TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
4.1.23 16:18

@Denisaras Z Prahy. ;) No, řekli mi, že nejpozději vyvolávají 41+3. Se mnou i s miminkem je všechno v pořádku, tak bych tomu spíš nechala volný průběh. Byť posledně (v pondělí) se mě doktor tak jako opatrně ptal, jestli nechci Hamiltona. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
5.1.23 14:08

@jedno.devce já taky z Prahy :D no taky tomu chci nechat přirozený průběh než aby do toho zbytečně zasahovali pokud není potřeba, snad ty prcky budeme mít co nejdriv u sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
5.1.23 16:52

Ahojky děvčata, tak už to mám dneska za sebou. :smiling_face_with3_hearts:

Mám dva kluky. Martina 3 290g a 50cm a Kryštofa 3 090g a 50cm. Jsou v pořádku, já taky. ♥️ A jsem šťastná, že to mám zdárně za sebou. Doma se na ně už těší další dva bráchové. Sice se to neobešlo bez šití, otočení koncem pánevním druhého miláčka, ale už jsou tady. 🙂 Tak všem přeji hodně sil, ať to máte brzy za sebou a máte u sebe vaše milovaná miminka. :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
5.1.23 17:44

@Morgy2465 ahojky moc gratuluji :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
5.1.23 19:24

@Morgy2465 Moc gratuluji :srdce:, ať jste všichni tři v pořádku a brzy vás pustí domu :hug:.
Už bych to taky měla nejradši za sebou :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.1.23 21:58

@Morgy2465 To je krásný, gratuluju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.1.23 22:17

@Morgy2465 No to je paráda, gratuluju, krásné míry, ve kterém týdnu? :srdce: Nás to ještě čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.1.23 04:10

@Peťulinda29 @maky 1993 @jedno.devce děkuju moc ♥️ jsem fakt ráda že je to za námi. ☺️ @kozulena 36+6tt 🙂 nikdo nechápal jak se do mě mohli nacpat při takových mírách. 😁 Držím pěsti, ať je vše v pořádku, a jste brzy spolu! ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
6.1.23 11:43

@Morgy2465 Gratuluji k miminkům :kytka: Zároveň mám drobný dotaz. Čeká nás to taky. Naše porodnice ani matrika nedává prohlášení pro jména dětí a musíme sepsat vlastní (řekli, že to máme prostě sepsat). Uváděli jste obě jména na jeden list nebo jste prohlášení vyplňovali dvakrát? A měli jste tam někde uvedeno, kterého dítěte (A, B) se jména týkají, aby nedošlo k prohození?

• Citovat
  • Upravit
980
6.1.23 12:22

@Janule84 to bych na ne asi vybehla…to je uredni dokument, kde i overuji vase udaje a mate si to sepsat? Dyt se pod to matrikar podepisuje :think:
No tk je bordel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
6.1.23 12:48

@Kammina12 Jen mě zajímá, jak to měli ostatní :lol:
Dostali jsme jeden papír jako vzor. Je tam totiž místo jen na jedno dítě a nesmí se prý škrtat a nemělo by se psát mimo políčka. Řekli nám, že si máme podle toho udělat vlastní. Ten papír je obyčejné prohlášení, není tam nikde kolonka pro ověření matriky atd.

Nikde jsem žádný vzor pro dvojčata nenašla :nevim:

Já bych i vyplnila ten vzor 2×, ale nechci pak s matrikou řešit nesmysly :lol:

• Citovat
  • Upravit
212
6.1.23 13:05

@Janule84 děkuji. 🍀Od porodnice jsme pro matriku dostali papír, kde jsme uvedli pro dvojčata dvě jména. Klučičí dvě, holčičí dvě. Napsali jsme čísla OP, a s manželem podepsali. V porodnice se ještě ujišťovali jestli je vše jak má být. A vždy první jméno je použito pro první narozené miminko. 🙂 Dnes tu byla paní s matriky vše si procetla, u jmen ještě napsala čísla 1. a 2. aby to bylo vše přehledné a bylo to. 🙂 A vše bylo uváděno na jeden papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.1.23 13:09

Ahoj holky, tak včera v 10:15 vykoukl na svět náš Matyáš (3110g, 50cm). Císař byl plánován sice na 16.1., ale chlapec je tvrdohlavej a chtěl to jinak :nevim: takže ráno praskla voda a jeli jsme :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.1.23 14:52

@Krišpínkaa gratuluji!! 🍀koukám ležíte v HK? My taky. 😁 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
6.1.23 16:35
@Morgy2465 píše:
Ahojky děvčata, tak už to mám dneska za sebou. :smiling_face_with3_hearts:Mám dva kluky. Martina 3 290g a 50cm a Kryštofa 3 090g a 50cm. Jsou v pořádku, já taky. ♥️ A jsem šťastná, že to mám zdárně za sebou. Doma se na ně už těší další dva bráchové. Sice se to neobešlo bez šití, otočení koncem pánevním druhého miláčka, ale už jsou tady. 🙂 Tak všem přeji hodně sil, ať to máte brzy za sebou a máte u sebe vaše milovaná miminka. :smiling_face_with3_hearts:

Krásný zprávy, velká gratulace. Buďte zdrávi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky