. týden - vepřová panenka balená ve slanině, hranolky, čokodort a Lara :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie