Poradna duly
Jana Čurdová
@Ariak Tohle byl můj první screening takže taky vůbec nevím ale myslím že tohle je standard 3D fotka. Dostaly jsme 3 a na každé je v trochu jiné pozici. No podle toho co nám teď Pan doktor říkal tak teď fakt tipujou podle toho hrbolku (kluci ho mají jinak a holky taky) takhle jsem to pochopila já.
@Deniszja to je krasna fotka:)takhle to vypada standardne na 1.screeningu nebo tj nejaky lepsi UTZ?(ptam se asi blbe ale nikdy jsem nic podobnyho neabsolvovala)
prave si myslim,ze kdyz tipujou tak u kluka tj asi jasnejsi driv (ale nevim no)..
Ahoj vsem,
Moc gratulujem k srdiecku:)
Holky resite uz porodnici?:))))
Nam potvrdili termin na 13.1. 2019 ale bude to asi o nieco drive:)
A co rodina uz ste oznamovali radostnu spravu?
Ja porodnici resit nemusim, mam nejbliz Breclav, tam se neregistrujei, prvni jsem rodila v Brne
rodina to vi od asi 8 tydne, a to jen protoze pracuju se segrou a delam tezsi praci tak jsem to musela rict reditelovi, takze ji jsem to rekla driv at to ma ode me ane od nej
no a timpadem to vedela cela rodina ![]()
Ahoj holky. Jsem tu nová a momentálně v 10.týdnu těhotenství. Čekám už druhé mimco, doma mám holčičku 2 roky. Co jsem tu procitala příspěvky, tak nevolnosti tu nejsou žádná novinka
. Mám celodenní
. S dvouletou cacorkou je to celkem mazec, odpočívat se mi fakt nepovede
. Jinak bříško už začíná vykukovat a to v 1.těhotenství do 25.týdne nikdo nic netušil
.
@Kamik28 Ahoj, tak to máme stejně
Taky mám doma dvouletou slečnu a furt bliju jak alík.
a teď jsem 10+6. Tak držím palce, ať všechno běží jak má. ![]()
@Deniszja To je moc hezký
to je supr, že sis to užila a všechno vypadá ok ![]()
My přemýšlíme, že se necháme překvapit a nenecháme si to říct, uvidíme, jestli to vydžíme. ![]()
Já teda nezvracim, ale energie nulová a nemůžu nic sníst. I tobě přeju ať vše klape .. a jinak se můžu přidat s tím, ze nechceme vědět co to bude a necháme se překvapit..ikdyz u nás už je to možné dane . Přítel je že 6 kluků a zatím všichni co mají rodiny, tak mají potomky holčičky ![]()
@Kamik28 No to je úplně stejně naprd.
Už jste to malé řekli? My jsme tak nějak museli, protože pláče vždycky když zvracím, myslí si, že jsem nemocná, chuděrka.
Tak třeba budete první, kdo to prolomí. Mně se líbí, že to je takový poslední překvapení, co dneska člověk má. ![]()
Malé jsme to řekli, akorát, že ona na svůj věk velmi dobře mluví a když byla u prababicky, tak měla povidaci
. Pak se mě všichni ptali, jestli je to pravda a já musela kecat, že si to malá vymyslí, jelikož to nechci říkat dřív než po 12.tydnu
jsem zvědavá, jak bude nebo nebude žárlit, když je teď mazánek
. Bylo by fajn mít párecek, ale nepředpokládáme to
mně je to vcelku jedno, hlavně aby bylo zdravé mimco
hlavně ať tobě přejde to zvracení, musí to být dost náročný.
o jménech jsme mluvili, ale zatím je shoda jen v klucicim ![]()
Holky mate nejaky osvedceny pripravky, ktere by pomohly na nevolnost? Budu mit dovolenou a doufam ze mi nebude zle:/ uz jsem koukala ma „cestovni lizatka“ tak aspon trochu se „pojistit“ …
jestli vubec neco takoveho je …
@Kamik28 jejda
Taky se trochu bojím, jak to bude se žárlením. Zatím je v klidu, ale nejsem si jistá, že si uvědomuje, že s nám to miminko bude pořád
Chci koupit nějakou knížku, kamarádka měla pro starší děcko nějakou jakože pohádku o nějakým zajíčkovi, kterýmu se měl narodit sourozenec, a je tam jak mamince roste břicho, a pak se narodí a zajíček je velkej brácha a pomáhá rodičům, a jakože se tam vysvětlovalo, že miminko často pláče, a že je potřeba se o něj starat a musí se na něj opatrně, ale že rodiče zajíčka pořád milujou a vůbec
jakože příprava na sourozence, aby to enbyl takovej šok. tak uvdíme.
Taky je nám to víceméně jedno, co to bude. Jména jsme ještě moc neřešili, nechci nic zakřiknout, a času ještě je…
@Ivule86 mně pomáhá zázvorovej čaj, hodně silnej. není moc dobrej, ale pak se mi trochu uleví. Není to stoprocentní, ale aspoň něco ![]()
Tak to když zjistíš, jak se ta knížka jmenuje, tak určitě napiš. Malá miluje knížky a tohle vážně zní, jako super příprava na sourozence ![]()
@EscapistV Užila
Na tom obyč ultrazvuku toho moc nenakoukáš mi přijde.. Ale na tom 3D jde vše krásně rozpoznat
Jinak s tím pohlavím, já ani přítel by jsme to nevydržely takže tě obdivuji ![]()