TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
31.12.22 15:28

Ahoj holky :) já byla v pátek na registraci a v rizikovce a nástup do nemocnice mám 15., termín CS 16. malej má 2700g teď :) teď jsem 36+6, je to mazec když si uvědomím, že malá už tu s náma v tomto dni byla (narodila se 36+3) :srdce: Doufám, že tentokrát to vydržím, abych nemusela na akutního císaře ale bylo to vše v klídečku :) jo a s chřipkou taky bojuju, už teda dobrý, ale mám furt děsnej kašel tak si beru Mucosolvan :roll: Holky co jdete ma císaře, jdete na celkovou anestezii? Já poprvé musela, ale teď bych ráda šla na tu epiduràrní, tak doufám, že to vyjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
31.12.22 16:12

@Krišpínkaa já mám domluvenou epiduralni. Tak uvidíme. Ono záleží na více faktorech. Určitě má každá svoje pro a proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
31.12.22 16:14

@Krišpínkaa malymu krásnou vahu, držím prsty at vydrží do termínu císaře❤️ My nastoupim hned po Vás😀 jinak já nemám celkovou když je to plánovaný. Když se něco zvrtne tak se dává celková. Ptala jsem se v porodnici a prý celková je jenom u akutních protože Te uspi hned…částečná trva dele než zabere a to u akutního cas není. Takže urcite ti uspi jenom napůl😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
31.12.22 16:15

@heluska1992 kdypak nastupujes? Toho 4.1? Moc držím prsty🙏🏻 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
31.12.22 16:23

@Dani52 děkuji! Dam pak vědět :) včera sem četla, ze plánovaný císař je pro dítě nejbezpečnější forma porodu pro dítě.
Tak alepson něco pozitivního.
Ze nemůžu přirozene sem obrecela, tak hledám pozitiva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
31.12.22 17:01

@heluska1992 neboj nic vše bude vporadku🙏🏻 Budu na Vás myslet❤️ Mimi bude vporadku a ty se das taky brzy dokupy 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
3.1.23 00:10

Ahoj holky tak já skrz tu chřipku zítra nejdu na kontrolu takže další až 9.1. pořád se mě drží mrška ale naštěstí nemám horečky jen kašlu jak tuberák a mám rýmu… Malému se to asi moc nelíbí a rád si do mě pořádně kopne :lol: :lol: a co vy něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.1.23 00:31

Ahojte TP mám 5.1 čekám holčičku a teda už bych to měla rada za sebou všem drzim palce ať to všichni zvládnete a mate to co nejrychleji a bezbolestne za sebou, už se nemůžu dockat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
3.1.23 00:45

@Denisaras neboj to už se dočkaš to už máš skoro na cestě… Já mám 21.1termin a už bych nejraději taky rodila hned… Pak dej vědět držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.1.23 12:14

@Peťulinda29 přijde mi to čekání nekonečný a obavy se stupňují posrana sem až z ušima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.1.23 19:02

Noo, holky, tak já už mám termín za sebou - a nic. :D Ale na druhou stranu jsem s tím počítala, máme přenášení v rodině, tak mě to ani příliš netrápí. ;) Ale těším se teda moc!
@Denisaras Ty taky čekáš první? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
3.1.23 21:16

@Denisaras no mě mluv já už taky trochu panikařim např v noci jsem měla poslíčky chvíli byli pak ne pak zase já nevěděla co mám jít do sprchy nebo nemám chodila jsem po bytě a snažila se uklidnit pak bylo vše ok já si lehla do postele a začalo to znova tak sem zase začala chodit po bytě a o půl 2 ráno jsem to nějak zaspala… Nejhorší já sama doma přítel má noční tak jsem ztoho vystresovana ikdyz vím že mám ještě čas.. pořád kontroluju kufr jestli tam mám všechno… Koukám do skříňky jestli mám vše připraveno… Přemýšlím nad tím jestli jsem nezapomněla něco koupit..no hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.1.23 15:03

@jedno.devce ano první je mi 27 a teda furt mi nedopina ze ze mě fakt vyleze mimino je to až neuvěřitelný sem z toho vyprdla :D :D teda pokud vyleze a nebude se česat princezna až do jara :D @Peťulinda29 no jako já měla par dni pocit menstruace a najednou dneska de cejtim jak znovuzrozená a gruntovala bych celej byt.. v pátek jdu na kontrolu do nemocnice tak snad mi nebudou vnucovat vyvolávání to rádci ještě budu chvíli přenášet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.1.23 15:22

@Denisaras Jee, mně je stejně. ;) A přesně mám stejný pocity, je to neuvěřitelný… :D
Mě včera pobolívalo břicho trochu jako při menstruaci, tak jsem si říkala, že se třeba něco děje… No neděje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.1.23 15:39

@jedno.devce tak to je super a odkud jsi? A jak dlouho te nechají přenášet jestli jsi teda byla už na kontrole další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí